CATEGORIES

Maternity Style

1.3.2014

Minulla on ollut hieman inspiraatio-ongelmia raskauspukeutumisen suhteen. Millään ei keksi kivaa päälle pantavaa, mikä myös mahtuisi päälle mutkitta. Siitä syystä päädyin katselemaan Rachel Zoen raskausajan tyyliä. Häneltähän löytyi vaikka mitä yksinkertaisia ja hyvännäköisiä ideoita, joita jokaisen raskaana olevan naisen on helppo yhdistää omaan arkeensa. Mikäli haluat kurkata, tein siitä myös oman Pinterest-taulun. Rachelin hatut, näyttävät korut ja karvaliivit inspiroivat minut pukeutumaan tähän asuun, joka on vieläpä mukava päällä.

maternity outfit strictly style (3 of 9) maternity outfit strictly style (2 of 9) maternity outfit strictly style (7 of 9) maternity collage maternity outfit strictly style (8 of 9) maternity outfit strictly style (5 of 9) maternity outfit strictly style (4 of 9)pics:Kira Kosonen @ Blond Rivets

hat: American Apparel
dress: Missoni for Lindex
coat: Gucci
vest: Zara
tights: Spanx
shoes: Topshop
bag: Céline
necklace: River Island

28 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nita

  Hei!

  Tuo asukokonaisuus on aivan mahtava! Alkoi himottamaan tuo Missonin mekko oikein huolella nyt! Eli kun oot valmis siitä luopumaan, niin täällä olisi yksi innokas ostaja jo valmiina! ;)

 • aila

  ohhoh…noin lyhyt mekko, ohuet sukkikset ja pitkät korkosaappaat on minun silmiini lähes mauton yhdistelmä, joku noista kolmesta on tuossa asussa minulle ainakin liikaa, mutta makuasiahan nämä ovat : ))

  • Mrs.V

   Aila
   Juu – tuo ylivaloitus kuvassa tuo juurikin varmaan sen, että “sukkikset” näyttävät läpikuultavilta. Ovat oikeasti todella paksut eikä luonnossa näy mitään läpi. Joten ymmärrän hätäsi :)

   Ada,
   Noh – muutamat punaiset valot nähneenä en ihan niin pitkälle veisi :) Ja tulevaisuutta varten: Minusta tulisi aina olla varovainen, kun puhutaan toiselle naiselle halventavia sanoja. Toisen rinnastaminen huoraksi asun takia on minusta kyseenalaista. Itse puhuisin mielummin “omasta mielestä mauttomasta” asusta, sillä eihän kaikki asut tietenkään voi kaikkia miellyttää. Ihan vain ajatus naiselta naiselle :) Mietitään vähän miten asiat toisillemme ilmaistaan. :) Mutta kiitos, että pidät tyylistäni yleisesti! :)

   Minusta taas farkut olisivat olleet liian raskaat tähän kokonaisuuteen. Mutta mielipideasioita :) Mutta tosiaan – luonnossa sukkikset eivät ole läpinäkyvät. Kuvan ylivaloitus tekee tepposet :)

   • Tuuli

    Eihän tuossa mistään punaisista valoista puhuttu ja näin ollen huorahtavasti pukeutumisesta puhuttu. Siinä sanottiin Moskovan valot, itsehän sinä tuomitsit moskovan valoissa kävelevät naiset huorahtaviksi. Toki Venäjällä pukeudutaan eri lailla kuin Suomessa, ehkä provosoivastikin, mutta kyse on taas mielipiteestä, toisten mielstä naisellisesti, toisten mielestä jotain muuta.

