CATEGORIES

Christina Dueholm

23.9.2014

CHRISTINAdueholm

Saavuin Kööpenhaminaan ystäväni Heidin ja jälkikasvumme aikaisin torstaiaamuna. Kun olimme saaneet tavaramme jätettyä hotellille suuntasimme samantien keskustaan, missä tapasimme ystävättäreni Christinan. Tämä ihana nainen toimi henkilökohtaisena oppaanamme koko päivän ja saimme nähdä auringossa kylpevän Kööpenhaminan parhaat puolet.

copenhagen asut-0891 copenhagen asut-1028 copenhagen asut-0900copenhagen asut kollaasi christina copenhagen asut-0869 copenhagen asut-0890copenhagen asut-1006

Minulle on siunautunut muutamakin tanskalainen ystävä tässä vuosien varrella ja heitä kaikkia yhdistää mukava rentous, ystävällinen asenne ja iloinen ote elämään. Christina ei ole siitä poikkeus. Kolmen vuoden jälkeenkin juttu luisti vähintään yhtä hyvin, kuin viimeksi näimme ja puhe oli aikalailla tauotonta ja naurun herskyvää. Blogini on tuonut mahtavia ihmisiä elämääni ja saan olla niin monesta kiitollinen. Jos et vielä ole Christinan Passions for Fashion -blogia kurkannut, suosittelen tekemään sen nyt. Ei mikään ihme, että tämä lämmin tyylitär on yksi Tanskan suosituimpia bloggaajia.

Thank you for everything hon! It was so great seeing you again. Hope to see you soon! <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Upea asu ja nainen! En löytänyt Christinan blogistakaan, joten kysyn sinulta, minkä merkkiset nuo kengät ovat? :)

  • Dalia

   Ne ovat H&M:n kengät, jos oikein katsoin :)

 • Nina

  Hei, tarkoitus ei ole pahoittaa mieltäsi ja et ole varmastikaan tietoinen pari päivää ennen vierailuasi tapahtuneesta koko kansaa järkyttäneestä tragediasta, muutoin olisit valinnut eri kuvauspaikan.
  Näiden iloisten kuvien kulisseissta (Københavns Fogedret) ammuttiin mies kuoliaaksi kärjistyneen huotajuuskiistan seurauksena viime viikon tiistaina.
  http://www.tv2lorry.dk/artikel/233141

  • Mrs.V

   AI kamala! En ollut kuullut! Eikä ystäväkään maininnut asiasta. Järkyttävää.

 • Christinalla on kyllä upea tyyli :) ja tuo laukku on ihana!

 • Onpa yksinkertaisen kaunis asu ystävälläsi! Kuolaan erityisesti mustaa nahkarotsia, itsellä on vielä etsinnässä se oma… :) Oli hei tosi mukava taas törmätä ja höpistä pitkästä aikaa eilen! <3