CATEGORIES

Oliivinvärinen haalari

14.8.2014

Kuinkas moni teistä on ollut niin pitkään mukana, että muistaa tämän seuraavan haalariasun? Tämä kolme vuotta vanha haalari lukeutuu edelleen suosikeiksini, vaikka vielä pitää kropan antaa rauhassa palautua, ennenkuin se sopivasti päälle istuu. Tässä asussa suuntasin hiljattain Mattolaiturille ystävien kanssa nostamaan maljan meidän kasvaneen perheen kunniaksi. Kivaa oli ja kaksi lasia oli minulle jo liikaa :D

olive jumper title gant olive jumpsuit outfit-1221 gant olive haalari gant olive jumpsuit outfit-1210 gant olive jumpsuit outfit-1302 gant olive jumpsuit outfit-1244 gant olive jumpsuit outfit-1290pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

jumpsuit: Gant
bag: YSL
shoes: Mode in Pelle
gold chain bracelet: heirloom from mom
H-bracelet: Hermès

Ps. Kyllä. Kuvan otsikoinnissa on virhe. Piti kirjoittaa jumpsuit, mutta minähän babybreineissäni kirjoitin vallan tyytyväisenä jumper. Ja sen korjaus veisi tässä arjessa liikaa aikaa. Argh. Babybrain’s jumper it is.

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Joo muistan kanssa! Silloin oli kuviossa kultaa ja beigea myos ja sa olit uskomattoman ruskea :) Olikohan samana kevaana/kesana myos muodissa color block ja sulla oli mahtavia varikkaita asukokonaisuuksia, joita suomalaisilla nakyy harvemmin. Apua kylla olen seurannut jo pitkaan blogiasi kun muistan kuin eilisen ensimmaisen raskausuutisen ja jopa legginsit ja rusettivyot haha.

 • Saaramaria

  Muistetaan!
  Hyvältä näyttää edelleen, väri on niin kaunis ja sopii sulle kyllä täydellisesti!
  Sen verran harvoin tulee oltua muutamalla lasillisella, että mulle se pari on varsin riittävä, varsinkin jos ei olla syömässä ja istutaan vain terassilla :D

 • Saana

  Kyllä täällä muistetaan ja hyvin! Tämä laukaisi silloin minulle jumpsuit kuumeen ja lähestulkoon heti sen jälkeen ensimmäinen löysi tiensä kaappiini! Nyt ollaan muutama jumpsuit rikkaampia *emojisydänsilmät* !! :D

 • Annie

  Kyllä muistan! Ja valtavan kauniisti sopii päällesi haalari ja ennenkaikkea väri. Nauti kesän viimeisistä päivistä vauvatohinan keskellä :)

 • GraceKelly

  Ihana! Huvittavaa – muistin asun niin hyvin, että pelkkä otsikko toi heti mieleen mistä kyse :) Ihanan ajattoman asun olet tuosta saanut, tulee vähän mieleen Lauren Huttonin safari-tyyli, joka on yks mun ikuisista lemppareista. Toi vihreä yhdistettynä kultaan, ah! Tsemppiä vauva-arkeen :)

 • Mimi

  Oi, kyllä tuo haalari muistetaan! Pystyn ulkomuistista sanoa, että käytit sitä kesällä 2011 ja ostit sen Gantilta! Olen supermuistihirmu ja noihin aikoihin aloin juuri lukea blogiasi, joten siksi vuosikin oli helppo muistaa :)

 • The leopard print shoes make the perfect detail! You look gorgeous!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

 • Emmi L.

  En mä edes huomannut mitään virhettä ennen kun mainitsit :D Ihana asu joka tapauksessa! Näytät upealta :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Sanna

  U-P-E-A haalari!! Sopii hyvin väreihisi :)
  Minulla on näin syksyn tullen aina kauhea himo armeijanvihreää kohtaan, mutta tänä syksynä tuntuu, ettei sitä löydy mistään! Muutama vuosi sitten ostin ginasta perus t-paidan tuossa värissä, mutta harmikseni väri on haalistunut ja paita menettänyt muotonsa… Zarasta löysin suunnilleen kriteerit täyttävän paidan, mutta se taittoi paljon keltaiseen ja kauppaan jäi, minulle kun eivät oikein sovi lämpimät sävyt.
  Vähän aiheen vierestä kun ei tuo haalarisi ihan armeijanvihreä ole (en siis tarkoita sitä kuosia vaan vihreän värisävyä), mutta kyllä vaan vahvisti tätä epätoivoa löytää täydellinen t-paita :D Joka syksy sama ongelma: epätoivoinen matalien mokkaisten ylipolvensaappaiden (omistan jo täydelliset yksilöt vagabondilta mutta vuosien käyttö näkyy mokassa loskatalvien jäljiltä..) ja täydellisten armeijanvihreän sekä viininpunaisen sävyjen metsästys… argh :D

 • Haidi

  Minä minä ;> tuo haalari on edelleen yhtä upea kuin kolme vuotta sitten, samoinkuin sinä! Ja tuota ysl laukkua jaksaa aina vain ihailla, se on niin suloinen :)

 • IloAM

  Muistan tämän “jumperin” ;) Se on hyvin kaunis, niin kuin sinäkin. Paljon aurinkoisia ajatuksia sinulle Hanna!

 • Ollaan täällä oltu mukana jo käsittämättömän monta vuotta :) Haalari on muistissa ;)

  <3 Elena

 • heinäsirkka

  Kaunis jumpsuit :)
  Ja kaunis Hanna!

 • Todella kiva asu! :)

 • Faduj

  Minä olen seuranut blogiasi niin pitkään, että muistan tuon haarin. Oikein hyvältä näyttää edelleen! Paljon Onnea vauva nro 2:sta!

 • Muistan tuon haalarin! Taisi olla kesätöissä 2009, kun löysin blogisi ensimmäisen kerran… Hah!

  Jälleen kerran, olet kyllä upea ilmestys! :)

 • NoraP

  Mä muistan ton asun.
  Toi on juuri niitä asuja, joka kestää aikaa. =)

 • meow

  Aivan ihana asukokonaisuus <3