CATEGORIES

Maksi ilman maksivatsaa

13.8.2014

Viimein voin tarjoilla teille asukuvia synnytyksen jälkeen! Kylläpä on ollut kädet täynnä. Ei muuten ollut vitsi kun joku totesi minulle, että: “Yksi lapsi on kuin yksi lapsi. Kaksi on kuin kaksikymmentä”. Ja meillä toinen sentään pysyy vielä paikoillaan siinä, mihin hänet lasken. Myös siskon aikataulu on vähän helpottunut ja hän on enimmäkseen Helsingissä, joten voimme taas yhdessä lähteä kuvaamaan katutyylejä ja räpsimään asukuvia. Minulla on ollut materiaali viimeisen kuukauden ajan totaalisen nollissa. Melkoisen vähän olen päässyt poistumaan neljän seinän sisältä kun miehenkin on joutunut olemaan paljon poissa maasta työmatkojen takia.

Nyt kuitenkin ensimmäinen pallomahattoman (mutta ei vielä täysin vatsattoman – pöhötystä löytyy vielä!) asukuva! DVF:n mekko on ollut kovassa käytössä. Silkkijersey on hyvin mukava materiaali päällä ja kietaisumekanismin ansiosta myös imettäminen sujuu ongelmitta.

dvf maxi raskauden jalkeen-1331 TITLE dvf maxi raskauden jalkeen-1343 dvf maxi raskauden jalkeen-1378 DVF kollaasi dvf maxi raskauden jalkeen-1357pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

dress: Diane Von Furstenberg
bag: Céline
flats: Louis Vuitton
gold bracelet: heirloom from mother
H-bracelet: Hermès

25 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Janika

  Moikka Hanna! Mietin lyhythihaisen DVF-mekon tilaamista netistä, mutta emmin kokojen kanssa.. Saanko udella minkäkokoinen on tuo sinun kietaisumekkosi?

  • Mrs.V

   Hei Stocka myy DVFn kietaisumekkoja! Ja hei minä valitsin oman kokoni niin, että katsoin DVFn kokotiedot – mittasin itseni ja menin sen mukaan (taisi olla koko 8?) ja nappi on! Ehkä ihan nadisti väljä nyt ilman pallovatsaa!

   • Janika

    Kävisin heti Stockalla, jos asuisin Suomessa :) Kiitti!

 • Nina

  Se on juuri niin, että työmäärä kahden kanssa nousee kyllä moninkertaisesti, kun lapset on pienellä ikäerolla. Lepotauot jää aikalailla minimiin :) kuvittele, että joillain on kolme tai useampiakin! Upea kietaisumaxi, tsemppiä alkuun kahden pojan äitinä! Onko vanhempi ilmaissut mustasukkaisuutta?

 • j

  Hei, kysymys liittyvien noihin juhliin ja imetykseen. Oliko vauva mukana vai osaako jo juoda pullosta ja jäädä hoitajan kanssa? En muuten kyselisi, mutta vauva syntyy pian ja kahden kuukauden päästä olis juhlat tiedossa. Että pitääköhän vauva ottaa mukaan, imettää juhlissa, valita mekko sen mukaan ja välttää alkoholia. Noin niin kuin kokeneempana, jos osaat neuvoa. :)

  • Mrs.V

   Vauvat ovat niin erilaisia, että ikävä kyllä vasta kun oma kultakimpaleesi on saapunut maailmaan niin tiedät miten teidän tulee toimia. Meillä on ottanut onneksi pulloakin.Äidinkin pitää välillä käydä asioilla ja isäkin voi sitten pullotettua rintamaitoa antaa. Joten ihan omalla äidinvaistolla kannattaa mennä :) Henk. kohta olen sitä mieltä, että lapsen on hyvä jäädä pieniä aikoja myös muiden läheisten aikuisten kanssa (esim. isoäiti, täti..). Vanhemmille tekee hyvää saada hetki kahdestaan ja nauttia myös mies ja vaimo roolista. Juuri näissä häissä sanoi pappi kauniisti: Lapsen koti on vanhempien välinen suhde <3

   • eeeja

    Meillä oli myös ystäväpariskunnan häät kun vauvamme oli täsmälleen saman ikäinen kuin teidän nyt. Ja minulla oli vauva mukana juhlissa (kirkon skippasin suosiolla..), hän oli vieläpä tuolloin elämän alkumetreillä melkoisen itkuinen tapaus, jonka vuoksi en kehdannut jättää muille hoitoon, toinen syy oli se että vauva on täysimetyksellä, en uskalla pulloa antaa koska esikoisemme lopetti rinnan syömisen kokonaan 3kk iässä totuttuaan liikaa satunnaiseen pulloruokintaan. No, imetykset ja vaipan vaihdot sujuivat häissä auton takapenkillä (sos.tilat olivat pienet ja rauhattomat), ja muuten vauva nukkuin luojan kiitos tyytyväisenä kantopussissa rinnallani, ei viihdy nimittäin kaukalossa sekuntiakaan muuten kuin liikkuvassa autossa.. Siitä oli aikalailla glamour kaukana minun osaltani, mutta sainpahan todistaa ainakin pieniä pätkiä ystävien hääonnesta :)

