CATEGORIES

Kukonaskelein

4.1.2014

Valtava kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille. Tämä on todella iloinen asia täällä päässä huonosta olosta huolimatta, mutta niin ihana huomata, että niin monet teistä elävät tunteessa mukana. Kiitos. Iso kiitos.

Seuraavaksi takaisin blogini perusantiin eli päivänasuihin. Kuvissa näkyy kukonaskelkuvioinen takki, jonka sain joululahjaksi äidiltäni. Malli on over-sized, sillä äiti toivoi sen menevän minulle pitkälle kevääseen saakka – jättimahankin kanssa (melkoisella vauhdilla kasvaa muuten vatsa toista odottaessa…). Hän on sen minulle varta vasten Shanghaissa teettänyt. Olen pitkään himoinnut tätä klassista kuviota takeissa ja huomaavasti äiti on tämän pienen toiveen muistanut.

IMG_1393parasmuotiblogiparhaatmuotiblogitTITLE IMG_1469parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1420parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1473parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1436parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1429parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1496parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1408parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

coat: tailor made in Shanghai
beanie: my husband’s
scarf: gift from my mom (from Shanghai)
leggins: GT
wellies: Hunter
bag: Céline

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • pinja

  Sydämmelliset onnittelut täältäkin, aivan mieletön uutinen!
  Tuli mieleeni tuosta takista, että minkäköhän hintaista takin teettäminen mahtaa olla Shanghaissa, millä aikataululla se siellä onnistuu ja minkälaiseen paikkaan kannattaa teettämissuunnitelmineen mennä? Miten Suomessa? Euroopassa? Osaisikohan kukaan vastailla? :-)

 • Pumetta

  Hei!
  Upea takki ja kangas! Käyn itsekin välillä Shanghaissa ja teetin siellä aikoinaan musta-valkoisen lempitakkini, josta tänä talvena jouduin kulumisen vuoksi luopumaan. Olisiko mahdollista saada räätälin yhteystiedot (esim. kuva käyntikortista)? Kiitos kovasti jo etukäteen ja hyvää alkanutta vuotta!

 • Kristel

  Ihana asu ja aina yhtä ihana Celinen laukku!

  p.s. se on tailor-made ;)

 • S

  Näytät tosi kauniilta, noi kengät on ihanat!
  Lämpöiset onnittelut teille toisen lapsen odotuksen johdosta! Toivotaan, että huono olo ei kestä kauan, eikä muitakaan vaivoja tulisi liiaksi. Mun mielestä oli jotenkin paljon helpompi odottaa ja hoitaa toista lasta, sillä ekan kanssa oli kaikki niin uutta. Sitä on paljon varmempi äitinäkin, kun on jo kokemusta. Toki odotusaika ja lapset ovat kaikki erilaisia, mutta kun on yhden lapsen kanssa valvonut yms. niin tietää mihin varautua. Se elämänmuutos on kuitenkin valtavan iso siinä ekan lapsen syntyessä, mutta toinen lapsi ei elämää enää niin ratkaisevasti muuta, vaikka lisähommia tuokin tullessaan. Hyvää alkanutta vuotta sinulle! :)

 • Ihastuttava takki ja muutenkin kaunis asu. Paljon onnea odotuksen johdosta :)! Toisella kertaa maha tuntuu tosiaan kasvavan huomattavasti aikaisemmin, vaikka itse oksensin jatkuvasti kakkosa odottaessa.

  • Elina

   Muistan kuulleeni jostain että toista lasta odottaessa mahaa alkaa näkyä noin kolme minuuttia hedelmöityksen jälkeen ;D

 • So chic and cozy, love your coat!

  Cee. ♥
  Code Overdressed

 • Hurjasti onnea!

  Tuo takki on kyllä tyylikäs. Ja asusta pidän myös tosi paljon – se on sellainen klassinen ja elegantti, ja samalla kuitenkin rennommanpuoleinen :)

 • Heinis

  Niiin raikas takki, ihana! klassikko <3

 • Anne

  Kaunis takki ja kaunis sinä! Onnea uudesta tulokkaasta :) Odotan omaa luggageani jonottaen Suomeen tulevia kappaleita ja olin huomaavinani naarmun? laukkusi kyljessä. Kysyisinkin, että onko mielestäsi nahka kovin arka naarmuuntumaan? Joudutko varomaan kovasti käytössä? Tuon hintaluokan laukun kun soisi olevan moitteettomassa kunnossa piiiitkään. Voi tosin olla, että näin vain omiani, mutta silti käyttökokemus kiinnostaa kovasti :)

  • Mrs.V

   Heippa! Celineä löytyy monissa eri nahoissa ja minä valitsin sen pehmeimmän nahan, joka kaikista vaihtoehdoista naarmuuntuu herkiten. Tosin tuo kuvassa näkyvä ei ole naarmu vaan vähän läikkynyttä kahvia :/ Huomasin sen itsekin vasta kuvista ja tuli kiire putsaamaan! Minusta pehmeä nahkainen oli kaunein (kuulema pitää muotonsa parhaiten ajan kanssa?!) ja minulle on ihan ok, että käyttötavaroissa näkyy elämänjäljet. Aito nahka kun naarmuuntuu aina jos sen altistaa raapimisen kohteeksi :/

   • Anne

    Kiitos kun ehdit vastaamaan :) Ja juuri näin, elämänjäljet saa näkyäkin ja itse olen ainakin aika hiuthapeli laukkujen kanssa, mutta silti alkoi mietityttämään. Mutta kiva jos kyseessä oli vain kaffi :) Tulokkaalla muuten meinasin vauvaa, en laukkua, vaikka siltä kuulostikin :D Mukavaa viikonloppua!

 • Olivia

  Onnea vielä minultakin! Ihanan veikeät kuvat!

 • yadedd

  Hurjasti onnea perheenlisäyksen johdosta! Sait täällä ihan onnen lyyneleet eilen silmiin (kaupungilla ollessani, joten sain myös erikoisia katseita ohikulkijoilta). Itse odottelen ensikesänä järjestettäviä häitä, jotta pääsemme myös yrittämään esikoisellemme pikkusiskoa tai -veljeä! Sitäkin silmällä pitäen on mukavaa saada vinkkejä raskausajan pukeutumiseen ;)

 • Haidi

  Kaunis takki! Nimen perusteella ajattelin sen olevan liian villi omaan makuuni, mutta eipäs ollutkaan. Alkaa näköjään silmä tottumaan printtiin! :) upea takki ja ihana kun äitisi oli ajatellut noin pitkälle takkia teettäessään!
  Ihana päästä taas näkemään raskauajan pukeutumistasi! :)