CATEGORIES

Tuplaskotti

22.3.2014

Tuplaskottia kerrakseen.

Kukonaskel kuvio on tartaanin lailla skottilaista alkuperää, vaikka sitä nykyään näkeekin maailman joka kolkassa. Mustavalkoinen kukonaskel tuo mielenkiintoisen syvyyden mustavalkoisiin asuihin, mutta klassisen värikombon takia siihen on helppo yhdistellä myös muita printtejä. Itse lainasin siskon muhkeaa tartaanihuivia, joka toi asuun lämpöä ja väriä tuulisena päivänä

doublescotch maternity wear (19 of 19) maternity wear (16 of 19) maternity wear (15 of 19) maternity wear (14 of 19)pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

houndstooth coat: tailor made in Shanghai
cashmere sweater: my grandmother’s old
jeans: Liu Jo
bag: Céline
shoes: Topshop
tartan scarf: Zara (loan from my sister)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Hei ihanainen! Voisitko kertoa hiusmallistasi? :) Itselläni on toosi pitkät ja paksut hiukset. En ole nyt vuoteen värjäyttänyt ja kasvatan omaa väriäni. Harvoin näitä leikkautan ja hiukset on leikattu viivasuorasti ja tasapituisesti. Nyt haluaisin jotain muutosta. Hiukseni ovat painavat ja menevät päätä myöten :D Kiharoilla tykkään pitää. Mietin jos pyöristäisin latvaa ja ehkä vähän kevennystä ja edestä kerrostusta. Yläasteella ja lukiossa aina oli kerrostettu ja rikottu, mutta sitä en ehkä haluaisi enää. :) Onko sinulla latvaa pyöristetty ja onko kaikki hiukset saman mittaisia? :) Love your hair!

  • Mrs.V

   Hei olen pahoillani, mutta mun tukka on ollut luonnontilassa jo monta vuotta. Varmaan kolme vuotta sitten viimeksi leikkasin (eli otin kaksi/monihaaraiset pois) ja värjäsin viimeksi varmaan kahdeksan vuotta sitten :D Mä en oikein tee tukalle koskaan mitään radikaalia, mutta jos joskus jotain teen niin aina käyn samalla ihanalla naisella. Kysy Stage 11 (citykäytävällä) Tiinaa. Hän on paras!

 • Skottiruutu on kyllä niin käytännöllinen, sivistynyt ja monipuolinen printti. Itse haluaisin skottiruudulliset housut kesäksi.

  Hieno kuvauspaikka!

 • Huikeita kuvia. Vau. Tässä viimeisessä on jotenkin mieletön asetelma ja fiilis. Ootte työ taitavia mimmei. HItsi kun olisi aikaa harjoitella itsekin enemmän. Vaan työ ja koirat vie nyt vaan jotenkin niin paljon aikaa. Valintakysymyksiä, sanos mun äiti ;)

  • Mrs.V

   Kiitos Ansku! Yritetään jatkuvasti kehittyä siskon kanssa molemmat, joten tällainen palaute on ihana kuulla <3 Eikä tähän todellakaan aikaa olis mullakaan, jos tämä ei olisi nykyään työ. Todella aikaa vievää, kun tässä yritän itsekin hatkuvasti itsenäisesti opetella lisää valokuvauksesta. Tuotekuvaus, ruokakuvaus (in which I totally suck), potrettikuvaus, maisemakuvaus jne. ovat kaikk ikyllä ihan omat taitolajinsa :/ Nim. tällä hetkellä täällä nukutaan vaan n.6-7 h päivässä :/ Kiirettä pitää, mutta mikäs siinä kun rakastaa kaikkea tekemäänsä :)

   • Nimenomaan, se on tärkeintä. Ja on todella hienoa että saat tehdä tätä työksesi. Oma tavoitteeni on myös tehdä jatkossa jotain mitä rakastan. Elämä on liian lyhyt työhön, johon ei suhtaudu intohimoisesti. Ei sillä etteikö hoitoala kiinnosta, olosuhteet vaan ovat huonot, ja työ on liian kuluttavaa. Minusta työn pitäisi olla kuitenkin myös sellaista mistä voi myös ammentaa voimavaroja. Ei niin että se vain syö kaiken energian.

    • Mrs.V

     Tämä on tässä elämänvaiheessa ihan loistava homma. Onhan toki kiirettä, mutta se ei haittaa kun kaikkea on kiva tehdä. Tosin kun lapset vähän kasvaa niin sitten kyllä kaipaan jotain muutakin ;) Vaikka kyllä tässäkin riittää duunia kokopäiväduuniksi asti tällä hetkellä :D Ja ymmärrän hyvin. Minulla myös läheisiä hoitoalalla. Toivottavasti löydät vielä sen oman alueesi sieltä, mikä antaa yhtälailla energiaa, vaikka sitä ottaakin. Ehdottomasti työstä on nautittava – töissä kuitenkin vietetään suurin osa elämästä. Se voi viedä aikansa, mutta toivottavasti kaikki jaksavat sitä maalia kohti tavoitella. Yleensä siinä tavoittelussa se onni piileekin ;)

 • haidi

  Ihana asu! tuo takki sopii sinull hyvin ja noita kenkiä vaan jaksaa ihailla aina postauksesta toiseen :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja noi kengät osottautuivat loistavaksi nettitilaukseksi. Siitäkin jo mooonta vuotta kun ne tilasin :)

 • Anonymous

  Miksi pukeudut pääasiassa vauvavatsan peittäviin asuihin? :)

  • Mrs.V

   Mukavempi olla väljässä kuin kiristävässä, enkä halua venyttää paitojani :/ Mutta itseasiassa huomenna tulossa kyllä asupostaus, missä tiukempi paita (vanha paita, jonka venymisellä ei niin väliä ;))

 • Upea asu! Toi sun siskosi huivi on niin täydellinen! <3

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja se on mahtava! Minä itsekin hypistelin sitä aikanaan kaupassa ja ilahduin, kun sisko oli käynyt saman ostamassa. Lainaaan siis ;)