CATEGORIES

Tiine leopardi raidoilla

11.5.2014

Usein kuulee, että raskausajan suosikkivaatteita ei tule juurikaan käytettyä lapsen tultua ulos. Tämä siksi, koska ne muistuttavat tukalasta olosta ja tuntuvat päällä teltoilta. Minun kohdallani väite pitää paikkansa tämän raitaneuleen kohdalla. En ymmärrä miksi. Paita on minusta ihana ja ostin sen kauan ennen ensimmäistä raskauttani, mutta en ole päätynyt käyttämään sitä ilman pallomahaa. Nyt taas tokan kanssa huomaan käyttäväni sitä harva se päivä. Johtuuko tämä siitä, että viimeksi sitä käyttäessäni olo oli kuin ruskettuneella mehiläisellä?

leo and stripes outfit (10 of 16)title leo and stripes outfit (14 of 16) leo and stripes tupla2 leo and stripes outfit (16 of 16) leo and stripes outfit (6 of 16) leo and stripes tupla leo and stripes outfit (3 of 16)pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

coat:Zara
jumper: DKNY
pants: Selected Femme (saatu)
shoes: Christian Dior
bag: Saint Laurent
scarf: no brand

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tosi kiva lookki! Näytät mahtavalta tässä!!
  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

 • Bea

  Moikka kaunokainen :) haluaisin kysyä, kun kehuit taannoin sinu ripsienpidentäjää. Minkä merkkisarjan ripsiä hän käyttää, että onko jb lashes, extreme lashes vai joku muu?

  • Mrs.V

   Moikka Bea! Joo Eevi on mahtava, mutta ikävä kyllä hänkin on piakkoin jäämässä äitiyslomalle niin minun on etsittävä pian taas joku yhtä hyvä :/ Ja ikävä kyllä en tiedä merkin nimeä! Kysyn ensi kerralla. Höpistään aina niin paljon kaikesta muusta :D

 • Saaramaria

  Se on muuten jännä, kuinka nopeaa se tukala olo loppuu ja unohtuukin melkein saman tien <3
  Kuinka itsestäänselvyytenä sitä taas pitää esimerkiksi urheilua, kun juuri äsken ei edes kyennyt enää kumartumaan, saati päässyt lattialta ylös :D
  Tavallaan hyvä, (ainakin itselleni oli hyvä herätys) huomata, että kuinka onnekas on, että pystyy liikkumaan ja olemaan juuri siten kuin haluaa normioloissa. Raskaudet vaivoineen ovat olleet arvokkaita muistutuksia näistä elämän "itsestäänselvyyksistä" itselleni.

  Näytät kauniilta ja säteilevältä kuvissa tukalasta olosta huolimatta. Housut ovat erityisen kauniit ja kiinnitin huomiota, että pystyt käyttämään korkkareita kuitenkin vielä, mulle ne olivat molemmilla kerroilla tuossa vaiheessa ihan utopiaa jalkapöydän turvotuksen takia.

  Kaunista äitienpäivää <3

  • Mrs.V

   Siinä tulee niin nopeasti ihan kaikkea muuta mietittävää, että se on kaukainen muisto nopeasti. Ja juuri näin – ihan arjen perusjututkin käy hankalaksi. Nim. nainen, joka juuri puuskutti kuin höyryjuna laitettuaan kengät jalkaan :D Ja todella ihana ajatus. Se on ihan totta. Mulla tällä hetkellä alkaa olla nimittäin vaikeaa kävellä ihan pieniä matkojakin ilman supistuksia…

   Ja hei mä tykkään noista housuista kovasti – varmasti vielä makeemmat kun on omissa mitoissa ja voi käyttää kivojen paitojen kanssa! Mulla ei VIELÄ ole turvonnut (ekan kanssa ei ollenkaan), joten toivon suuresti että säästyn siltä tälläkin kertaa ja voin edes jostain vielä nauttia :D Nim : Shoeaholic :D

