CATEGORIES

Simppeliä

19.12.2013

Lunta ei ole tulvillaan, mutta ulkona on ehdottomasti raikas talvisää. Hipiää värisyttävät tuulet tekevät Helsingistä tarpeeksi kylmän ilman luntakin. Sen verran kylmä oli eilen, että  ihan vaan neuleessa ei tarjennut ulkona kuvia ottaa. Täten siirryttiin autotallin siedettävämpiin sääsolosuhteisiin ennen Stockalle suuntaamista. Teki siellä muutama muukin viimeisiä jouluhankintoja… Jestas. Onneksi kaikki joululahjat on nyt pukinkontissa ja Levin joulurauha voi pian alkaa!

IMG_0704parasmuotiblogiparhaatmuotiblogittitle IMG_0716parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_0719parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

coat: Burberry
sweater: Acne @ Gaudete
pants: Esprit @ *Boozt.com
shoes: Louboutin
bag: Céline
scarf: Burberry

Olenhan jo maininnut, että viininpunainen kuuluu lempiväreihini? Se sopii yhteen yllättävän monen värin kanssa ja on mitä herkullisin sävy näin talvikaudella. Juuri sopivasti väriä olematta liikaa. Esimerkiksi luotettava musta ja hillitty harmaa sopivat erinomaisesti sen kavereiksi.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katja

  Hyvää joulua! :)

 • Ninni

  Tää menee nyt aiheesta vähän ohi mutta joko kuulit että siinä pallovalosarjassa (ainakin La case de cousin paul) on paloturvallisuusriski johdossa?

 • Nepa

  Ääh rakastuin tohon huiviin!<3 taitaa kuitenkin jäädä haaveeksi ku uskoisin et se on melkoisen hintava :/

  • Mrs.V

   Voih! Minä en itseasiassa edes tiedä sen hintaa. On mieheni vanha (reilusti yli 10 vuotta sitten ostettu), jonka minä olen ominut käyttööni kun hän ei sille enää aikaa antanut :)

 • P

  Moi,

  Tämä kysymykseni ei nyt mitenkään liity postauksen aiheeseen, mutta mistä olette hankkineet ruokasalinne tuolit / koko ruokailuryhmän? Olen ihastelut tuoleja usein ja nyt kun uuden keittiön sisustaminen on tullut aiheelliseksi, vinkki tulisi tarpeeseen.

  Kiitos kivasta blogista!

  • Mrs.V

   Äh! No voi että. Ikävä kyllä ryhmä on hankittu Hollannista n.9 vuotta sitten… Enkä edes kuollakseni muista liikkeen nimeä. Oli kyllä joku paikallinen. Harmi, ettei minusta nyt ollut avuksi :/ Jos pöytäryhmän myyminen tulee joskus ajankohtaiseksi niin ilmoittelen blogissa! :)

   • P

    Täytyy siis lähteä kartoittamaan kauppojen tarjontaa! :)

 • Kiva asukokonaisuus :) Rauhallista Joulua teille :)

 • Tosi kiva simppeli asu! Mukavaa Joulua teille Leville! :) itse myös lähdetään miehen sukulaisiin pohjois Norjaan lähelle Leviä :) täällä pähkäillään omaa ja vauvan talvivarustusta mitä ottaa mukaan :D vaikeaa kun täällä Helsingissä näin lämmin :)

 • Haidi

  Jälleen ihana asu. Itse en aluksi pitänyt viininpunaisesta juurikaan, mutta nyt sitä on nähnyt niin paljon kaikkialla, että olen jo alkanut pitämään siitä :D tässäkin olet kauniin asun saanut sen ympärile :)