CATEGORIES

Dubai dress

9.11.2013

Meidän lomamme on kulunut pitkälti hotellialueella. Todella rennosti on otettu. Ei ainoastaan loman takia, vaan myös siksi, että meidän koko perhe on sairastellut. Dubain ilmastointi vaati nopeasti uhrinsa. Ensimmäisinä päivinä molemmat mieheni näyttivät vilustumisen merkkejä, mutta tuntuvat nyt selvinneen siitä säikähdyksellä. Oli vain ajan kysymys, koska viheliäinen kaveri muistaisi minuakin. Nyt makaan vällyjen alla. Todennäköisesti lievässä kuumeessa. Onneksi mukaan tuli pakattua joitain flunssalääkkeitä ja toivottavasti selviäisin minäkin pikaisella ilmastoinnin puremalla.

Tässä kuitenkin muutamia kuvia terveemmältä toissapäivältä, kun nautimme hotellin rannalla ilta-auringosta ja perheen keskeisistä palloleikeistä. Päällä on Lindexiltä saamani silkkimekko, jota kuolailin kuukausien päivät ennen malliston ulostuloa. Täydellinen maksimekko Dubaihin!

dubaidress IMG_1225bestblogsstreetstyleootd dubaicollage2 IMG_1223bestblogsstreetstyleootd DUBAIcollage1 IMG_1208bestblogsstreetstyleootd IMG_1202bestblogsstreetstyleootd IMG_1305bestblogsstreetstyleootd IMG_1350bestblogsstreetstyleootd IMG_1316bestblogsstreetstyleootd IMG_1279bestblogsstreetstyleootd

dress: Lindex by Matthew Williamson / saatu
bag: Céline
shoes: Giuseppe Zanotti

Ihailin rannan reippaita iltatreenaajia. Oma urheileminen kun on jäänyt luvattoman vähäiselle viimeaikoina. Pitää yrittää korjata vääryys kotiin palatessa. Kaipa siksi olen alttiimpi viheiliäiselle viimallekin.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi L.

  Siis miten mä onnistuin kaks kertaa lukemaan, että red dress :D Ja ihmettelin kun ei toi mekko ollutkaan punainen!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Todella kaunis mekko! :)

 • Ihania kuvia taas <3 :) Neljänneksi alin on ihan mun lemppari:D Söpistys on vähän innoissaan <3

 • Haidi

  Niiin kaunis sinä ja mekko pukee sinua upeasti :) niiin ihanat nuo kuvat sinusta ja D:stä! Pikaista paranemista<3

 • M

  Mun on pakko kommentoida tuota sun tekstiä. On kiva, että kirjotat monipuolisesti ja leikit sanoilla lauseissa, mutta musta se on välillä todella raskasta lukea, kun joka lauseessa on ‘ylimääräisiä’ adjektiiveja sun muita ehkä erikoisiakin sanoja… Joskus olis kiva lukea ihan ns. puhdasta tekstiä, ilman viheliäitä viimoja ja purevia ilmastointeja… :/ En jaksa keskittyä enää tekstiin ja selailen vaan kuvat läpi… Tosin kuvat ovat olleet viimeisen neljän vuoden aikana blogisi suurin inspiraationi lähde :)

  • Anonymous

   Minun mielestäni ne elävöittävät tekstiä ja tuovat mukavaa särmää :)

  • Anonymous

   Minun mielestäni juuri tämä tekee teksistä ihanan persoonallisen ja lämpimän! Sinun juttuja lukiessa tulee aina itse todella hyvälle tuulelle. Kuvat ovat upeita, mutta kaunis teksti täydentää ne joka kerta.