   Kiitos kun jaksat täällä käydä piristämässä mun päivää. Aina mukava jutella kanssasi niitä näitä :) Mahtvaa äitienpäivää Saaramaria! :)

 • Melisa

  Ruskean lämpimät värisävyt sopivat sinulle hyvin ja ei voi kuin ihmetellä miten upealta näytät :) Itse en aikoinani jaksanut paljon pukeutumiseen enää panostaa raskauden viimeisillä kuukausilla. Päälle nykäisin mitä sattui mahtumaan ja missä oli kiva olla. Hyvää äitienpäivää!

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Kieltämättä viimeiset kuukaudet ovat hyvin tukalia ja kaikki käy arjessa vähän haasteellisemmaksi oman liikkuvuuden / vaivojen takia, mutta itse saan vähän voimaa siitä, että edes hetken tuntuu hyvältä omassa kropassa :D Joten ymmärrän kyllä enemmän kuin hyvin. Samaa sinne! :)

 • Upea asu ja kauniita kuvia! Tuo huivi on ihana :)

  • Mrs.V

   Kiitos siskolle kuvista! :) Ja kyllä – lahja äidiltäni <3

 • anna

  Tyylikäs asu ja mama! ;) Ihanaa että rehellisesti kerrot miten olo on ei-niin-miellyttävä raskauden loppumetreillä, koska itsekin nuorena naisena sitä mieluiten kuulee totuuden siitä mitä se odotusaika sit joskus on :)

  Ihanaa äitienpäivää<3 Ja tuo oli erittäin hyvin sanottu: Sivistyksen mitta on juurikin siinä, että miten kohtelee muita.

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon. Sitähän tämä on – ei tämä raskaus ole omalla kohdalla ainakaan mitään suurinta herkkua, vaikka samalla sitä onkin hyvin onnellinen, että on näin tukala olla. Kummallista myös on, että tämä tukala olo unohtuu aika nopeasti kun pieni saapuu maailmaan <3 Ja kiitos paljon – kiva kuulla, että jaamme samoja ajatuksia. Tosin tässä vuosien mittaan tullut huomattua, että niitä meillä on paljon :) Kiitos kun aina jaksat käydä täällä blogissa jakamassa hyvää mieltä! :)

 • Kaunis yhdistelmä! Noin minäkin ajattelin, vaikka vaatteet eivät olisikaan olleet äitiysavvaateita. Ei niitä sitten enää halua käyttää.

  • Mrs.V

   Se on kyllä kumma juttu! Olen monelta kuullut samaa ja vasta tämän paidan kohdalla huomasin itsekin syyllistyneeni siihen!

 • Anonymous

  “lapsen tultua ulos” – tarkoittanet synnyttyä. Kultainen ulkokuori mutta sivistyksen taso vähän sitä sun tätä?

  • Mrs.V

   Blogissa puhekieltä kirjoittaessa voi sanoilla mielestäni leikitellä enemmän :) Mutta oma äidinkieli on ikävä kyllä ehdottomasti minun heikoimpia kohtia. Oma elämäni mennyt niin, että vahvuuteni löytyvät vieraista kielistä ja matikasta. Ja sivistyksen itse mittaan sillä, miten sitä muita kohtelee :)

   • Saaramaria

    Blogikielessä on lupa leikitellä, kysehän ei ole kielen virallisesta muodosta, vaikka kirjoitettu teksti onkin kyseessä.
    Synonyymien, vertauksien ja erilaisten ilmausten käyttö osoittaa kyllä myös kykyä käyttää kieltä monipuolisesti. En väitä, että teksti olisi aina virheetöntä, mutta miksi sen tarvitseekaan olla? Itse en tätä blogia seuraa sen takia, että pääsisin tarkistamaan bloggarin tekstejä, tekemään niistä (päättömiä) johtopäätöksiä sivistyksen tasoon. Kyllä tämän blogin lukuisat ansiot peittoavat sen, jos tekstissä jokus virheitä on. (Viittaamasi ilmaus ei edes ole mikään virhe.) Sehän on aika inhimillistä, eikö? Juuri tätä inhimillisyyttä rosoisuutta ja “todellisuutta” penätään paljon nykyään blogeihin.

