CATEGORIES

Asuni Kööpenhaminassa

21.9.2014

copenhagen asut-0948TITLE copenhagen asut-0902 copenhagen asut-0971 copenhagen asut-0901 copenhagen asut-0977 copenhagen asut-1029 copenhagen asut-0929 copenhagen asut-0996 copenhagen asut-0974 copenhagen asut-0862 copenhagen asut-1027meandchristina pics by: me, Heidi and Christina

scarf: Missoni for Lindex
jumper: DKNY
pants: Zara
shoes: Giuseppe Zanotti
bag: Mulberry Oversized Alexa

Joku saattaa tunnistaa vetimeni täksi vanhaksi asuksi, jonka hiljattain kaivoin esille Rytky Remixin nimissä. Tosin sappaiden sijaan vetäisin jalkaan kiilakorkolenkkarini. Kööpenhaminassa oli sen verran lämmin, että takki vietti kaiken aikansa kärryjen alla ja tuo kaulaliinakin oli liioittelua.

Hyvin pian luvassa myös ystäväni Christinan asukuvat! Stay tuned!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • mia

  Ihana asu! :) tuoreena äitinä kysyn uteliaisuudesta että imetätkö? Jos imetät niin imetätkö julkisilla paikoilla? Ja miten hoidatte syöttämisen kun et ole kotona?

  • Mrs.V

   Onneksi olkoon! :) täysimetän ja kyllä imetän muuallakin kuin kotona. Etsin rauhallisen ja syrjäisen paikan ja mukana on yleensä joku iso huivi minkä suojiim pienen voi kätkeä :) Ja pumppaan paljon maitoa varastoon, eli niin hoituu syöminen. Vielä ei olla lisämaitoa tarvittu kun mulla tulee näemmä geeneissä tää taukoamaton meijeri :/ Mutta hyvä niin. Minusta on ihana imettää! :)

 • Sonja

  Ihanat kengät ja muutenkin loistava kokonaisuus :)

 • Ihana asu ja tykkään näittenkin kenkien kanssa. Jotenkin nuo kultaiset yksityiskohdat sitoo kivasti yhteen :)

 • Emppu

  Katsoin tuon vanhan asupostauksen tuolta linkin takaa ja täytyy kyllä sanoa, että joskus kaipaan tuota aikaa, kun asukuvien ei tarvinnut muistuttaa muotilehden sivuja. Jotenkin oli niin paljon yksinkertaisempaa silloin.

 • Hanna

  Aivan ihana kuva susta tuo kolmas <3
  Niin kaunis! Asulle myös peukkua!