CATEGORIES

Astetta enemmän lehteä

30.10.2013

Väsäilin vähän uutta ilmettä näihin asupostauksiin. Kuvaotsikointien myötä blogit ovat liikkuneet askeleen lähemmäksi naistenlehtimäistä tunnelmaa, mistä inspiroituneena ajattelin viedä sen tunnelman vielä toisen askeleen pidemmälle.

greyshadestitle
SSMADABOUTTHENEWLOOK
asukuvatimg_8528bestblogsstreetstyleootd
asukuvatimg_8490bestblogsstreetstyleootd
greayshadesarticle
asukuvatimg_8534bestblogsstreetstyleootd greyshadesarticle2 asukuvatimg_8524bestblogsstreetstyleootd
asukuvatimg_8503bestblogsstreetstyleootd
Photos by: Kira @ Blond Rivets, Article texts: 1.here, 2.here, 3.here

faux fur vest: Lindex Matthew Williamson Collection / saatu
cashmere polo sweater: my late grandmother’s
skirt: Zara
shoes: C. Louboutin
bag: Céline

Nyt tekstikuvat ovat vielä hajanaisia ja muualta lainattuja, mutta tulevaisuudessa olisi kiva muokata näitä kuvien sisältöä paremmin tukeviksi. Ensimmäistä artikkelikuvaa muokkasin jo enemmän tätä ajatusta silmällä pitäen. Mitä mieltä?

Ps. Siskolla on muuten myös ihan mielettömiä uutisia blogissaan lehtiin liittyen...joko kuulit?

49 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hyvältä näyttää! Hauska idea. :)

 • Suvi

  Kuvat ja asettelu näytti hyvältä. Tuli mieleen että voisiko ihan pienimpään tekstiin upottaa sanoja tajunnanvirtatyyliin; syksy harmaa turkis putoavat lehdet pehmeä jne. Jotain kuviin liittyviä sanoja, jotka voivat toistua ja vaikka olla englanniksi, ruotsiksi tms siellä seassa.

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja ihana idea!! Kiitos inspiraatiosta suvi!

 • Ihan mielettömän hauska ja visuaalisesti todella toimiva idea. Kannatetaan ja itseasiassa voipi olla, että lainaan ideaasi omiin sisustuspostailuihin… :)
  Tahtoisin ilolla ja uteliaisuudella kuulla sinun Blogiperiaatteet, joten haasteen laitoin sinulle:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/10/haaste-blogiperiaatteeni.html

 • Johanna

  Sulle sopii tuo tummempi huulipuna NIIN hyvin! Käytä ihmeessä useammin. :)

 • Todella upeita kuvia!

 • Hienolta näyttää, toivoisin vain isompia kuvakokoa jotta tekstiä voi lukea paremmin! Hienoa, että kehität blogia eteenpäin jatkuvasti!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • m

  Hienoa, että sulla riittää aikaa ja intoa keksiä uusia juttuja ja toteuttaa ne kunnolla! Mun mielestä on vähän harmillista, että ainakin pariin blogiin on ihan suoraa täysin samalla tyylillä kopioitu sun tapa otsikoida asut. Sinua ei ehkä tuo ideoiden kopioiminen haittaa, kun ainakin toinen kyseisistä bloggaajista on ilmeisesti hyvä ystäväsi, mutta mun mielestä ei ole reilua, että sä keksit tapoja erottua massasta ja heti kohta se on jo uutta massaa, kun edes pari suosittua blogia tekee samaa.

  Mutta itse asiaan liittyen kommentoisin samoin kuin jo jotkut muutkin eli otsikko + luettava pikkuteksti (ingressi?) tosi hyvä! Myös tuo artikkelin näköinen asettelu pidemmän tekstipätkän kanssa on visuaalisesti tyylikäs ratkaisu, vaikka tekstillä ei niin pointtia olisikaan.

  Paljon erinäisiä blogeja seurailevana täytyy kyllä sinua kehua siitä, että viitsit panostaa kaikkeen sisältöön kokonaisvaltaisesti. Esim. kauniit kuvat saavat lisäarvoa aiheeseen liittyvästä ja huolellisesti kirjoitetusta tekstistä (ei typoja ja lauseita, joiden aikana ajatus muuttuu kolmesti).

