CATEGORIES

Dubai Fountain

11.11.2013

Mikäli olet matkaamassa lähiaikoina Dubaihin, tässä teille lumoava illallisidea.

Jättimäisen Dubai Mall ostoskeskuksen kylkeen on rakennettu maailman suurin (surprise, surprise – osaavatko he muuta) koreografioitu suihkulähdeshow. Näyttävien pilvenpiirtäjien kumartelu 30 eekkerin suuruisen Burj Khalifa tekojärven yllä on jo vaikuttava näky itsessään, mutta auringon laskiessa nämä näkymät tarjoilevat turisteilleen jotain vieläkin harvinaisempaa.

IMG_2335bestblogsstreetstyleootdIMG_2340bestblogsstreetstyleootd IMG_2312bestblogsstreetstyleootd IMG_2308bestblogsstreetstyleootd IMG_2331bestblogsstreetstyleootd

Turrella päällä:
maxi dress: H&M
belt: American Apparel
bag: Céline

IMG_2316bestblogsstreetstyleootd IMG_2354bestblogsstreetstyleootd IMG_2347bestblogsstreetstyleootd IMG_2349bestblogsstreetstyleootd

Vesilähteet oli ripoteltu jopa 275m pituudelle ja niistä syksyi musiikin tahdissa vettä jopa 150m korkeudelle. Musiikkivalikoimassa oli arabimusiikin lisäksi paljon länsimaisia klassikoita.

Katselimme huikeaa veden, musiikin ja valon näytöstä Dubai Mallin kyljessä sijaitsevasta libanonilaisesta WaFi-ravintolasta. Oli erinomainen ruoka, joka oli jopa enemmän mieleemme kuin hieno näytös. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos tilaisuus tarjoutuu. Otin videokuvaakin illalta, mutta niitä Youtubeen ladatessani huomasin, että siellähän oli kasapäin parempaa ja havainnollistavampaa matskua, kuin minun tärisevän käteni aikaansaannos. Tässä teille niistä yksi:

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Krista

  Alkoi suunnattomasti ärsyttämään tämä kommentti. Mikä sinä olet arvostelemaan toisen ihmisen valintoja? Ihmiset ihan oikeasti, älkää koko ajan olko arvostelemassa toisten valintoja. Tämän takia luen todella harvoin blogien kommenttibokseja, koska mua alkaa aina ärsyttämään ihmiset, jotka tulevat arvostelemaan toisten elämäntyylejä.

  • Mmm

   Eli ilmeisesti pelkät ihkutus-kommenit ovat mielestänne sallittuja?
   Minusta tuo jatkuva matkustelu on äärimmäisen itsekästä ja överiä. Enkä nyt puhu siitä kun ihmiset kerran- kaksi vuodessa lentävät matkalle, vaan tuota kun muutaman kuukauden välein muka ollaan jonkun hermoloman tarpeessa ja sitten matkustetaan koko perheen voimin ulkomaille.
   Se ei paljon paina missä siellä reissussa nukutaan, eikä minua muiden rahankäyttö kiinnosta pätkääkään, mutta tuo lentäminen nyt vaan on epäekologista, sanotte mitä sanotte.
   Se on naurettavaa, ettei mitään kritiikkiä saa esittää. Luulisi että niistä omista valinnoistaan pystyisi ottamaan vastuun, ja keksustelemaan niistä järkevästi, mutta näköjään ei. Tämä on kuin hakkaisi päätä seinään.
   Mukavaa joulunodotusta teille!

   • L

    Mä en voi sille mitään, että mulle tulee vaan mieleen näistä lomamatkoja paheksuvista kommenteista pieni kateuden maku. Jos ei itellä ole varaa, tai aikaa, niin ei tarvitse silti tulla valittamaan muille heidän huonoista valinnoistaan. Voisi keskittyä oman elämän valintoihin, ja siihen mitä itse tekee juuri esim. ekologisuuden suhteen. Hienoa toki jos joku on oikeasti sen valinnan tehnyt, että ei aio matkustaa siksi kun se on huonoksi ympäristölle, hatun noston paikka. Villi veikkaus on kuitenkin se, että jos sattuisi kirjoittelijalle eteen vaikka lomalentojen muhkea lahjakortti, niin olisi eri ääni kellossa.

