CATEGORIES

Sunny Helsinki

17.1.2014

Viimeisten päivien aikana pakkanen on koetellut viimein helsinkiläisiäkin. Vaikka -13 asteen lämpötila saa monet jäämään neljän seinän sisään, on täällä nautittu sen tarjoamasta kirkkaasta säästä. Vaikka nyt onkin paljon kylmempi kuin viime viikolla, otan kylmyyden innolla vastaan kun sen kylkiäisenä on tullut kirkkaalta taivaalta paistava aurinko. Kylläpä on tehnyt hyvää nähdä päivää paistatteleva mollukka taas taivaalla. Reippaita kävelylenkkejä on ollut ilo tehdä kärryihin pakatun minimiehen ja lumesta nauttivien haukkujen kera.

sunny helsinki (20 of 20)TITLE sunny helsinki (13 of 20) sunny helsinki (19 of 20) sunny helsinki (8 of 20) sunny helsinki (16 of 20) sunny helsinki (10 of 20) sunny helsinki (14 of 20) sunny helsinki (7 of 20) sunny helsinki (9 of 20) sunny helsinki (17 of 20) sunny helsinki (12 of 20) pics by me & Kira Kosonen

coat: Pyrenex @ Gaudete /saatu
beanie: Annapurna
leggins: GT and underneath thick wool leggins from Shanghai
jumper: Acne @ Gaudete
bag: Céline
shoes: UGGs @ Footway

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • laura

  hauskaa, kun sinulla ja koirilla on sama väritys: ylhäältä mustaa ja jaloissa ruskeaa. uggit hukkuu koiren jalkoihin tuossa vikassa kuvassa :D

 • M

  Heippa! Saisinko hieman udella tuosta Celine luggagesta. Siitä löytyy hirveän huonosti hintatietoja, minkä hintainen laukku oli Pariisissa?

  • Mrs.V

   Celine luggagen hinta vaihtelee suuresti sen mukaan, millaisen materiaalin valitset. Niitä kun on tehty ihan taiteellisista muovikudoksista, nahasta, ponin karvasta ja esim. krokotiilinnahasta. ELi vaihtelee n.1600-3600 välillä !

 • Katja

  Tiedätkö asunto sivuja helsingissä? Kaunita kuvia!

  • Mrs.V

   Siis tarkoitatko välityssivuja? Niinkuin oikotie.fi? Ja kiitos! :)

   • Katja

    jo, niitä. :)

 • e

  Minkä ikäisiä noi sun haukkuset ovat kun on vielä tollaset töpsykkähännät? Ei ihan nuoria siis varmaan :).

  Pakko kysyä vielä sultakin (tällaisena vilukissana), että miten hiivatissa pystyt ulkoilemaan -13 asteella merituulessa noissa kalsarihousuissa? Itse en poistu kotoa ilman kevyttoppahousuja moisten päällä, en edes kauppakeskukseen ;D.

  • Mrs.V

   Koirat ovat 9 ja 8 vuotiaita ja he ovat Belgiasta. Asuttiin niihin aikoihin ihan Hollannin ja Belgian rajalla. Oli meillekin yllätys, että siellä vielä silloin typistettiin.

   Olinkin tuossa kirjoittanut asutietoihin, että leggiensien alla on villaisetkarvahousut :) Eli oikein lämmin oli :)

 • Kyllä vain! Valosta on nautiskeltu tääläkin, koirakaverin kanssa tietenkin. Siitä huomaa kuinka se nauttii kun on vähän lunta. Pakkastakaan se ei hätkähdä, kulkee häntä pystyssä vain :D On tämä valo ihmeellinen asia. Kaikki tuntuu paremmalta, kun aurinko paistaa. Säkin taidat muuten tykätä vanhoista koristeellisista rakennuksista, kuvista päätellen. Itse rakastan juuri tuollaisia, ja Helsingissä niitä onkin ilahduttavan paljon. Aina sielä vierailtuani niitä ihmettelen :)

  Mukavaa päivää!

 • Hih mä aina ihailen näitä teidän koiravauvoja, etenkin kun unelmissa on itselläkin rottis sitten opiskeluelämän jälkeen :) Niin ja en ole kommentoinut nyt vähään aikaan niin voisin samalla tähän sanoa suuret onnittelut vauvauutisista, aivan ihanaa! Ensi Jouluna teillä onkin jo aika iso perhe, ihanaa<3

 • Haidi

  Aivan ihana tuo viimeinen kuva sinusta ja koiristasi <3 huomaa itsekkin, että energia taso on noussut kun aurinko ok tullut esille! Koirankin kanssa lähtee mielummin lenkille ihanaan aurinkoiseen säähän vaikka ihan liian kylmä onkin minun makuuni :D

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Karvaturrit osaa parantaa aina joka kuvaa :D Ja se on ihan totta. Aurinko houkuttelee kyllä ulos monasti päivässä, vaikka sitä vain reilu 6 tuntia riittääkin :D

 • Lucy

  Heh jos -13 saa jäämään sisälle niin mites tää -30 lämpötila kera mereltäpäin tulevan tuulen :D ottaisin kiljuen vastaan tuon -13, kuulostaa ihan bikinikeliltä heh :D

  • Mrs.V

   Voi jösses!!! -30 puree jo aika lujaa :/ Täällä puhaltaa myös merituulet, mutta -13 on vielä ihan ok pakkaslukema! :D

 • t

  Kyllä on nautittu pakkasista ja juurikin auringosta. Ihan uutta virtaa kun ulkona on kaunista, ei aina vain harmaata ja karua.

  Onnea muuten pojallesi, joka täytti maanantaina 1,5 vuotta! Minunkin lapselleni tuli mittariin puolitoista vuotta samaisena päivänä. :)

  • Mrs.V

   Juuri näin! On se vaan kumma mikä voima auringolla on! Pakkanen ei haittaa sitten yhtään! Kunnolla päälle vaan ja ulos! :)

   Ja hei kiitos ja onneksi olkoon myös sinne!!! :) Miten ihanaa, että meillä on sama onnenpäivä! <3 Perjantai 13. sai uuden merkityksen ;)

   • Anonymous

    Todella sai uuden merkityksen, nykyään innolla odotan kun perjantai on 13. :D

 • Meidän karvaturri on kans nauttinut lumesta nyt niin paljon (..ja samoin olen minäkin, kun jokaisen koiralenkin jälkeen ei enää eteinen ole kuraa täynnä.. :D)! Ihana ihana aurinko saisi hemmotella meitä tulevanakin viikonloppuna! Uskomatonta kuinka siitä saakaan lisää virtaa! <3

  • Mrs.V

   No juuri näin!! Koiranomistajana (ja rattaiden kanssa) sitä todella arvostaa sitä, että sitä hiekkaa ja kuraa ei tule samoissa määrin joka lenkin jälkeen sisälle! :D Ja samaa toivotaan täälläkin! Onneksi viimeisimmän Foreca ennusteen mukaan aurinko näyttäisi ilmestyvän lähes päivittäin! :)

 • LINDA

  Aivan ihania kuvia (jälleen kerran) varsinkin tuo neljäs ja toiseksi viimeinen, niin kuniita!!<3
  Ja sasiko udella teidän karvaihanuuksien nimiä? :-)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! :) Todella mukavaa, kun saa siskon kanssa kuvata. Meidän dogit ovat Ben ja Zara :)