CATEGORIES

Asu – pian täällä

19.6.2014

Viime viikolla kun nautittiin vielä helteistä, suuntasin tässä asussa siskon kanssa Espalle kuvaamaan suomalaisia tyylittäriä. Kunhan vaan saan tämän 24/7 lämittävän pallopatterin viimein syliini niin voin ehkä alkaa nauttia taas auringosta. Kalkkilaivan kapteeni huutaa hiio-hoi ja toivoo pääsevänsä lähitulevaisuudessa kannelle päivettymään. Vielä rantapallon kanssa en voisi kuvitellakaan makaavani auringossa, jos se sattuisi edes paistamaan.

strictly street style finland-2846 strictly street style finland-2856pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

sunglasses: from my Mom
white vest: Zara
black top: GT
pants: Lindex maternity (saatu)
necklace: Glitter (saatu)

sandals: Lindex maternity
bag: Chanel

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jälleen kerran olet niin kauniina ja oikein hehkut! Näitä asukuvia katsellessa harmistelen (onko se edes sana!) taas sitä, että jätin tuon liivin viime vuonna kauppaan. On niin kiva ka tuo ryhtiä rennompaankin asuun :)

  Oikein mukavaa juhannusta koko teidän poppoolle<3

 • Ihana ajatus tekstissä – viimeinen kuva on ihan paras :D

 • ärrä

  Tykkään susta :) Saat niin hyvälle mielelle & miten jaksat vastailla kommentteihin <3 Kiitos !

 • Olet kyllä semmoinen kaunotar, että huh! Aina yhtä kauniina ja freesinnäköisenä, vaikka olo ei kuvailuidesi mukaan siltä tuntuisikaan :))

  • Mrs.V

   Suuri kiitos ystävällisyydestäsi! Oma olo ei sitä todellakaan ole, mutta olette niin kovin ihania kun jaksatte tsempata näillä viime metreillä <3

 • Great look, love the vest!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

 • Pinkkis

  Pakko ensinnäkin kommentoida, että kiitos upeasta blogistasi. Olen kulkenut mukanasi jo muutamia vuosia. Blogista huomaa, kuinka paljon näet vaivaa sen eteen – tulee sellainen olo, että arvostat lukijoitasi.
  Sitten tartun tuohon kalkkilaivan kapteeni hommaan ;) itse lukeudun niihin ihmisiin, joihin ei todella tartu lainkaan väriä, ei edes pisamia. Salaa loukkaannun aina noista kommenteista, missä valkoisuus on jotain todella kamalaa ja häpeällistä, mistä äkkiä pitää pyrkiä eroon. Mielensä voi pahoittaa toki monesta asiasta, mutta tuntuu, etteivät naiset kesäisin mistään muusta osaa puhuakaan kuin ruskettumisesta. En nyt tarkoita sinua tuolla kommentilla, vaan yleisesti se on hieman tökeröä puhua siitä kuinka sairaalta kalpeana näyttää, jos toinen on todella kalkkilaivan kapteeni :D Halusin vain tuoda tämänkin näkökulman esille. Voi olla kaunis ilman niitä ruskeita sääriäkin!;)
  Paljon voimia Hanna loppuajan odotukseesi ja oikein mukavaa kesää! :) Mielestäni näytät oikein kauniilta vähemmälläkin rusketuksella :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Olen todella iloinen, että haluni kehittyä ja olla jatkuvassa vuorovaikutuksessa kanssanne välittyy sinne toiselle puolelle <3
   Ja hei hyvä pointti ja kiva, että toit sen esille. Koska olet ihan oikeassa. Rusketus ei tosiaankaan ole kaikille ja se tärkeä ero siinä nimenomaan on, missä sävyssä itse viihtyy! :) Tiedän paljon erittäin kauniita naisia, joilla on hyvin vaalea iho ja sen loistetta ja kuntoa ihailen joka kerta kun nään. Heille ei edes sopisi rusketus! Itselläni taas jotenkin pigmenttini takia sopii paremmin se, että olen vähän päivettynyt. Eli siis en todellakaan halua yleistää, mutta minä itse koen näyttäväni paremmalta kun on pieni päivetys pinnassa. Näin ei todellakaan kaikkien kohdalla ole. Miettii taas jotain aasialaisia kaunottariakin esimerkiksi upeine vaaleine ja silkkisine ihoineen <3 Kiitos paljon ja sitä samaa, vaikka itse koen kroppani tarvitsevan jo aurinkoa ja sen D-vitamiinia, jotta olo olisi vähän freesimpi (nim. pallovatsa painaa aivojakin :D)