    • Henna

     En nyt voi olla kommentoimatta tähän vielä näin jälkikäteen. Reaktio herjaavaan kommentointiin oli mielestäni täysin oikeutettu! Tässä vielä suora lainaus Georg Otsin Moskovan valot kappaleesta:

     Sinut kerran löysin, ystäväin
     Kuljit hetken yössä vierelläin.
     Silmäs mua katsoi niin
     Kutsui lemmenhaaveisiin,
     Ja meille loisti valot Moskovan

     Aamun tullen sinut kadotin,
     Pois kun sammui valot kaupungin.
     Sanoit hiljaa näkemiin,
     Lyhdyn alla erottiin.
     Nyt sua näänkö enään milloinkaan

     Yhä etsin yhtä ikkunaa.
     Näen niitä monta miljoonaa.
     Kuljen iltaan tummuvaan,
     Valot kertoo muistojaan,
     Ja tiedän: en voi sua unhoittaa.

     Eli jos tässä kappaleessa, johon alkuperäinen kommentoija viittasi, ei jonkun mielestä puhuta maksullisista naisista niin kyllä on sitten luetun ymmärtämisessä parantamisen varaa…

    • Mrs.V

     Ikävä kyllä olen kanssasi eri mieltä. Kun puhutaan “valoista” vaikka Amsterdamin valoista (asuin pitkään Hollannissa niin siksi varmaan yhdistän tämän automaattisesti samaksi), niin viitataan nimenomaan näihin “lyhtyihin” – punaisiin lyhtyihin. Eli en tuomitse mitenkään venäläisiä / moskovalaisia naisia vaan yksinketaisesti kyseenalaistan naisten nimittelyn / vihjailevan nimittelyn, koska itse yhdistän sanan valot + kaupunki tällaisessa yhteydessä hyvin helposti lyhtyihin (ja entisellä asuinmaallani on siihen varmasti iso merkitys). Samaa keskustelua miellä on ollut kommenttiboksissa “pissis”-sanan käytöstä. Miksi tuhraan halveeraamme toisia naisia? Kyse on siis sitten vain siitä, että molemmat ymmärtävät nämä “valot” erilailla. Moskovalla ei kaupunkina / maalla ollut mitään tekemistä minun näkemykseni kanssa, vaan sanalla valot. Mutta ehkä väärinymmärrys! :) Toivotaan näin.

     • Pidän siitä kuinka tuot asiallisen tiukasti linjasi esille. Itse rinnastin valot myös lyhtyihin vaikka en Suomea kauempana ole asunut tai edes pahemmin matkustellut.

      Ja siitähän usein “huorittelussa” juuri on kyse. Annetaan ymmärtää rivien välistä ja pienillä kommenteilla. Siinä viedään toiselta samalla mahdollisuus puolustautua: tulkitsit väärin, en mä nyt mitään sellaista tarkoittanut, eihän tuossa mitään punaisista valoista puhuttu, älä ole niin herkkä, vitsihän se vain jne. Tämän tyyppisellä kommentoinnilla mielestäni annetaan toisesta pahimmillaan kuva tyhmänä yliherkkänä huorana.

      Tähän maailmaan mahtuisi enemmänkin naisten välistä kunnioitusta – on kyse sitten ulkonäästä, työelämästä, äitiydestä tai persoonasta.

      Hyvää naistenpäivää jo etukäteen!

     • Mrs.V

      Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Juuri tuollaiseen rivien välistä vihjailuun törmään blogissani vähän väliä. Viimeksi raskauteen liittyen, vaikka silloin en ollut vielä edes raskaana. Linjani on tosiaan vastata kaikkiin kommentteihin asiallisen ystävällisesti, mutta myös napakasti aiheen niin vaatiessa. Kuitenkin lähes kaikki täällä kävijät ovat osoittautuneet hyvin fiksuiksi ja sydämellisiksi naisiksi, joten onneksi ollaan jo ehdottomasti hyvällä tiellä! :) Hyvää naistenpäivää sinullekin jo etukäteen! :)

   • aila

    okei, kiitos vastauksestasi, valotus tosiaan tekee varmaan tepposet…paksuilla läpinäkymättömillä sukkiksilla tai leggingseillä asu on oikein kiva : )

  • Ada

   Minullekin tämä asu oli melkoinen pettymys.Läpikuultavat sukkikset,iso ei.Olisin pelastanut tämän kokoelman jollain muulla,esim.perus farkuilla.
   Ei sinulle ainutlaatuista klassista tyyliä vaan mieleen tulee lähinnä Moskovan valot.