  Kiitokset siis viihdyttävästä blogista ja olen varma, että tämänkin uuden idean toteutus tulee olemaan lopullisessa muodossaan upea!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Aikaa ei tosiaan riittäisi, mutta kun on halu kehittyä niin kyllä sitä aikaa aina jostain repii (nim. 6.30 ylhäällä – 1.30 sängyssä :O)
   Itseasiassa mua ei haittaa yhtään jos joku hakee inspiraatiota mun asuista, kuvista, teksteistä yms. Mä otan sen suurena kohteliaisuutena! Koen, että se on vähän tän bloggaamisen pointtikin? Täytyy mun siis jotain tehdä oikein :D Vaikka sitä kuinka kopioisi, niin kyllä sitä aina jotenkin se oma kädenjälki tulee läpi. En usko, että kukaan tekee just niinkuin minä :) Kiitos kuitenkin, että olet pistänyt merkille panostukseni! :)

   Tosi kiva, että pidät! Minäkin pidän siitä! Vielä tarvitsee paljon hienosäätöä, mutta tämä on suunta :) Välillä tulee varmasti postauksia ilman näitä ja välillä taas enemmän artikkelimaisuuutta seassa :) Kiitos paljon todella rohkaisevasta kommentista. Itseäni tosin vielä harmittaa heikko äidinkielentaitoni… Se on ollut läpi elämäni akilleksen kantapää. Lievä lukihäiriö vielä vaikeuttaa omien kirjoitusvirheiden / typojen näkemistä. Puhun paljon kieliä, mutta kielioppi on aina vähän niin ja näin :D

   Kiitos siis vielä tästä mielipiteestä ja kannustavista sanoista! :)

 • J.E.

  Puhtaasti visuaaliseen ilmeeseen: vau! Todella sofistikaatin näköinen ja tyylikäs! Käytännöllisyyttä ajatellan taas hmm. Pidän kovasti isoista teksteistä (Mad about the look ym.) ja ingressistä (Hanna Väyrynen takes time out…). Pienet tekstit ovat visuaalisesti kivat, mutta oma uteliaisuuteni ei anna periksi jättää lukematta niitä. :D Nytkin piti väkisin tihrustaa, että mitä siellä sanotaan, vaikka pointti oli aivan jossain muualla!

  Voisko siis jotenkin vaikkapa jättää nuo isommat otsikot ja ingressit, ja luopua pikkutekstistä? Ingressi voisi säilyä sisällöltään tuollaisena, eli kertoa esim. postauksen pääidean, valokuvaajan ym. kuten nyt. Muu höpötys sitten ihan normaaliin tekstiin? :) Siinäpä vähän kehitysideaa ruudun tältä puolelta. ;)

  Oikeaan suuntaan ainakin olet menossa! Ihanaa, että uskallat kokeilla uutta ja insipiroida meitä kaikkia. Nyt vain kokeilemaan, mikä toimii parhaiten!

  Tsemppiä!
  Terkuin
  J.E.

  • Mrs.V

   Mä mietin ihan samaa!! :) Joten katselen miten tässä edetään, mutt alopputulos on varmastikin jotain tällaista! :) Kiitos paljon tsempistä ja loistavista ideoista!

 • Ei tuo ainakaan puhelimesta lukiessa yhtään hölmöltä näyttänyt! Kiinnitin muutenkin huomioni kauniisiin kuviin. Tekstit tuovat kyllä hauskaa vaihtelua ulkoasuun. :) Kyllähän kollaaseissakin käytetään usein tekstiä vain ulkonäöllisistä syistä ja itse tykkään siitä tyylistä.

  • Mrs.V

   Ihana! :) Kiitos paljon! Joo siitä syystä tätä käytin, mutta vielä on kyllä paljon hienosääntöä tehtävänä. Ja hei saitko mailia? Ilmoitin sut sinne Selected iltaan? :)

  • No olipas sekava kommentti näin jälkeenpäin luettua. Hyvä minä. Pitäisi vaan olla joku peukun kuva, jonka liittäisin ja olisin muuten hiljaa. :D