    • Ansku

     Samaa mieltä Saaramarian kanssa. Viisaus on suureksi osaksi sitä, että on nähnyt maailmaa ja elämää sen verran, että tiedostaa ne omat heikkoudet ja vahvuudet, eikä pelkää niitä myöntää ja kehittää. Se auttaa kehittämään kultaista sisintä, eikä tarvitse yrittää poimien poimia muista virheitä kun ymmärrys myös toisia kohtaan on näin ollen suurempi. Kaikissa meissä virheitä on, mutta miten niihin itse suhtautuu on merkittävämpää.

 • Haidi

  Ihana asu! Sopii sävyt ja printit hyvin yhteen :) sinusta kyllä hehkuu tuo onnellisuus, olet upea näissäkin kuvissa :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Itsekin pidän kovasti pehmeästä värimaailmasta, vaikka värit onkin vähän tummempia. Ja kiitos – onnellinen kyllä olen <3

 • Sara

  Aloin nauraa ääneen, kun luin postauksesi otsikkoa. :-) Sanaa tiine kuulee nykyään niin harvoin. Raskaana oleva voikin itse puhutella itseään niin, mutta muiden suusta se voisi kuulostaa aika pahalta. :-p

  • Mrs.V

   :D Kiva että sait hymyn kasvoillesi :) Mä en koe sanassa mitään pahaa? Vaikka onhan se enemmän eläimiin kohdistuva sana ja nyt tällain leopardina koin sen kans hauskaksi :D Mutta en mä kyllä taitaisi siltikään ketään muuta sanoa tiineeksi :D

 • Apulaisapina

  Kiva saada pitkästä aikaa “kunnon” postausta :) Jotenkin ruvennut pistämään silmään ja ehkä hieman ärsyttämäänkin, että tosi iso osa postauksistasi on nykyään johonkin yhteistyöhön liittyviä postauksia.

  • Mrs.V

   Joo nyt on ollut kieltämättä melkoinen suma noiden yhteistöiden kanssa, mutta ne kaikki ovat tuotteita mitä itse käytän ja kirjoittaisin varmasti muutenkin, joten toivottavasti niistä on teillekin hyötyä vaikka merkitsenkin yhteistyöt erittäin selvästi. Yritän niissäkin panostaa kuviin, että postausta olisi kiva katsoa yhteistyöstä huolimatta :) Edellinen tällainen “kunnon” asupostaus oli juuri ennen Biothermiä, joten ei kai siitä niin pitkä aika ole? :)

 • Maarit

  Toi ysl:n laukku on niin ihana. Käytiin yksi kaunis päivä katselemassa ysl:n laukkuja tyttären kanssa ja ne olivat huikeita. Onko sun mielestä merkin hinta-laatu suhde kohdillaan?

  • Mrs.V

   Minäkin pidän ja erityisesti heidän pienemmistä ilta- ja olkalaukuista! :) Kaikki YSLn laukkuni ovat edelleen loistokunnossa, joten ainakin omasta mielestäni laatu on kohdillaan :)

 • LeAnn

  Asu on värisävyiltään ihana. Tykkään. ♡ Tuo neulekin on jotenkin pehmeämpi noilla vaaleanruskeilla raidoilla. Voisin itsekin laittaa päälle, vaikka en tummista sävyistä hirveästi innostu. :-) Upea Hanna!
  Mukavaa äitienpäivää!

  • Mrs.V

   Minäkin pidän! :) Pehmeä, vaikka tummia sävyjä molemmat ovatkin :) Kiitos paljon!