CATEGORIES

Villa Poncho

8.9.2014

marja kurki poncho asu-9729TITLE marja kurki poncho asu-9745 m k poncho marja kurki poncho asu-9767 marja kurki poncho asu-9783 marja kurki poncho asu-9800

poncho: Marja Kurki
cable knit: Ralph Lauren
jeans: Liu Jo
boots: Unisa
bag: Louis Vuitton
watch: Michael Kors
gold chain barcelet: family heirloom
H-bracelet: Hermès

Kävin kaupungilla äitini kanssa viime viikolla kiertelemässä kauppoja. Missiona oli löytää kamelinvärinen muhkea kaulaliina esikoiselleni. Tehtävästä suoriuduttiin, mutta ei ilman pientä lipsahdusta. Löysin etsimäni Marja Kurjen liikkeestä Helsingin Esplanadilta, mutta se ei jäänyt ainoaksi ostokseksi… Tällä laadukkaalla suomalaisella brändillä on tarjota villatuotteitaan peräti kolmessakymmenessä eri sävyssä. Tästä syystä päädyin mallailemaan heidän ponchojaankin, jotka ovat saavuttaneet Suomessa klassikon aseman. Äitini on käyttänyt niitä niin pitkään, kuin muistan. Kun hänkin oli siinä vieressä suosittelemassa kyseistä klassikkoa ja sen kestävyyttä, päätin sellaisen itselleni ostaa. Heräteostoksia harvoin teen, mutta tämä toivottavasti kestää monen monta vuotta.

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Riitta

  Onko tuon ponchon väri beige vai vähän tummempi kameli? Ihana asu :) mietin tässä, jos ostaisi tuollaisen ponchon. Että mikähän sävy tässä on kyseessä. Onko sulla vielä tämä poncho ollut käytössä?

  • Sanoisin, että beigempi? Ja kiitos! Minulla on vielä käytössä ja Marja Kurjen liikkeestä löytyy valtava valikoima eri sävyjä samasta viitasta! :)

 • Sari

  Onko Marja Kurjen poncho väri vaalean beige vai vaalean ruskea? Kauniita kuvia!!

 • sofian sohva

  Ihanaa että löysit tämän klassikon :) Itse löysin Marja Kurjen tuotteet blogisi kautta ja huomasin saman, todella laadukkaita tuotteita ja erittäin hyvään hintaan!
  Nämä ponchot ovat siitä hyvä trendi että ovat oikeasti todella käytännöllisiä. Tänä syksynä takit ovat olleet aivan liian kuumia mutta neuleet ja ponchot ovat juuri täydelliset ja tyylikkäät kaupungille. Kiitos näistä postauksista :)

 • Tintti

  Onpa kaunis väri! Itselläni samanlainen mustana, mutta se päästää ikävästi nukkaa (kerran pitänyt päällä) ja sotkee siis muut vaatteet – valkoinen paita alla täysi mahdottomuus :/ Tässä mielessä ollut pettymys itselleni.

  • Mrs.V

   Voihan harmitus!! Pitää siis pitää silmällä samaa minunkin!

 • Julie

  Siis 45 vai 50 :)

 • Julie

  Moikka :) Ihana asu. :) Onko toi sun Keepall 45 vai 55 kokoa?

  • Mrs.V

   Iik apua. Se on niin vanha (ja mies ostanut ennen minua… Should I be worried? :D) etten ole ollut ostohetkellä paikalla, mutta veikkaisin että 45? Se on pieni ja meillä on damierina isompi jota käytetään paaaaljon harvemmin kun se on taas liian iso?

 • eeva-maria

  Villaponcho ei villa poncho.

  Sori nillitys, muuten kivaa blogiasi lukiessa särähtää silmään nämä helpot kirjoitusvirheet. Toinen asia, jota voisit kerrata on jota- ja mitä-promominien käyttö.

  Kiitos ja anteeksi.

  • Mrs.V

   ÄSH! No tottakai! Lukihäiriöiseltä jää niin usein tällaiset maailman simppelimmät kirjoitusvirheet huomaamatta. Kiitos kovasti kun huomautit! En missään nimessä ota pahalla tällaisia hyväntahtoisia apuja! :) Kiitos ja ei anteeksipyyntöjä! :)

 • Lora

  Kaunis beigen sävy, tuon kanssa voisi melkein odottaa malttamattomana niitä viileneviä syysiltoja ;)

  Balmuirilla oli muuten myynnissä aivan ihana kaksivärinen poncho Design Market-tapahtumassa; ikäänkuin “poncho versio kaksivärisestä Helsinki-huivista”, myyjän päällä ollut vaalea-harmaanruskea-versio oli niin ihana.

  Kaunista syksyn odotusta!

 • Aivan ihana asu kaikessa yksinkertaisuudessaan <3 Tuo neule on niin superpehmoisen näköinen, että iskee melkein kateus! :)

 • CLF

  Tuo on upea!

  Onko kuinka paksu/kuinka kylmillä ilmoilla tuo menee?

 • Tästä asusta niin tuli sellanen fiilis, että voikun syksy alkaisi jo kunnolla! Sarjan 2. kuva on upea – niin kauniit värit. Ihanaa syksyä sinne! :)

 • -

  Montako poncho-postausta vielä? Sietokyky mennyt rikki jo muutama sitten.

 • Haidi

  Oi vitsi miten upea tuo on! Aivan varmasti kestää monen minta vuotta :) tosi upean värinen poncho ja super tyylikäs! Pitää itsekkin joskus kyseiseen investoida kun olen niistä niin paljon hyvää kuullut!