 • S

  Hei! Onko mekosta tulossa kuvia joka oli sinun päällä häissä? :)

  • Mrs.V

   ON! :)

 • Hei! EIköhän täällä lukijapuolella jakseta odottaa rauhassa, että elämäsi palailee pikkuhiljaa uomiinsa. Pienet vievät tietysti aikaa ja kauniita postauksia olet koko ajan tehnyt. Onnea pienten lasten kanssa!

  • Mrs.V

   Olen niin iloinen ja kiitollinen siitä, että tiedän, että mulla on juuri niin fiksut ja ymmärtäväiset lukijat, jotka ymmärtää tän hetken hektisyyden ja sen, että vaikka nyt hiljaisempaa on niin kyllä täältä palataan :) Kiitos paljon <3

 • SaR

  Pyh ja pah pöhötykselle, olet upea! :)

  • Mrs.V

   <3 Kiitos. Mitään stressiä ei kyllä mistään oteta. Palaudutaan kaikessa rauhassa :)

 • Sasha

  Olet upea! Voimia ja pirteyttä arkeenne :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Sasha! Ja kyllä – arjen pirteyden takaa meidän kaksivuotias, joka päivittäin jaksaa naurattaa mitä mielettömillä oivalluksillaan :D

 • LeAnn

  Aivan upea olet Hanna! ♡ Tuo mekko sopii sinulle todella hyvin. :-)
  Minulla on kaksoset ja usein heidän ollessa vauvoja ajattelin juurikin, että miten selviäisin yhden vauvan ja yhden taaperoikäisen kanssa. Aika touhua! :-) Mutta ihanaa sellaista. ♡ Lasten ollessa taaperoiässä vauhtia oli ja paljon. Eri suuntiin mentiin hurjaa vauhtia… ;-) Mutta seuraa oli kuitenkin toinen toiselle. ♡ Nyt tilanne rauhoittunut, kun ollaan siirrytty koululaisiksi. :-)
  Tsemppiä ja jaksamista vaikkakin ihanaa! :-)

 • Jaana

  Ihanaa, asukuvia! Instassa näkynyt hääjuhla-asusi oli ihan mielettömän kaunis myös. Ihan valtaisa hatunnisto edelleen, että kirjoitat blogia kahden pienen miehen hoitamisen ohessa…..en käsitä mistä löydät aikaa….

  Tuo DVF:n mekko on todella kaunis. :-)

 • napin

  Näyätpä kauniilta <3 Tsemppiä arjen pyöritykseen!

 • Mrs H

  Hei, minkä kokoinen on sinun kietaisumekkosi?

 • Ei näy väsymys, näkyy vain upeus :)

 • TanjaP

  Upeita kuvia.
  Ihana kun ehdit välillä postailla kuulumisia vaikka kädet taitaakin olla täynnä töitä kotona.
  :)

 • Sonja

  Wau! Näytät upealta ja ennen kaikkea todella onnelliselta! :)

  • Mrs.V

   Kiitos – onnellinen ja väsynyt <3

 • Paula

  Mahtaisitko tietää hyviä äitiysvaatteita myyviä liikkeitä? Odotan ensimmäistäni ja lähipiirissä ei kauheasti ole keneltä kysellä :D Lähinnä yritän metsästää kivoja farkkuja/housuja. Olen käynyt sovittamssa HM:n mama-farkkuja, mutta ilmeisesti niiden suunnittelija luulee, että naisella ei raskausaikana kasva mikään muu, kuin vatsa :/ Suuret kiitokset, jos maltat vastailla :)

  • Mrs.V

   Moikka!! hei mä suosin koko loppuraskauden Lindexin äitiyshousuja – mutta niitä saa tilattua vaan netin kautta! Suosittelen siis kurkkaamaan. Mä kyllä ostin myös yhet H&M housut – tosin yhtä kokoa isompana mitä yleensä käytän ja mulla oli taas se ongelma niiden kanssa – että ne oli kyllä taas liian isot reisistä ja peffasta jne… Joten kokeile eri kokoja vielä H&M farkuista ja muuten suosittelisin Lindexiä! :) Toinen mihin kannattaa tutustua on belly belt… Se on loistava hyvin pitkälle raskautta jos omat farkut / housut mahtuu muuten! :)