CATEGORIES

Rytky Remix: Oliivinvihreät housut

12.9.2014

Muoti tulee ja menee, mutta tyyli pysyy. Vaikka muoti tarjoaa uutta ostettavaa neljästi vuodessa, ei kannata unohtaa oman vaatekaapin aarteita. Rytky Remixin ideana on kaivaa esiin vaatekaapin vanhoja vaatteita ja huomata, miten moneksi niistä onkaan pieniä muutoksia tekemällä.

Saapuvan syksyn trendiväri on mm. kultaisen ja huurteisten pastellien ohella oliivinvihreä. Kyseinen väri kuuluu suosikkeihini ja käytän sitä erityisen paljon syksyisin ja keväisin. Vaatekaapistani löytyy Zarasta ostamani lahjepari, jolle löydän vuodesta toiseen käyttöä erilaisten asujen kanssa. Sen kaverina suosin ruskean pehmeitä sävyjä, mutta myös syksyiset tummansininen ja viininpunainen ovat loistavia vaihtoehtoja. Oliivi toimii myös loistavasti mustien ja valkoisten asukokonaisuuksien hillittynä väripilkkuna. Parhaalta se kuitenkin minusta näyttää kultaisilla yksityiskohdilla viimeisteltynä.

olivegreenpantsrytkyremix

Tästä asusarjasta inspiroituneena aion toteuttaa myös Style Flashbackin! Postauksen takia kävin urakalla vanhoja arkistoja läpi ja sain taas kauhistella vanhempien kuvien laatua. Ei tulisi kuuloonkaan julkaista enää vastaavia! On myös kiva huomata, että omat kriteerit kuville ovat nousseet melkoisesti. Täten yritän tehdä yhdelle vanhalle asulle kunniaa hieman tasokkaammilla kuvilla..

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • jenski

  Tykkään ihan hirveesti noiden kuvien tunnelmasta! Etenkin tuo missä oot syksyisen puun juurella on nätti. Kiva asukokonaisuus ja kaikki :)

 • Kattis

  Mulla olis yksi ehdotus. Tiedän, että sinulla on aivan upea laukkukokoelma, mutta nykyään asukuvissa näkyy vain muutamia niistä. Ymmärrän toki että arki asettaa tietyt vaatimuksensa, ja toiset yksilöt vain toimivat käytännössä paremmin kuin toiset.. Mutta olisiko silti mahdollista toteuttaa sellainen haaste/postaussarja, että kehittelet asun laukun ympärille – eikä toisin päin niinkuin yleensä tehdään? :)

 • Kivat värisävyt!

  Mulle syksy on aina lapsesta asti ollut jännää aikaa ja kaiken uuden alkua – koulut alkoi, sai uuden repun jne.

  Ehkä pitäisi sen kunniaksi käydä ostamassa ihanat syksyiset vaatteet! Olen toisen lapsen synnyttyä ajatellut “en osta vaatteita ennen kuin olen laihtunut 10 kg”, mutta tuollaiset housut kyllä piristäisivät mieltä ja vaatekaappia!

 • Jade

  Minullakin on oliivinvihreät housut ja kuljin niissä suurinpiirtein viime kevään ja nyt syksyllä ne olivat jälleen ekat täysipitkät housut, jotka kesän jälkeen laitoin jalkaani. Ihana ja niiiin lemppariväri housuissa tällä hetkellä. Itse yhdistän “tylsästi” valkeaan tai mustaan vaateeseen kun ei mielikuvitus tai vaatekaappi muuhun taivu. Pitäisikin kokeilla tummansinistä sen pariksi. Kullan ja oliivin kombo on itselleni vieras, joten jäänkin odottamaan postaustasi, josko siitä saisin vähän uusia vinkkejä sen asian suhteen.

 • Sssssaara

  Inspiroiva postaussarja! Tuo keskimmäisen rivin ruskea takki, oih…

  Yksi postaustoive on tässä blogiasi lukiessa tullut mieleen: olisi ihana tietää, miten hoidat hiuksiasi! Tuotteet jne. Kutrisi ovat sanalla sanoen upeat :)

 • Jes, Flashback kuulostaa hyvältä! Mä oon roikkunut sun blogin matkassa melkeempä sen alkuajoista saakka, ja innolla odotan mitä tuleman pitää. :)
  Tuo on muuten ihana asu, tuo jossa seisot vaahteran (onhan se vaahtera..?) alla. Oot kaunis. <3

 • Melisa

  Omasta vaatekaapista löytyy toisinaan kaikenlaisia aarteita, joiden olemassaoloa ei ole muistanutkaan ;) Muistaa vaan välillä penkoa takahyllytkin läpi. Nuo oliivinväriset housut ovat kivannäköiset ja taipuvat moneen. Rytky Remix on pop!

 • LeAnn

  Todella kivan näköisiä asuja! ❤ Ensimmäinen kuva oli eniten mieleeni. Tunnelmakin aivan ihana. :)
  Minullakin olisi edessä inventaari vaatekaappiin. Voisi tehdä kivoja löytöjä…
  Mukavaa perjantaita!

 • Oliivinvihreät housut näyttää olevan aika käytännölliset! Toimii monessa asussa sulla :)

  Niin se menee, että tekniikka kehittyy niin nopeaan, että ei meinaa pysyä perässä. Kun miettii kuvan laatujen kehittymistä. Ja vielä muutama vuosi sitten oli ihan ok ottaa asukuvia sisällä. Nyt kyllä itse sorrun siihen hätätapauksessa ja sittenkään en kovin mielelläni :D

 • Haidi

  Nuo on kyllä ihanat nuo housut ja niin monta asua olet saanutkin niiden ympärille tehtyä, innolla jään odottelemaan mistä vanhasta asusta tulee uudempaa versiota ;D