 • Appelsiini

  Heippa! Ihan hauska idea, mutta ainakaan näin ensireaktiona en innostunut. Huomio meni kauniin asun sijaan siihen, että tihrustaa tuota pientä tekstiä, ja turhaan. Ehkä myös vähän hassua lukea Kim Kardashianin haastattelua sinun asukuviesi yhteydessä? Minun makuuni sopii enemmän yksinkertaisuus; isot, kauniit hyvälaatuiset kuvat turhan kikkailun sijaan. Mutta hatunnosto siitä, että jaksat ideoida ja kehittää omaa juttua :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon appelsiini hyvästä palautteesta. Joo, kieltämättä itsekin huvitti sitä Kardashiania tuohon liittää :D Mutta jotain näiden väliltä yritän varmasti tulevaisuudessa väsätä! :)

 • Moikka! Ulkoasu on blogissasi upea ja kuvat huippulaadukkaita, mutta en ymmärrä miksi laittaa tekstiä vain ulkoasun vuoksi… Koska tuolla pistekoolla tekstistä ei saa selvää ja se käy lukijaa ärsyttämään. Ekalla vilkaisulla oletin että blogitekstit on taitettu ja ihmettelin kun ei näy vaikka luen ihan läppärillä…. Mielestäni tekstien pitäisi olla omia ja selkeästi luettavia, mikäli haluaa säilyttää ammattimaisen otteen. Tekstit kiinnostavat muotiblogissa sisällön vuoksi, eivät vain siksi että fontti on kaunis:)

  • Mrs.V

   Kiitos mielipiteestäsi! Tulen varmasti leikittelemään tämän asian kanssa ja yritän löytää sen optimaalin tavan tehdä visuaalisesti vähän erinäköisiä asupostauksia! :) Yritän löytää mahdollisimman toimivan, palvelevan ja esteettisen lopputuloksen, joka toisi vähän erilaista ilmettä! :) Blogissa tosiaan kun tekstin kanssa pitää miettiä esim hakukoneoptimointia.. Siksi ei ole kannattavaa kirjoittaa blogipostauksen sisältöä noihin kuviin. Tässä ne siis ovat ihan puhtaasti visuaalisista syistä. Kokeilu. Eli siis nyt oli ihan puhtaasti siitä syystä, että kokonaisuus miellytti minun silmääni! :D

 • Kira

  I LOVE IT! Suunnannäyttäjä. Ei lisättävää.

  • Mrs.V

   :D Katotaan mihin suuntaan tää nyt tästä lähtee :D

 • haidi

  Sama kun Anna-Maijalla ja olen sekä koneella, että iphonella yritänyt tutkiskella ;D Ekan kuvan Mad about the look alla olevan tekstin sain luettua (:
  Muuten aivan mielettömän upea idea ja visuaalisesti silmää miellyttävä, tykkään tykkään! :> ehdottomasti odottelen lisää tälläisiä postauksia :)

  • Mrs.V

   Hei ihanaa! Tähän juuri pyrin! Otan innolla tästä kehitys ideoita vastaan ja yritän löytää tulevaisuudessa mahdollisimman toimivan, silmää mielyttävän ja hauskan ratkaisun! :)

 • Jaana

  Mä selaan blogit lastenhoidon lomassa Lumia 1020-puhelimella. Mulla myös ekassa ja tokassa tekstikuvassa pienet tekstit menee mössöksi, mutta kolmas the hell With my Bank account, teksti on tarkkaa ja oikein hyvä lukea.

  Muuten palautteena tästä ideasta: Tosi tosi hyviä ideoita ja ihanaa, että viet blogia kehityksessä eteenpäin.

  • Mrs.V

   Kiitos Jaana paljon palautteesta! Tämä oli tosiaan nopea ja hyvin viimeistelemätön kokeilu, johon toivon saavani lukijoiden hyviä ja toimivia vinkkejä jatkoon. Miten tällaista voisi käyttää mahdollisimman esteettisellä, palvelevalla ja mielenkiintoisella tavalla? :) Kiitos avusta!! :)

   • Jaana

    Mun mielestä sä voisit kikkailla tuolla tekstihommalla siten, että vaikka teksti ei liitykään asuihin, niin ne voisi liittyä johonkin muuhun osa-alueeseen vaikkapa juuri sinun elämässäsi (harrastukseen, asenteisiin, arvoihin tms.) Näin saatais taas sopivasti pieni pala sinua avattua lukijoille, joita kiinnostaa lukea. Jos taas ei kiinnosta, niin varsinaisesti mistään ei jää paitsi, kun teksteissä ei asuista ole sinällään mitään lisäinfoa….