 • Laura

  Upea kuva! :)
  Oliko sinulla muuten paineita siitä että lihoaisit raskauden aikana? Ja onko hoikkana pysyminen ollut tavoite? Aika monilla ( en kuitenkaan yleistä) näyttää/kuulostaa olevan pakkomielle tästä. :( Vaikka tärkeintähän on pikku kaverin hyvinvointi. Koska eihän terve itsetunto rakennu siitä minkä kokoinen on tai mitä painaa.
  Minulla muuten olisi sinulle postaustoive. Xenia teki omassa blogissaan, miten raskaus on muuttanut kroppaa. Voisitko sinäkin tehdä? Olisi kiva kuulla sinun ajatuksiasi myös tästä :)

  • Mrs.V

   Tiedätkö… Ei mitään paineita :/ En tiedä onko se outoa. Vaikka kuinka minun oloni on jatkuvasti epämukava, koska vatsa on tiellä, niin en mitenkään kyllä siitä painonnoususta stressaa. Se kuuluu hommaan. Kroppa tekee jårjettömän työn ja sille pitää olla armollinen. Itsetunto rakentuu miljoonista asioista, jotka alkavat jo heti syntymästä lähtien kehittymään. Tärkeintä tässä painoasiassa on se, että itsellään on mukava olla omassa kropassaan. Esikoiseni kohdalla en huomannut suuriakaan muutoksia, mutta katsotaan mitä tämän tokan kanssa tapahtuu. Jos tosiaan on huomattavia eroja mihin kiinnitän huomiota niin erittäin mielenkiintoinen ja hyvä postausaihe mielestäni! :)

 • Hihihi – pallopatteri :D <3 Ihan täydellinen asu!!! <3 Jos joskus saan tuollaisen mahan niin kopsaan tän asun ensimmäisenä;) Ihan täydellinen yhdistelmä ja näytät taas niin upealle.

  • Mrs.V

   Kiitos muru <3 Oot ihana tsemppari!

 • anna

  Ihanasti kirjoitettu :D Lämpöpatterin, heh. Upeus olet ja edelleen kiitän sua siitä rehellisyydestä raskausajan pahoinvointiin! Tosi hyvä oli se postaus, jossa kerroit avoimesti heikosta olosta, koska itse kukin voi kokea saman ja on siis hyvä, ettei ole liian ruusuiset kuvitelmat. Onneksi se on vain 9kk tosin :)

  Rauhallista jussia teidän perheelle!<3

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla, että postaus otettiin iloisesti vastaan. Koska tapanani ei ole valittaa, mutta halusin vain muistuttaa, että nätit ja kivat blogikuvat eivät kerro todellisuudesta kuin murto-osan. Vaikka onkin nyt tällainen epämukava olo niin halusin kuitenkin tällaisessakin postauksessa tuoda kuitenkin ilmi, että se on kyllä vaivan arvoista ja onnellinen olen joka hetkestä – vaikka sattuisikin <3
   Aivan ihanaa juhannusta ja toivottavasti olet yksi niistä onnekkaista, joiden raskausaika sujuu ruusuisesti pilvissä <3

 • LeAnn

  Kaunis Hanna. ♡ Asu on todella kiva. :-)
  Masukin on söpö ja kyllä se siitä pian pienenee… :-) Ihanaa juhannusta! ♡

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Ja nyt vaan lasketaan päiviä koska saan sen sisällön syliini <3 Ihanaa juhannusta sinne!

 • Haidi

  Oi miten ihana tuo maha on! Näytät vaan niin säteilevältä :> Upean asunkin olet saanu kasattua jälleen!

  • Mrs.V

   Kiitos taas ihana Haidi ainaisesta kannustuksesta<3

 • Meri

  En kestä! Toi masu on NIIN söpö! :) PS Style asu. Sun hymy on kyllä sun ehdottomasti hienoin asuste :)

  • Mrs.V

   Voi että, kiitos <3 Mäkin ihastelen jatkuvasti ystävien ja ohikulkevien vauvamasuja, mutta jotenkin kummasti oma tuskainen olo on omasta nauttimisen tiellä :/