CATEGORIES

Style Flashback ylipolvensaappailla

21.10.2013

Parhaat ostokset ovat ne, jotka tuovat vanhoille vaatteillesi myös lisää käyttöaikaa. Tämä mukavuvuudenhaluinen kotikissa on käyttänyt paljon uutta Sofinah Shopista ostamaansa Zoe Karssenin Crème de la crème -svetariaan. Se sopii loistavasti monien vanhojen asukokonaisuuksieni pariksi. Viime viikolla tämä vanha asu sai hieman uutta ilmettä rennon college-paidan avulla.

IMG_6349outfitootdsbestblogsintheworldTITLE
IMG_6425outfitootdsbestblogsintheworld
IMG_6378outfitootdsbestblogsintheworld
IMG_6431outfitootdsbestblogsintheworld
OVERTHEKNEEstyleflashback
IMG_6443outfitootdsbestblogsintheworld
IMG_6354outfitootdsbestblogsintheworldpics by: Kira @ Blond Rivets

blazer: Filippa K
coat: Burberry
boots: Topshop
sweat: Zoe Karssen
pants: Vila
bag: Gucci
scarf: A. McQueen

Tuleeko teillä vielä mieleen joitain vanhoja asukokonaisuuksiani, joita haluaisitte nähdä tähän päivään freesattuna?

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anna

  Moikka! Haluaisin tietää tosta huivista vähän. Onko se 100% silkkiä vai 85%/15% suhde? Haluaisin myös tietää tuntuuko se mukavalta iholla. Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

 • Sd

  Miten tuo paita on kestänyt käyttöä ja pesua?

  • Mrs.V

   Vielä ei ole tarvinnut pestä! Tuuletus on riittänyt! ELi vielä ihan samassa kunnossa kuin ostaessa! :)

   • Sd

    Oikeasti? Mulla löhtee paidat pesuun päivittäin. Ei ne lapsen kanssa touhutessa pysyisi puhtaana :) plus saataan itse myös olla vähän sottapytty myös ;)

 • Mekkohulluna minulle on jäänyt mieleen Marimekon Mia-mekko. Voisiko sen nähdä uudestaan eri asukokonaisuuden muodossa?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Katri

  Nyt kun vertaa noita vanhoja päivänasuista otettuja kuvia nykyisiin asukuviin vasta tajuaa kuinka iso muutos noi ulkona otetut kuvat on! Tekee blogista todella hyvän näköisen. Muutosta ei oo tajunnu kunnolla ennen kun nyt vertaa postauksia samaan aikaan! Eli tosi hyvään suuntaan on kyllä blogin asukuvat kehittyny viime aikoina!

 • Minusta on kiva, että sun asuissa näkyy vanhempiakin hankintoja, kuten tuo laukku :) Kiva, ettei aina ole uutta tavaraa, kuten joidenkin bloggaajien päivänasuissa tuntuu olevan.

 • haidi

  Pidän melkeinpä nykyisestä enemmän :) Olet kyllä jälleen upeana liikenteessä. Vanhoista asuista nykypäivään muokattuna olisi kiva nähdä tämän postauksen alin asu (musta neule punainen toppi) Ei neuleita ole vähään aikaan juuri näkynyt! :) http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2010/11/los-angeles-2009-2010/