CATEGORIES

Klassisen mustaa ja valkoista

16.9.2013

Viime viikon keskiviikkona juoksin muutamassa työtapaamisessa. Agendassa oli myös nopea visiitti toimistolla kuuntelemassa seuraavan Oma Olivian ideointia. Vielä muuten ehdit hihkata loistavista ideoistasi! Päälläni oli mustavalkoinen asu, joka toimii vuodesta toiseen ja melkeinpä vielä vuoden ympäri.

blackandwhiteoutfitootdstreetstyle IMG_2814editedootdworldsbestblogs IMG_2858editedootdworldsbestblogs IMG_2784editedootdworldsbestblogs IMG_2853editedootdworldsbestblogs

white blazer: Zara
black leather pants: Supertrash
white top: Zara
black stillettos: Christian Dior
black bag: Chanel
necklace: WeStyle.fi (saatu)

Alan muuten olla melkoisen tyytyväinen asukuvien ulkonäköön. Vielä on petrattavaa kuvien tarkkuudessa, mutta se korjaantuu kun saan kätösiini uuden linssin. Nyt lainassa on Canonin 7D-kamera, mutta oma 60mm f/2.8 objektiivini ei riitä optimaaliseen terävyyteen ja tarpeeksi suureen aukkoon. Toivottavasti pian saan hankittua itselleni unelmakombon työntekoa varten. Kiitos kuuluu myös siskolleni, joka on kehittynyt tässä hommassa ihan huimasti! Isosiskon ärsyttävän käskevät huudahdukset ja neuvot ovat ehkä jopa toimineet :D

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ikoloko

  Leather pants and high heels. HOT!

 • Aivan ihana valo näissä kuvissa! <3

 • Mieletön toi viimeinen kuva erityisesti, hyvä te – jälleen kerran ;)

 • gkijj

  Mistä olet ostanut supertrashin hatun?

 • aila

  Mustavalkoinen on aina varma valinta..itse tosin vierastan tuota jakoa, jossa vartalo on ikäänkuin jaettu vaakasuunnassa kahteen eri väriseen palkkiin…minun pitää aina säätää yläosaan jotain alaosan väriä esim huivin avulla…tai päinvastoin esim. kengillä…sekava selitys : D…kauniit kuvat kyllä, kaupunkimiljöö hehkuu…

 • J.E.

  Upeana taas, kuten aina! Valkoinen käy kyllä sinulle todella kauniisti. :)

  Asiasta toiseen, teitkö joskus valokuvaus postausta, vai muistanko vain väärin eikä tällaista ollut ikinä suunnitteillakaan? Ihan mielenkiinnolla tietäisin miltä näyttääkään “behind the scenes”! Valokuvat kuvaustilanteesta toiki voivat olla haasteellisia, koska kolmaskin henkilö tähän tarvittaisiin… Aukot ja suljinajat myös kiinnostaisivat, sen verran upeita kuvatkin täällä aina ovat!

  Toki ymmärrän, jos haluatte siskonne kanssa pitää ammattisalaisuutena valloittavien kuvien takaisen prosessin. ;)

  Ihanaa syksyä!
  J.E.

 • Tosi kivalta nämä alkavat näyttää myös lukijan näkökulmasta. Kuvia on ihana katsella ja blogiin aina kiva tulla, kun tietää, että täällä on tasokasta materiaalia ja voi jo varautua valmiiksi inspiroitumaan. Tosi nätti asu tälläkin kertaa. :)

 • Mimosa

  Ohoo, Onko Olivian toimisto näillä kulmilla? Ihan työpaikkani maisemissa olette kuvailleet :)

 • Upeita kuvia kyllä, syytäkin olla tyytyväinen :) Ja asua on kaunis, jälleen, klassinen sekä tyylikäs. Kunpa löytäisin itsekin pian ryhdikkään valkoisen bleiserin; sellainen tuntuu tulevan vastaan monella, mutta silti omilla shoppauskierroksilla ei vain onnista, höh.

 • Elisabete

  Musta valkoisuus ei kyllä petä koskaan! Todella hyvän näköinen asu. ( kuten aina) :))

 • Wow, great outfit and such a nice photos!

 • Haidi

  Kaunis ja klassinen asu! Toimii kyllä tilanteessa kuin tilanteessa niinkuin sanoit :) koru viimeistelee asun kauniisti! Kuvat ovat kyllä parantuneet huimasti ja näyttävät hyvältä!

 • Minkä objektiivin aiot hankkia? Itsellä ollut 50 mm/1.4 käytössä jo pitkään :) Ihana objektiivi! Vaihtelun ja vertailun vuoksi olisi kyllä hauskaa kokeilla muitakin kiinteitä valovoimaisia linssejä välillä.