CATEGORIES

Gloria High Fashion Show

20.9.2013

Voi kurjuus miten myöhässä tulee tämä seuraava postaus! Luonnoksiini oli jäänyt unohduksiin kuvat mahtavasta Gloria High Fashion Showsta, johon saimme kunnian osallistua siskoni kanssa. Nöyrimmät kiitokset kutsusta! Tapahtuma oli mahtava. Kaiken tietysti kruunasi Suomen loistavin jalokivi: Suvi Koponen. Oli upea katsella tätä gasellimaisen upeaa naista lavalla. Tämä kovanluokan huippumalli otti yleisön haltuunsa ensimmäisella askeleella ja sulatti katsojien sydämiä vielä viimeisellä sisäänkäynnillään, jolloin hän moiskautti lavalla hellyyttävän pusun aviomiehensä, Tyler Riggsin kanssa.

Kutsutut olivat pistäneet parastaan. Loistaliaita pukuja, huoliteltuja kampauksia, näyttäviä kenkiä ja suuria hymyjä. Tällaisia muodin suurtapahtumia olisi mahtava saada lisää Suomeenkin.

DSC_0001editedootdworldsbestblogs gloriafwoutfit DSC_0028editedootdworldsbestblogs DSC_0036editedootdworldsbestblogs DSC_0086editedootdworldsbestblogs DSC_0092editedootdworldsbestblogs DSC_0096editedootdworldsbestblogs DSC_0138editedootdworldsbestblogs DSC_0141editedootdworldsbestblogs DSC_0153editedootdworldsbestblogs DSC_0176editedootdworldsbestblogs

Meidän valloittava Teemu pääsi kaverikuvaan upean Suvin kanssa.

Nopeasti näytöksen jälkeen siskon ja Teemun kanssa kiirehdimme seuraavalle etapille. Suunta kävi ystävien yhteissynttäreille, missä pukukoodina oli Hollywood Glamour. Muutamat teistä ovatkin kuvia muissa blogeissa nähneet ja kyselleet kimaltelevan mekkoni perään…

synttarit7

My dress: French Connection

Kuvassa vasemmalla herttainen Vilma ja oikealla synttärisankari Alexa, jolla myös päällä French Connectionin mekko. Paikalla oli myös paljon muita bloggaavia ystäviä, joten ilta oli todella ihana ja onnistunut kaikenkaikkiaan, vaikka tämä nainen joutuikin luovuttamaan Nukkumatille melkoisen aikaisin. Lisää tapahtumasta voit käydä lukemassa siskon blogista!

Viimeinen kuva lainattu Alexan blogista.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heinis

  OMG, miten upea asu!!!!! Näytät itsekin aivan mallilta.

 • meow

  Vau, näytät aivan upealta!

 • Olet ollut ihan järkyttävän upeana liikenteessä! :)

 • anna

  Oi upeaa että fanitat myös Suvia!! Mieletön nainen ja päässyt tosi pitkälle! :) TOisin kun monissa muissa maissa Huippumalli kisoista ei ole kuitenkaan tullut maailmalla menestyneitä huippumalleja, joten voidaan olla todella ylpeitä ja iloisia Suvista <3

 • honey

  Wow! Tuo mekko saa jalkasi näyttämään kilometrin mittaisilta :) Ja pitkät hihat tasapainottavat lyhyen mekon täydellisesti. Upea.

 • Salla_Kristiina

  En päässyt moikkaamaan sua showssa kun olit kutsunäytöksessä :/ yritin kovasti vilkuilla ympärille kun itse olin päivällä! :D hieno näytös ja oli niin söpöä kun Suvi ja Tyker tulivat käsi kädessä catwalkille!!

 • Elisabete

  Mrs V, sinä upeus. ♡

 • Haidi

  Synttäri asusi on kyllä niin upea! Mekko sopii sinulle kauniisti :) muiden blogeissa olenkin synttärikuvia ihaillut jo aiemmin!