    Ymmärsitköhän nyt mitä tarkoitin….monesti hankala yrittää pukea tekstiin omaa pointtia :)

 • Maija

  Kysymys: mikä ton pienen tekstin pointti on jos itsekin toivot että “siitä ei saisi mitään selvää”?

  • Mrs.V

   Blogeja on niin tuhansittain nykyään ja haluaisin vain kokeilla visuaalisesti hieman erilaista ilmettä ja vaihtelevuutta asupostauksiin! :) Siinä se pointti – estetiikassa :)

 • Pipsa

  Nyt en ihan kyllä ymmärrä, miksi tyyliBLOGIIN pitäisi saada lehtitaitoilta näyttäviä kuvia, joissa on superpientä tekstiä, josta ei ole tarkoituskaan saada selvää? Mitä lisäarvoa pienenpieni teksti tuo? Eikö tekstimassa ole vähän epätarkoituksellista, ellet sitten ole erilaisia aukeamataittoja blogissasi esittelevä AD? Toki jos postauksen kuvineen saisi koko näytön kokoiseksi ja kaikki teksti ympättäisiin tuonne taittoon, niin ymmärtäisin tekstiblokkien tarkoituksen huomattavasti paremmin. Sitten taas voi tulla hankaluuksia mm. hakukoneoptimoinnin kanssa.
  En todellakaan tarkoita kommenttiani mitenkään pahalla, vaan toki voit oikeanlaisella toteutuksella saada tästä paljonkin irti. Näin lehtitaiton parissa työskentelevänä pisti vain kovasti silmään, joten oli pakko kommentoida. Kannattaa myös tsekata tuo otsikkofontin välistys, jos pidemmälle tälle linjalle lähdet! :)

  • Mrs.V

   Moikka! Hei kiitos tosi paljon siitä, että ammattilaisena kommentoit! Toivottavasti voisit auttaa minua enemmänkin? Tämä kokeilu siksi, että haluaisin asupostauksiin jotain uutta ja mielenkiintoista. Jotain, mitä ei ole vielä blogeissa nähty. Jotain visuaalisesti kiehtovaa. Ja minä kun itse pidän hienosti tehdyistä taitoista… Silmä vain lepää. Minulla kun ei ole tähän minkäänlaista koulutusta. Ihan vain tekemällä yritän oppia – juuri kuten olen valokuvaustakin harjoitellut. Joten tarkoitus ei olisi sillä pienellä printillä saada mitään muuta aikaiseksi kuin visuaalisesti erilainen ilme ja vaihtelevuutta asupostauksiin. Voisitko mitenkään kertoa lisää tuosta otsikoinnin välistyksestä ja mihin sinun huomiosi kiinnittyy? Olisin todella kiitollinen, jos saisin ammattilaiselta vinkkejä! :)

   • Pipsa

    Välistyksen laatu on monesti juuri se syy, miksi osa fonteista on ilmaisia ja osa maksullisia :-) Nyt siis esimerkiksi 50 shades of grey -tekstissä E ja S näyttävät olevan kovin lähellä toisiaan ja G:n ja R:n välissä on taas turhan paljon tilaa. Näitä voi siis ihan käsin korjailla (ja useimmiten otsikoissa aina korjataankin) ainakin edistyneemmissä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmissa.
    Olet kehittynyt valokuvauksessakin vuosien mittaan hurjasti, joten varmasti opit typografiastakin ihan opettelemalla ja harjoittelemalla! Jos haluat syventyä aiheeseen tarkemmin, niin typografiakirjallisuuden pyhä kolminaisuus Itkonen & Bringhurst & Lupton tarjoilee jo melkoisesti.

    • Mrs.V

     Hei ihan mahtavaa! Kiitos paljon näistä vinkeistä! Pitänee lähteä etsimään tuota typografiakirjallisuuden pyhää kolminaisuutta! Suuri kiitos ja syvä kumarrus! Halu kehittyä tässäkin on kova.

 • s

  mielestäni pieni teksti on tarpeeton varsinkin jos sen ei ole tarkoitus näkyä kenellekään luettavaksi asti. tokassa kuvassa teksti on liian pientä luettavaksi pieni ruutuiselta näytöltä, mutta automaattisesti yritän sitä lukea koska oletan sen sisällön liittyvän postaukseen. ei siis hyvä juttu.

