CATEGORIES

Perusasu puistossa

30.4.2014

Vappuaatto!

Vaikka lämpöasteet laskevatkin, ei se fiilistä tuo mukanaan. Me suuntaamme tänään ystäväperheen luo grillailemaan ja huomenna taas meidän koti täyttyy ystäväporukkamme lapsista ja aikuisista. Riemukkaat ja äänekkäät pari päivää siis tulossa. Ihanaa vappua teille kaikille ja juhlikaahan täysin rinnoin, mutta kuitenkin tyylillä.

maternity outfit 7 months pregnant (6 of 8) maternity outfit 7 months pregnant (1 of 8) maternity outfit 7 months pregnant (5 of 8) maternity outfit 7 months pregnant (3 of 8) maternity outfit 7 months pregnant (4 of 8) maternity outfit object1 (1 of 1)pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

coat: Burberry
blazer: Object (saatu)
top: Vila
jeans: H&M maternity
shoes: Christian Dior
bag: Chanel

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Mielestäni entisissä kuvissa muokkaus on ollut kivempi kun niissä on näkynyt enemmän luonnollisuus. Näistä kuvista heti huomasin, että niitä on aika reippaasti muokattu ja vei ainakin omaa huomiota hassun epätodellisen tasaisiin kasvoihin vaikkakin kauniita kuvia ovat. Toki itse valitset miten muokkaat kuvasi ja millaisia haluat omassa blogissasi käyttää, mutta jotenkin ne vanhemmat kuvat ovat olleet jollain tapaa omaan silmään paljon miellyttävimpiä :).

  • Ella

   Minäkin olen tykänny aikaisemmasta tyylistä kuvissa, näissä näkyy kuvankäsittely minusta liikaa. Ja sinun kasvonpiirteet korostuu kauniimmin kun ei ole liikaa pehmennetty ihoa :) Toki sinun kuvat on aina upeita eikä nämäkään huonoja ole!

 • meow

  Ooh sä ihan säteilet! Ja tykkään asusta :)

 • Emma

  Ihanan normaali asu! Nykyisin niin monet kuvaa vaan ne 100% onnistuneet asut, jotka on yleensä vähän turhan prameita kouluun tai ihan normitöihin… Tosin oot kyllä näissä kuvissakin jotenkin normaalia hehkeämpi muutenkin :-) Tuli heti mieleen, että nyt on kyllä muokattu erilailla tai kuvattu erilaisella objektiivilla kun iho ja kaikki näyttää niin säteilevältä! Vai onko se vaan tuo i-h-a-n-a sää mikä saa sut säteilemään?? Mäkin haluun tietää sun salaisuuden ;-p

  • Mrs.V

   Voi kiitos, mutta nyt täytyy antaa “kunnia” kuvakäsittelylle. Kokeilin jotain uutta. Yleensä kun lisään Lightroomissa CLARITYÄ niin nyt vähensin sitä n. -4 kohdalle ja terävöitin vain reunoja (ääriviivoja). Kuvista tuli näin “pehmeämpiä” mikä heijastuu myös ihoon. Eli hyvällä silmällä olet liikenteessä! :)

 • Anna

  Olet niin upean näköinen! :) Tuo neljäs kuva varsinkin! Olisi kiva tietää miten yleensä valitset kuvauspaikan? Vaikuttaako esim. asu siihen minkälaisessa ympäristössä kuvaat asusi? Sillä olen huomannut, että usein sinun ja siskosi asut sopivat hyvin kuvausympäristöön. :) Iloista vappua!

 • Upea asu! Vitsit, mikä kaunotar sä muuten olet! <3

 • EmmiMaria

  Tosi kiva perusasu mikä menee vaikka töissä, koulussa jne. Ja tosiaan vaikka erivärisellä bleserillä saa vähän muutosta aikaan.

 • emma

  Vau, olet kyllä sädehtivä! Tsemppiä loppuraskauden ajalle ja ihanaa vappua! :)

 • e

  Todella kaunis asu! Varsinkin toi harmaa jakku, ihanan rento. Tahtoo tuollaisen! :)

 • Sä oot kyllä ihan häikäisevän kaunis nainen, etenkin tuo neljäs kuva on lumoava. <3 Hauskaa vappua! :)

 • Haidi

  Onpa kivat nuo housut! Asu on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja korkkarit tuovat siihen kyllä ryhtiä :) niin kaunis olet kyllä näissä kuvissa! Teidön vappu kuulostaa ihan mahtavalta, have fun! Itsellä edessä opiskelijavappu, typerä sää vaan uhkaa pilata ulliksen piknikin. Hätäratkaisu on onneksi olemassa brunssi ystävän luona! :)

 • Laura

  Upea asu! :) Tämän voisi kopioida, tai ainakin yrittää, hihii.