CATEGORIES

Isänmaallinen päivän asu

12.8.2009

Äh, tuntuu niin daijulta esitellä omia päivän asuja heti tuon Miroslava Duman jälkeen:D
Aurinkolasit: Ray Ban
Huivi: Alexander McQueen
Valkoinen toppi: H&M
Hopea sydänriipus: GT
Krusifiksi: Amsterdam (uskonnollinen puoti)
Sininen hame: H&M
Ballerinat: Fendi
Laukku: Chanel
13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • A

  aaaaa! Toi sininen on suorastaan hypnoottisen ihana väri!!Ja mä niin tykkään tosta huivista!Harmikseni huomasin että ovat jo Bankokissa ehtineet väsätä aika kaameita versioita ko.huiveista…toivottavasti niitä ei ilmesty katukuvaan.

 • Mrs. V

  Kirsi,juu minäkin olen aivan hullaantunut tuohon huiviin ja kuinka paljon se tuo "särmää" tuikitavalliseen asuun.Tuo sininen on ihanan raikas!:) Näin ulkomailla sitä tuleee aina mukavan isänmaallinen olo:DMona,Ihanaa!!:) katsotaan saanko jotain aikaiseksi lähiaikoina!:)

 • Mona

  Hei ehdottomasti oon kiinnostunu!!:) Kiva! :)))) Mulla onki ollu yks mut se on menny rikki, joten uutta vailla=)

 • Kirsi

  Ihanan raikas asukokonaisuus! Tuo sininen huivi näyttää kyllä "kruunaavan" asun kuin asun!Itse en oikeastaan käytä lainkaan sinistä pukeutumisessani (lukuunottamatta tummaa navynsinistä). Itse voisin yrittää rohkaistua käyttämään muitakin sinisen sävyjä…

 • Mrs. V

  Mona,Kiitos mielettömästi:D Kommenttien perusteella mä tajusin vasta nyt että toi mun lausehan kuulostaa kalastelulta (mikä tosiaan ei ollu tarkoitus) vaan ihan puhtaasti oli vaan daiju fiilis laittaa omia kuvia noiden edellisten jälkeen:D Tosin eihän tuollaiseen upeuteen voikkaan lähteä vertaamaan:DKiitos hirmuisesti. Mulla on muutama vanha kaapissa mitä en itse käytä. Aattelin että voisin ehkä myydä ne täällä huutokauppa tyyliin…? interested?:)nekku,kiitos ihan hirmuisesti. Sanotaan että mun asu on paljon realistisempi kuin Miroslavan asut:D annie,super suuri kiitos super ihanalle lukijalle!:)I love the scarf as well:)lintu,joo mä taas kirjoitin suoraan mitä ajattelin:D Tuntu vaan daijulta vaikka ei pitäis missään nimessä vertaa:) Olet ihana!:)Biscotti Dreams,kiitos kovasti. Kiva jos pidät!:)Katwalk,suuri kiitos. Mun pitäis ehkä oppia ottamaan enemmän "riskejä" pukeutumisessa. (enkä tarkoita että jätän alushousut pois hametta laittaessa:D:D) vaan valita jotain asuun mikä periaatteessa ei matchaa, ku mulla on usein todella matchy matchy kaikki asusteet:D Mutta kai se on vaan mun tyyli. Klassinen ja simppeli:)Anonyymi,no henkkamaukkaan vaan! Eiköhän sieltä vielä löydy!:)Noora,suuri kiitos kauniista sanoista!:) Omani ostin ihan viikko sitten 9 eurolla… Voisin kuvitella että Suomestakin niitä vielä löytyy!:)

 • Anonymous

  Ciao!!Ihana raikas kokonaisuus.Sininen hame,me likes it.Onkohan viela henkka&maukassa noita??Miroslavalla on sata varmasti, stailaaja yms.(Kivoja kokonaisuuksia,kuka tahansa on koonnutkin)Eli musta sun tyyli on aidompi. =)Hyvaa yotaNoora (insomniaa potee)

 • Anonymous

  rakastuin toho hameeseen <3

 • Katwalk

  aivan mielettömän upea asu tämäkin! Meinasin ylistää huivia, mutta tässä on kyllä kaikki niin kohdallaan. sulla on niin kiva tyyli, että hyvin kehtaa Miroslavan rinnalle! :)

 • BISCOTTI DREAMS

  ;) siisti asu

 • lintu

  Älä tunne oloas daijuksi hömppä! Kunnon style ladyja molemmat;)

 • annie

  höpöhöpö oot lähes yhtä tyylikäs kuin miroslava duma!:)ja tuo huivi on niin ihana.

 • nekku

  Tosi kiva asu! Tuo saattaa olla jopa inspiroivampi kuin Miroslavan asut ;)

 • Mona

  Oot vähintäänkin yhtä tyylikäs ku Duman!:) Ihanan pirtee asu. Ja noi Krusifiksit on niin ihania.