  • Mrs.V

   Hyvä pointti! Ehkä teen vaan tuollaisia kuin tuon tokan kuvan eka artikkeli teksti. Jätän kokonaan sen pienen printin pois ja teen enemmän tuollaisia silmää miellyttäviä aloitustekstejä, josta kuitenkin saa selvää ja näyttävät ehkä enemmän lehtimäiseltä?

 • Anna-Maija

  Luen blogiasi iPadilla, eikä näistä lainatuista teksteistä saa selvää. Oikeastaan ensimmäistä ei pysty tarkentamaan laisinkaan, toista vaivoin, mutta kolmannen pystyy lukemaan. Jos tähän suuntaan olet siirtymässä, toivon että otat tämän huomioon. :)

  • Mrs.V

   Kiitos Anna-Maija hyvistä pointeista! Hei voisitko auttaa minua vielä vähän lisää? Nimittäin minä vähän toivon, että itse pienestä tekstistä ei saisi mitään selvää… Koska tuskin päivänasu postaukseen koskaan saan seputettua noin paljoa tekstiä :D Mutta haluaisin vain, että artikkelin otsikointi näkyy kunnolla ja ehkä semi ok sen alla oleva kuvaus. ELi tässä tapauksessa MAD ABOUT THE LOOK ja heti sen alla oleva pieni teksti. Näetkö ne? kiitios suuresti avusta!

   • R

    Täällä toinen ipadilla lukija ja tekstit näkyy juuri sen verran kuin toivoitkin, eli otsikosta ja sen alla olevasta pikkutekstistä saa selvää. Sen sijaan en oikein ymmärrä, mitä virkaa noilla teksteillä on, jos niitä ei ole tarkoitettu luettavaksi? Ymmärrän, että haet naistenlehtimäistä ilmettä, mutta minusta lehdissä on juuri se idea, että tekstitkin luetaan. (Toki samoin myös blogissa.) Nyt tuntuu, että tekstit vievät turhaan tilaa kauniilta kuvilta ja luettavaksi tarkoitetulta blogitekstiltä. Eli oma mielipiteeni on, että kivempi olisi, jos kauniit kuvat ja omat tekstisi olisivat edelleen blogisi tarkoitus, eikä se, että näyttää kuin olisit napannut blogipostaukseen kuvan jostain naistenlehdestä. Kiitos muuten mukavasta blogista! :)

    • Mari

     Olen täysin samaa mieltä. Aikakauslehtimäinen taitto ei palvele, jos eivät tekstit ole edes tarkoitettu luettavaksi. Nythän tuntuu siltä kuin et panostaisi itse tekstiin, vaan ainoastaan kuviin, joissa kuvatekstinä vaatetiedot. Ymmärrän, että tämä oli vain mallipostaus uudesta mahdollisesta tyylistä, mutta silti. Itseäni tekstit, joita ei voi lukea tai jotka on lainattu jostain lehdestä, vain ärsyttävät.

     • Mrs.V

      Joo niin se vain on, etten varmastikaan tule tekemään postauksen tekstejä itse kuviin. Tämä hakukoneoptimointisyistä sekä siitä, että en ikinä saisi noin paljon tekstiä jauhettua jokaiseen asupostaukseen! :D Tämä oli tosiaan kokeilu siitä, mitä lähden hakemaan. Sillä itseasiassa kyllä tarkoitus on, että nimenomaan asupostauksissa haluan keskittyä kuviin…Teksti on niissä toissijaista. Tämä oli puhtaasti visuaalisista syisyä. Haluan asupostauksiin jotain uutta ja erilaista. Jotain lisää.. :) Onko sinulla ideoita siihen, miten asupostauksiin saisi jotain, mitä ei blogeissa ole vielä nähty? :)

    • Mrs.V

     Kiitos tosi hyvästä palautteesta! Toivoisin tosiaan tulevaisuuteen löytävän jonkun toimivan ratkaisun juuri näiden välistä… Koska juuri hakukoneoptimoinnin takia ei ehkä kannata postauksen tekstejä kokonaan kirjoittaa kuviin… Mutta jotenkin minun silmääni miellyttää tällainen naistenlehtimäisyys ja se tuo kivaa vaihteluja perus asupostauksiin. Blogeja kun on nykyään niin tuhottomasti ja halusin kokeilla vähän jotain uutta, millä erottuisi samasta vanhasta! :) Tämä siis ehkä toimisi paremmin, jos saisin sivuni palstaa vähän levennettyä, että kuvat pysyisivät kuitenkin pääroolissa? :)