 • Riikka

  Tiestitkö, että ne koneet lentävät joka tapauksessa, vaikka Mrs.V ei siinä koneessa istuisi? Ja huomasitko, että kaikkialla muualla matkustellessaan he ovat asuneet muualla asuvan perheen / ystävien luona? Ei siinä mitään överiä minusta ole. Minusta on vaan naurettavaa arvostella muiden matkustamista / valintoja. Tämäkin taitaa olla heidän ainoa hotellilomansa tänä vuonna? Sinä et varmaan koskaan lennä minnekään? Ei tässä ole nyt kysymys vain oman navan katsomisesta…. Vaan ihan silkasta yrityksestä olla muka parempi ihminen jos ei matkusta niin paljoa. Olet varmaan Hki-Vantaan lentokentällä lähtöaulassa huutelemassa ihmisille, miten huonoja ihmisiä ovat?

 • Haidi

  Oi miten upea tuo show! :o wau!

 • ALS

  Ihan mielettömiä maisemia!

 • Minäkin meinasin hieman herkistyä tuota videota katsoessa :) Ja Wafi Gourmet tarjoaa kyllä aivan uskomattoman hyvää ruokaa, tuohon ravintolaan pääseminen on ehdottomasti ollut yksi aikaisempien matkojemme kohokohta!

  En ehtinyt vielä kommentoida tuota isänpäivälahjaa mutta kirjoitan siitäkin nyt tässä. Ihana lahjaidea, olen itsekin suuri elämyslahjojen ystävä! Nämä ovat juuri sellaisia pieniä juttuja jotka jäävät mieleen ja kulkevat ajatuksissa mukana usein paremmin kuin tavaralahjat. Ja aivan mielettömän upeita kuvia, miehelläsi on todella kameran käyttö hallussa!

  Nina (The Girl and the Gift -lahjablogi)

 • Dalia

  Tuon suihkulähteen/järven/miksi sitä nyt kutsuisi luona olen tavannut nykyisen aviomieheni. Paikka on siksi syöpynyt mieleeni ja kun katsin tuon videon niin alkoi ihan itkettää, jo pelkästään ne muistot, mutta myös tuo laulu. Olet muuten hyvin kaunis nainen <3

 • jee

  hyi :D mä en tajua kuka haluu lähtee lomalle tollaseen paikkaan mikä on rakennettu keskelle autiomaata missä ei oo mitään luontoa (alkuperästä ei ihmisen rakentamaa) missä on ihan sairas kulttuuri ja missä noi tuhlaa ihan saatanasti rahaa tollaseen turhaan? :D tajuaako noi ollenkaan ees paljonko toi vesi showkin vie rahaa ja mitä kaikkea muuta sillä vois saada aikaan. Mä en ainakaan koko elämäni aikana aio antaa noille tonne matkustamalla yhtäkään euroa koska tommosen turhuuden takia mailma on ihan yli kuormittunu

  • Jepa

   Aiheesta löytyy sen verran paljon dokumentointia (ja ihan dokumentteja, missä näiden esim. rakennuksilla työskenteleviä ihmisiä on menty haastattelemaan (salaa, koska joutuisivat pulaan jos se tehtäisiin julkisesti), että ei nämä ihan tuulesta temmattuja ole.

   Se jos sinun ystävällesi on käynyt hyvä tuuri, ei tarkoita että kaikilla olisi sama tilanne.

   Työmiehiä voi olla yli viisikin samassa pienessä yhden hengen huoneessa. Heitä kohdellaan kuin orjia ja monet tekevät itsemurhan, koska eivät oloja kestä.

   Itse en ikinä tukisi tällaisen maan tapoja matkustamalla sinne, vaikka päällisin puolin kaikki todella upeaa ja kaunista onkin.

  • Maija

   Hmmm. En voi olla ihmettelemättä suomalaisten ahdasmielisyyttä. Ollaan olevinaan niin paljon parempia ihmisiä siksi koska on vähemmän rahaa? Sekö paremman ihmisen määrittää? Ja kulttuuri sairas? Se on heidän kulttuurinsa ja sitä tulisi kunnioittaa, vaikka sitä ei ymmärrtäisi. Tällaiset lausahdukset ovat minusta rasismia. Tekisi sinulle varmaan ihan hyvää matkustella enemmän ja nähdä maailmaa sekä sen erilaisia ihmisiä ja kulttuuria. Jokaisessa maassa on ongelmakohtansa.

 • Kira

  WAU WAU WAU!!!!