CATEGORIES

Selected Femmen ja Olivian VIP-ilta

2.5.2014

*Yhteistyössä Selected Femme*

Osa teistä on varmaankin nähnyt uusimmassa lehdessämme kutsun Olivian ja Selected Femmen/Hommen yhdessä järjestämään VIP -ostosiltaan? Haluaisin nyt omasta puolestani kutsua teidät mukaan ensi torstaina 8.5. Helsingin Aleksanterinkadun liikkeeseen klo 18-20. Siellä minä ja naapuritontin mahtava Mikko olemme kanssanne ihastelemassa kevään raikkaita uutuuksia ja illan aikana nämä kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20%! Tilaisuuteen mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, joten ilmoitathan jo nyt itsesi ja ystäväsi mukaan hauskaan iltamaan!

Minua pyydettiin nostamaan näistä TOP 5 suosikkia, mutta sitä tehdessä iski valinnan vaikeus, joten poimin tähän postaukseen 10 suosikkia Selected Femmen ja Objectin valikoimista, sillä hiljattain Selectedin liikkeen nimi muuttui Objectiksi, vaikka molmmat merkit saman katon alta löytyy.

SELECTED FEMME AND OBJECT1

Kollaasin kaikki vaatteet ovat Selected Femmen kevätmallistosta, lukuunottamatta Ohio bleiseriä ja Aida farkkusortsihaalareita, mitkä ovat Objectin mallistosta. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää malliston nahkaisiin vetimiin, sillä nuo housut, kuin sortsitkin ovat aitoa 100% nahkaa. Näiden lisäksi valikoimista löytyi hyvin paljon muitakin kauniita nahkaisia vaatekappaleita, kuten hameita. Materiaalit saavat muutenkin kehuja, sillä valkoinen Stina pusero on myös 100% silkkiä edulliseen 59,95e hintaan. Kaikki neljä kokonaisuutta ovat klassisia kokonaisuuksia pienellä twistillä, mitä minä haluaisin käyttää kesäksi hankkiemieni Givenchyn sandaalien ja uuden YSL olkalaukkuni kanssa. Vasemman alanurkan farkkusortsihaalari on myös erittäin trendikäs kappale kesää silmällä pitäen. Napakka raitapaita sen alla näyttäisi mahtavalta.

maternity outfit object1 (1 of 1)

Aiemmassa postauksessa näittekin päälläni saamani Objectin bleiserin, joka pääsi neitsytmatkalleen. Erityisesti pidän olan nahkaisista yksityiskohdista, jotka antavat sille särmää ja ryhdikkyyttä. Säiden lämmetessä tämä pallomaha haluaisi heittää päälleen myös tuon harmaan maksimekon, johon ryhdikkyyttä toisin rennolla valkoisella bleiserillä.

Jos joukosta löytyi vaatteita myös sinun makuusi, niin ilmoittauduthan ostoiltaamme täällä! Olen siellä kanssanne hypistelemässä ja ihastelemassa sekä miettimässä minkä kanssa minkäkin vaatekappaleen voisi pukea. Ja mikä parasta… Kaikki nämä(kin) poiminnat ovat -20% alennuksessa!

Toivottavasti nähdään siis Selected Femmen/Hommen liikkeessä, 8.5. klo 18-20 Helsingin Aleksanterinkatu 15:sta!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana tuo farkkusortsihaalari, haalarit ovat ehdottomasti suosikkini tänä keväänä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Satu

  Sama täällä. Tyhmää asua täällä Porissa, kun ei koskaan pääse mihinkään kivaan mukaan :( Mutta upea kollaasi.

  Terv. Yks kateellinen

 • Ihania vetimiä tuossa kollaasissa. Jos sitä asuis pääkaupunkiseudulla… Mää jään kotiin. :)

  • Mrs.V

   Voi harmi! Toivottavasti joskus vielä onnaa lähempää! Mutta jos asut lähempänä Tamperetta niin siellä on myös samaan aikaan ostoilta käynnissä ja hurmaava kollegani Nelliina paikalla!

 • Laura

  Nyt kyllä harmittaa erityisen paljon!!! ARGH. Höh, voi kun minäkin pääsisin täältä, olisi aivan mahtava tavata sinut kasvotusten.. :) <3 ja mukavana bonuksena katsoa jos jotain mieleistä löytyisi.
  Minulla oli muuten sinulle kysymys, ajattelin kun sinä tiedät noista kauneudenhoito asioista niin paljon -valaise minuakin pliis. :) Noh siis minulla on käytössä biothermin blue therapy yövoide ja päivävoide + seerumi. Olen nyt käyttänyt sitä muutaman päivän ja huomannut että mulla on tullut muutama punainen näppy kasvoille poskeen, mistä tämä johtuu? Pitäisikö minun pari päivää vielä yövoidetta käyttää vai unohdanko tämän voiteen täysin? :( Päivävoidetta en nyt ole käyttänyt enää, yövoiteen tarvitsisin, siitä on vähän tullut jo rutiinia, iltaisin samalla kun katsoo telkkaria. Kiitos jälleen avusta! :)

  • Mrs.V

   Voi ei! Harmi, olisi ollut kiva nähdä sinut Laura kasvotusten ja jutella siitä ulkomaille muutosta :)

   Mutta hei ikävä kyllä mä en osaa sanoa tuohon kauneudenhoitoasiaan juuri mitään. :/ Mutta täällä on lukijoina kyllä todella asiantuntevaa sakkia, joten toivotaan, että joku tän huomaa ja osaa neuvoa sinua? Muussa tapauksessa suosittelisin sinua soittamaan Biothermin omaan kuluttajapalveluun! Heiltä löytyy varmasti hyvä vastaus! :)

   • Laura

    Niinpä! Pitäisi asua lähempänä, niin voisi enemmän osallistua ja sinäkin nähdä sitten kuka tämän nimimerkin takaa kirjoittaa :)

    Joo :) Se voi olla, ettei se rasva vaan käy mun kasvoille ja pitäisi varmaan käydä sokoksella ja kysyä apua yövoiteen löytämiseen. :)