 • Hei Hanna! Komppaan ensimmäistä kommentoijaa, luen blogiasi päivittäin mutta pitäisi kyllä kommentoida useammin. Tämä uusi kuvatyyli on aivan huikea! Blogisi on muutenkin todella kaunis ja siitä näkee, että siihen on todella panostettu sekä aikaa että ajatusta :) Olen hiljattain aloittanut oman blogini (joka ei tosin liity millään tavalla muotiin vaan on lahja-aiheinen) ja toivon, että blogini voisi joskus olla visuaalisesti yhtä hieno kuin Strictly Style :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti seurastasi ja ihanasta palautteesta! Tämä on uusi idea, jota toki joudun vielä hienosäätämään paljonkin. Menee varmaan pieni tovi, että se toimivin, palvelevin ja paras ratkaisu löytyy! :) Kiitos ihan hirmu kauniista sanoistasi ja aivan ihania hetkiä sinulle bloggaamisen parissa! :)

 • Ai niin, yks juttu unohtu mainita!! Koska nää kuvat on niin mega upeita ja niihin on nähty vaivaa, niin olis enemmän ku mahtavaa, että kuvat olis vielä isompia:) Eli jos joskus tulee jotain muutosjuttuja ajankohtaiseksi niin palstan leveys vois olla yks kehitysidea:) Kiralla esim tosi onnistunut tuo pohja kuvien suhteen!!:)

  • Mrs.V

   Mona! <3 Mä olen kanssas niiiiin samal aaltopituudella. Juurikin siitä on ollut puhetta ja toivon mukaan viimeistään ens vuoden alussa toteutuu! :)

 • muru

  Taas niin kauniita kuvia! Artikkelit sopivat todella hyvin, olet kyllä monessa mielessä suunnannäyttäjä, hienoa!

  Luin Kiran upeasta uutisesta, wau! Ja onpahan tuo uusi osoite tallennettuna. Huikeita naisia kyllä olette. :)

  … karvaliivit ovat vain niin <3 , omani ovat olleet ahkerassa käytössä. Niin lämpöisen pörröisen kauniita :D

  • Mrs.V

   Kiitos muru paljon! Vielä on paljon hakemista tämän idean kanssa, mutta hiljaa hyvä tulee! :D Ja kyllä – siskolla oli vientiä ihan alusta saakka ;) Ylpeä olen ja ihana tehdä tätä siskon kanssa yhdessä. Ja ah, toi karvaliivi on ihana!

 • Wou, super ihania!!! :) Ja mikäpä nyt ei näyttäys hyvältä, kun sää olet kuvissa <3 Ihana asukin taas. Oon jääny jo edellisestä postauksessa jossa näkyi tuo hame haaveilemaan siitä. Niin ihanan naisellinen ja tuo väri on just hyvä!
  Ja jeeeee, todellakin huomattiin! You go girl – molemmat!:)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon aurinko!! <3 Zaraan vaan! Eiköhän sieltä löydy!! :) Koska oot tulossa ensi kerran stadiin? Jälleen kerran iso kiitos siitä, miten tuet siskoakin <3 Olet aarre!!!

 • IloAM

  Hei Hanna! Olen tunnollinen lukijasi, kommentoitua tulee vain niin luvattoman harvoin. Uusi ilme asupostauksiin on huikea, todella visuaalista ja kaunista. Olet super kaunis tuossa kolmannessa kuvassa! Itse ostin myös tuon Lindexin ihanan karvaliivin ja se pääsee lauantaina ensimmäistä kertaa käyttöön valmistujaisjuhliin. Pirteää syksyä! :)

  • Mrs.V

   Voi että miten kauniita sanoja! Kiitos suuresti niistä ja siitä, että olet pitkään ollut seuranani! Ihana, että uusi idea miellyttää. menee tosin varmaan hetki, että sen lopullinen ulkoasu ja tarkoitus on kaikista palvelevin ja ideaali. Vähän tässä vielä haetaan :D Ja hei nauti liivistä! Se on aivan ihana!! :) Samaa sinne!