 • Oho, onpa magee asu. Taitaa olla asuistasi lempparini! Tykkään bohohenkisistä kokonaisuuksista, joten ei ihme että säväytti. Onko hippilookki sinulle ominainen?

  • Mrs.V

   Kiva! :) Ei kyllä ole ihan ominaista itseäni, mutta kiva aina välillä vähän kokeilla omia rajoja :)

 • Haidi

  Aivan ihana asu ja kaunis sinä, olet todella onnellisen näköinen ja masu on super söpö! :) rachelin tyylistä saa varmasti paljon inspiraatiota hänen tyylinsä on itselleni liian rokahtava, mutta silti siitä saa irti hyviä ideoita pukeutumiseen :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos <3 Onnellinen olen, vaikka olo onkin tukala :D Ja siltä naiselta saa kyllä paljon inspiraatiota!

 • Uskoisin että tää asu on sellainen jota voi käyttää raskauden jälkeenkin eikä jää sillä tavalla kummittelemaan :) Omalla äidilläni muutama vaate lensi raskauden jälkeen mäkeen kun ei halunnut pukeutua enää samoihin vaatteisiin, jotka silloin menivät :)

  • Mrs.V

   Kyllä! Paitsi vasta alkaa olla kohta sne verran iso, että pelkään venyttäväni sitä liiaksi. Kietaisumekko olisi paras. Mutta tosiaan, helposti mieltää raskausajan vaatteet valaskaavuiksi :D

 • Tosi ihana asu ja ennen kaikkea pieni suloinen vauvamassu <3<3<3<3 :)

  • Mrs.V

   Kiitos ja oma olo on kyllä muuta kuin suoloinen ;) <3

 • Olet erityisen kauniina, Missonin mekko on juuri oiva odotukseen:>

  • Mrs.V

   Kiitos – ja todella. Pidän kovasti sen pirteistä väreistä! :)

 • Emma

  Vautsi!! Näytät aivan upeelta :)! Millon oot mahtanu ton karvaliivin hommata? Näyttää muuten ihan pirun hyvältä ;)

  • Mrs.V

   Tuo karvaliivi on jo ikävä kyllä monta vuotta vanha. Ostettu joskus Zarasta. Veikkaisin neljä-viisi vuotta sitten?

 • Vau, ihan mielettömän upea asu kaikkine yksityiskohtineen! :) Tässä ei ole kyllä tyylistä tingitty lainkaan ja silti asu näyttää myös ihanan pehmoiselta ja mukavalta. Ja miten olettekin saaneet tuon ankean harmaan kelin näyttämään niin kauniilta näissä kuvissa? :D

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Ja sitä se on tosiaan. Mukava ja pehmoinen. Ja tosiaan – vähän kun säätää valoitusta kuvatessa vaaleammalle niin harmaakin näyttää vähän kivammalle :D

 • Aivan hurmaava asu! On kyllä niin kaukana siitä perusmammamuodista, että vaikea uskoa sinulla olleen vaikeuksia pukeutumisen suhteen! Ja tuo masu on kyllä niin suloinen, sinä suorastaan säteilet :)

  • Mrs.V

   Kiva että sinäkin pidät! :) Mutta vatsa kyllä tuntuu jo ihan valtavalta :D

 • Pinja

  Ihana pieni masu <3
  Ja ihana sinä myös, tykkään tuosta tyylistä ja paljon! Karvaliivi on roikkunut himotuslistallani aivan liian kauan..

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja kyllä – itse pidän myös kovasti karvaliiveistä. Tuovat pehmeyttä!