CATEGORIES

Mustaa, tummansinistä ja kultaa

10.3.2014

Aloitetaan viikko tällä asulla kaikessa yksinkertaisuudessaan. Olen suorastaan asunut näissä mustissa housuissa ja tuon takin alla piileksivässä mustassa cashmere neuleessa viime viikot. Mukavat sekä lämpimät päällä kun alle pukee vielä sukkikset. Lähiaikoina olen käyttänyt hyvin paljon näitä Giuseppe Zanotten wedge -lenkkareitani. Ihan loistavat kaupungilla kärräillyyn. Nämä jalassa käppäilin viime viikolla koko päivän Damissakin, joten ne on nyt viimeistään todettu erittäin hyviksi kävelykengiksi. Lenkkarien mukavuus yhdistettynä korkojen ryhtiin – Love ’em!

giuseppe zanotti navy coat black and gold (1 of 6) copy giuseppe zanotti navy coat black and gold (6 of 6) black navy gold giuseppe zanotti navy coat black and gold (5 of 6) giuseppe zanotti navy coat black and gold (3 of 6)

beanie: H&M
coat: BikBok
pants: Vila
bag: Céline
shoes: Giuseppe Zanotti
scarf: Acne

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kati

  Hei, Viitsisitkö mitata kuinka pitkä on hiha tuossa takissa ja mitä kokoa takkisi on? Voisin ostaa nyt takin, mutta koko hieman mietityttää…
  Kaunis asu ja nainen kaikinpuolin! :)

 • Maarit

  Tyylikäs ja ajaton asukokonaisuus. Osui ja upposi mun makuun täydellisesti :) Kengät ovat ihanat ! Kiva kun jaksat postata vaikka elämäntilanteesi on kiireinen ja täynnä työtä. Kuvat ovat erinomaisia ja inspiroivia :)

  • Mrs.V

   Hei kiitos paljon! Ja kiitos paljon kannustuksesta. Täällä on nimittäin unet todella vähillä tällä hetkellä tämän tekemismäärän kanssa ja yritän jatkuvasti panostaa juurikin noihin kuvien laatuun, mikä sitten tarkoittaa kameratekniikan, valokuvauksen ja kuvauskäsittelyn opiskelua, mikä on melkoisen laaja alue ja opettelua riittää. Joten suuri kiitos näistä hyvin kannustavista sanoista ja ymmärrykestäsi siitä, mitä kaikkea täällä kuvien takana tapahtuu! :)

 • mamma

  Hei muruseni, huomasin että noihin kenkien valkoisiin pohjaosiin on tullut aika paljon mustaa. Saat värjäytymät helposti pois pumpulilla ja asetoonilla :) ja kengät on taas kuin uudet :) , mamma

  • PiiaTuuli

   Hei, minä olen käyttänyt valkoisiin osiin ihan sitä ruokakaupan siivoushyllystä saatavaa ihmesientä, sekin on aika helppo juttu! :)

   • Mrs.V

    Loistavia vinkkejä! Kokeiluun menee molemmat! Ihmesienen ostin itseasiassa minäkin juuri ihan toisesta syystä… nim. seinään ekan kerran piirtäneen pikkuriiviön mamma

 • Liina

  Nuo ovat aivan ihanat!!! Just eilen etsin Zanottin vastaavia tai vastaavantyylisiä kenkiä verkkokaupoista ja ihailin muistaakseni näitä samoja kenkiä yhdessä kuvassa Jennifer Lopezin jaloissa. Zanotit näyttävät olevan lähes loppuunmyytyjä kaikista verkkokaupoista, joita olen tutkinut. Joku pihistä vs. panosta -tyyppinen postaus wedge sneakerseistä olisi nyt enemmän kuin tervetullut. Toivottavasti nämä kengät säilyvät muodissa pitkään.

  • Mrs.V

   Hei kiitos hyvästä postausideasta! Oletko käynyt katsomassa Suomen Kaarina K:n valikoiman? Heiltä nimittäin ostin omani!

 • anni

  Hei,

  kysyin kysymykseni jo kerran aiempaan asupostaukseen viime viikolla ja olisi kiva saada vastaus. Miten olet kokenut Chanelissasi lambskin-nahkan materiaalina, onko hyvinkin herkkä? Se näyttää niin paljon kivemmalta silmään kuin tuo caviar niin mielelläni sen ensi kuun italian-lomalla ostaisin, jos se ei ole kamalan arka käytössä (naarmuunnu tms.)

  Kiitos jos vastaat minulle! Blogisi on kiva (vaikka itse olenkin lapseton parikymppinen vielä) ja asusi juuri silmääni miellyttäviä mutta kurjaa, ettet vastannut kommenttiini…

  • Mrs.V

   Hei!
   Pahoitteluni, mutta elämäni on tällä hetkellä hyvin hektistä enkä millään ehdi vastata kaikkiin kommentteihin. Taisit lähettää edellisen kommentin kun olin lomalla? Minun perusarkeni kuluu 1,5-vuotiaasta vilkkaasta pojasta huolehtien, kodin ylläpidosssa, kahden ison koiran huoltamisessa ja vielä kaiken lisäksi töissä. Vapaa aika on hyvin vähissä ja näin raskaana se on ollut hyvin verottavaa. Joten toivoisin ymmärrystä myös teidän puoleltanne, kun en aina ehdi vastata, mutta kannattaa yrittää uudelleen, josko seuraavalla kerralla olisi parempi hetki. Aina haluaisin kaikkiin vastata, mutta minulle ei yksinkertaisesti ole siihen tällä hetkellä resursseja. Mutta ymmärrän, että vielä elämäntilanteessa ilman lapsia tätä voi olla vaikea tätä arkeani kokonaisuudessaan ymmärtää.

   Minä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen omaan lambskiniin. Onhan se paljon arempaa kuin caviar, mutta se on minusta kauniimman näköinen. Minun laukussa on seitsemän vuoden jälkeen jo naarmuja, mutta ne kuuluvat elämään ja käyttönhän se on tarkoitettu :) Joten suosittelen!

 • Kaunis asu, hyvin sopii arkeen :) Varsinkin tuo BikBok:n takki on upea! :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja minäkin pidän hirmuisesti tuosta takista! Navy ja kulta ovat todella kaunis pari! :)