CATEGORIES

Harmaata ja raitaa asussa

27.2.2014

Ihan liian pitkästä aikaa asupostaus. Onneksi sisko tuli viimein takaisin Miamin/Karibian lemmenlomaltaan! <3 Tällaisissa vaatteissa olen viihtynyt viimeaikoina enemmänkin. Sen verran kirraa jo perus farkut, että periksi antavat legginsit ja liehuva neule ovat se mukavin vaihtoehto arkeen.

winter maternity outfit strictly style title winter maternity outfit strictly style (3 of 8) grey stripe under winter maternity outfit strictly style (8 of 8) winter maternity outfit strictly style (2 of 8) winter maternity outfit strictly style (7 of 8)pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

coat: Burberry
hat: KN Collection
scarf: Burberry
leggins: GT
shoes: Topshop
bag: Chanel
leather gloves : Sauso
striped knit: H&M
jewellery: SNÖ of Sweden

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lila

  Mahtavat nuo takki ja hattu yhdessä!!

 • MS

  Onpas kiva tuo raitaneule! :) Vieläköhän sitä saisi H&M:ltä? Täytyykin käydä kurkkailemassa nettisivuilta :) Todella kivoja asukuvia sinulla, täältä löytääkin monia vinkkejä omaan pukeutumiseen. Jään seuraamaan blogiasi!

  Tervetuloa vastavierailulle kauneusblogiini, jonne kaikki uudet kauneudesta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta kiinnostuneet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

 • Haidi

  Jeij pitkästä aikaa asua! Harmaa on omaan kaappini hiipinyt koko ajan enemmän ja enemmän, ihanan neutraali väri jossa on monen muun kaveriksi :) kaunis asu ja tuo raitapaita on ihana!

 • Iina

  Hahah apua, näin unta että pidit semmosen blogin lukijatapaamisen teidän kotona. Se oli semmonen oikeen hulppea linna, kullatut seinät jne (:D) Ja sitten aina kun mä avasin suuni, katsoit mua heti silleen “Öööö… Okei…” Niin ja teillä oli ihan sairaan iso kellari joka oli täynnä Coca-colaa. Ei mulla muuta… :D Ps. sun blogi on kyllä ehdoton lemppari, eikä sun tyyli petä koskaan! Mukavaa kevään jatkoa:)

 • Kaunista, harmaa on itseasiassa mainio väri! MIten sitä ei ole tullut edes ajatelleeksi… En todellakaan ole mikään tyylitaituri, mutta blogiasi lukiessa olen huomaamattani alkanut kiinnittää enemmän huomiota kokonaisuuksiin, varsinkin kun käyn jo silloin tällöin työtapaamisisssa vaikka mammalomailenkin pääasiassa. Olen tajunnut, että yksinkertainen ja pelkistetty tyyli on mun juttu, siistit linjat ja jokunen yksittäinen väriläiskä sekaan:)

  Että kiitos vain inspiraatiosta!:)

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

 • Ollaampas sitä oltu söpönä liikenteessä :)

 • -T-

  Kivaa nähdä pitkästä aikaa asukuvia! Mielellään näkee vaikka niitä rentoja ja tuiki tavallisia kotiasujakin. :)

 • Oi, toi paita on saatava! Ihania kuvia – näitä oli jo vähän ikävä!

 • Viivi

  Ihana nähdä sua pitkästä aikaa!

 • Sasha

  Ihana asu!
  Pakko vielä erikseen mainita, että minusta on ainakin ihan mahtavaa, että ilmat on alkanut lämmetä (vaikkei tämä nyt perinteisin talvi ollutkaan), eikä enää välttämättä tarvitse toppatakkia. Villakangastakistasi asia tuli mieleen :) Kivaa kevättä!

 • eeeja

  Voi kun olet niin kaunis! :) Ja ihanan mukavan näköinen asu. Minulla on nyt on paljon pienempi raskausvatsa tämän toisen kohdalla, niin kertyneistä kiloista, mahan mitasta ja omasta olostanikin päätellen. Kaipa siellä on vähän pienempi kaveri kasvamassa tällä kertaa :)

 • Harmaa on suosikkivärini tällä hetkellä, tässä oma versio harmaasta asukokonaisuudesta: http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2014/02/it-is-not-by-gray-of-hair-that-one.html.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • katriina

  loves it! =)

 • Asukuvia olikin jo ikävä ;). Kaunis asu ja erityisesti tuo pusero kiinnitti silmäni. Ihanaa torstaita sinne!