CATEGORIES

Blog Awards 2014 Ehdokkuus

5.3.2014

Sain ilokseni kuulla, että minut on myös tänä vuonna asetettu ehdolle vuoden 2014 blog awardseihin. Strictly Style-blogi on asetettu ehdolle best fashion blog– sekä readers’ choice -kategoriaan. Iso kiitos tästä kunniasta Trendille, Aussielle ja Lilylle sekä ennenkaikkea Teille, jotka olette antaneet tukenne ja aikanne blogilleni kaikkien näiden vuosien ajan.

STRICTLY STYLE blog awards finland

Best Fashion Blog -kategoriassa on lisäkseni seitsemän ehdokasta. Voit käydä katsomassa kaikki täällä. Voittajan valitsee Trendin, Aussien ja Lilyn oma tuomaristo. Ehdokkaita kuvaillaan näin:

Ovatko lippikset muodissa myös ensi kesänä? Entä miten työasun saa taittumaan iltatilaisuuteen sopivaksi? Suomen taidokkaimmista tyyliblogeista voi ammentaa inspiraatiota ja vinkkejä omaan pukeutumiseen, ihailla laadukkaita asukuvia ja tutustua tuleviin trendeihin. Näille tyylitaitureille jokainen katu on catwalk!

Readers’ Choice -kategoriassa kisaa kaikenkaikkiaan 82 upeaa suomalaista blogia, jonka voittajan päätätte te. Suosikkiasi voit äänestää täällä.

Nyt on sinun vuorosi liittyä tuomaristoon! On sanomattakin selvää, että tämän kategorian ehdokkaat ovat todella jättäneet jälkensä lukijoiden sydämiin. Olkoon syynä sitten puhuttelevat kirjoitukset tai bloggaajan mieletön persoona, näissä blogeissa on vain sitä jotain. Kuka ehdokkaista mielestäsi erottuu edukseen suomalaisessa blogikentässä ja ansaitsisi tunnustusta? Tartu tilaisuuteen ja äänestä suosikkiblogiasi – samalla voit voittaa mielettömiä palkintoja!

1779980_213327548866170_1274281403_n

Kaikkein eniten olen innoissani kuitenkin siitä, että tänä vuonna myös siskoni on ehdolla palkintogaalassa ja vieläpä kahdessa eri kategoriassa! Siskon Blond Rivets -blogi on Strictly Stylen lailla ehdolla Readers’ Choice – kategoriassa sekä Best Newcomer -kategoriassa! Jihuu!! Olen hänestä niin ylpeä!

Best Newcomer -sarjan ehdokkaat valittiin seuraavin perustein:

Newcomer-blogit ovat vuonna 2013 perustettuja, mutta ne ovat lyhyestä iästään huolimatta ampaisseet lukijoiden tietoisuuteen laadukkaan ja mielenkiintoisen sisältönsä ansiosta. Nämä blogit ovat todellisia tulevaisuuden lupauksia, joilla on potentiaalia saavuttaa myös suuren yleisön sydämet. Näitä nousevia tähtiä kannattaa pitää silmällä!

Ihan mahtavaa. Nopeasti aloittamisen jälkeen sisko siirtyi Elle-lehden kansainvälisen brändin alle ja hänen bloginsa jatkaa suosion kasvattamista. Hyvä sisko!

Suomessa on nykyään niin huima määrä upeita blogeja, että on suuri kunnia minulle olla jo pelkästään ehdolla. Iso kiitos vielä kaikille. Olen kovin otettu!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • -Sanna

    Pitkäaikaisena lukijana äänestän. Onnea ja menestystä! :)

  • Aivan ehdottomasti ansaitset olla ehdolla! :) Niin upeaa työtä olet tehnyt blogisi eteen. Itsekin sain kunnian tulla kutsutuksi gaalaan, joten odotan kuumeisesti vinkkejäsi gaalapukeutumiseen! :)

  • Banaani

    Hei Hansku! Millon meikkivideo tulee?

    Ja iiiiso pyyntö: videoita useamminkin! =)