CATEGORIES

Tyylini kulmakivet vol.5 – cardigans

5.6.2009
Kuten olette jo saattaneet huomata, käytän mielelläni neuletakkeja.

Jos etsit hyvää neuletakkia edulliseen hintaan, niin Zarassa on lähes jokaisena vuodenaikana kyseisistä lämmikkeistä hyvät valikoimat.
Jos tahdot panostaa, niin suosittelen noita DKNY:n Cozy malliston paitashaaleja. Paitashaalit saa helposti myös (tilaa liikaa viemättä) taiteltua laukun sisään, josta ne saa helposti kaivettua kesän illanistujaisissa ja terasseilla kun vilu iskee.

Niin, ja asiasta kukkaruukkuun.
Nykyään sivuilleni voi kommentoida ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät.
Miksi?
Koska minusta tuo anonyymius antaa ihan turhaan kanavan niille ihmisille, joiden tarkoitus on vaan tavalla tai toisella nälviä muille. En toki halua yleistää, sillä valtaosa anonyymeistä kommenoijista ovat kuitenkin asiallisia ja hyväntuulisia kirjoittajia.
Mutta minusta olisi hyvä oppia käyttäytymään internetissäkin niin, kuinka käyttäytyisi kasvotustenkin. Sitä tulee pystyä ottamaan vastuu sanoistaan ja mielipiteistään.
Siksi näin tulevaisuudessa, ainakin minun blogissani:)
Joten jos tahtoo kommentoida sivulleni, on ikävä kyllä vaivauduttava tekemään oma nimike. Onneksi se sujuu kuitenkin käden käänteessä!:)

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Ixu,voi pahus. Ilmoitathan mullekin jos löydät öljyttömän? mäkin ilmoitan eteenpäin jos sellaisen löydän. Tosin mä käytän sitä mascaraa todella harvoin kun mulla on nää pidennykset. Siksi mä ne hankinkin ettei ton mascaran kanssa tartte läträä aamuisin:D

 • Ixu

  Tuntuu että mistään ei löydy sellaista ripsaria jossa sitä ei ois :( Siellä paikassa jossa käyn laitattaa näitä niin ei myydä sitä näille tarkotettua ripsaria.

 • Mrs. V

  Inna,mahtavaa että pystyin olemaan avuksi!:)Ixu,ei apua, olet ihan oikeassa! olin täysin unohtanut tuon että ripsarissakaan ei tietysti saa olla öljyä! Mä muistin vaan että meikinpoistoaineessa ei saa sitä olla:S Mutta tosiaan, käytän mascaraa vasta sillon kun mulla lähestyy huolto, joten siinä vaiheessa varmaan aika sama onko öljyä vai ei:D Mutta pitääpä tsekata toi mun ripsarin öljytilanne:D En nimittäin tullut edes ajatelleeksi!:) Kiitos muistutuksesta!:)

 • Ixu

  Niissä ripsareissa ei saisi olla minkäänlaisia öljyjä, siks kysyinkin mitä itse käytät.

 • Inna

  Kiitos vinkistä! Pitää käydä katsomassa kunhan etelämpään raahaudun =)

 • Ninnis

  Kuka keksikään neuletakit! Eihän niitä ilman voisi eläää!

 • Inna

  Tykkään tuosta valkoisesta neuletakista mikä on tuon punaisen paidan päällä. Näyttää tosi pehmoiselta ja keveältä tuo kangas,. Oletko hankkinut sen Suomesta?

 • Maii

  Neuletakit on parhaita :)! Itse tykkään käyttää auki jonkun kivan tunikan tai topin kanssa. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen!! Kiitos muuten hyvästä blogista, sun blogi on niitä harvoja suomalaisia johon olen jäänyt koukkuun :)!

 • Cloé

  Oi vitsi sun tyyli on niin ihana (:Käytkö muuten solariumissa vai oletko luonnostasi noin ruskettunut? Tosin nyt on kyllä kesä… Mutta joo, oon kade, itse en rusketu juuri ollenkaan :( !

 • katska

  Olen "mainostuksestasi" inpiroituneena aivan hurahtanut paitashaaleihin :) Yksi musta jo kaapista löytyykin. Tosi hyvä päätös myös lisätä blogiin terveysaiheisia juttuja!

 • Leena_L

  Hihii, täällä toinen jonka tyylin kulmakiviin neuletakit ehdottomasti kuuluu! Ne vaan on niin monikäyttöisiä. En tulis ollenkaan toimeen ilman :)

 • Ixu

  Hei käytätkö muuten ripsaria edes iltameikissä? Jos niin mitä? Itsellänikin on ripsienpidennys ja en tiedä mikä oisi hyvä ripsari lisäämään sitä volyymia vielä!

 • esbes

  Eksyin tänne Lintun blogin kautta, ja mahtava tyyli sinulla :) Kirjoitat myös elävästi, joten ehdottomasti jään seurailemaan!

 • LookGreat

  Okei. Kyllä se kommentoiminen näinkin käy, vaikka ideasi vie sinulta rutkasti kommentteja uskoakseni 8o .. Mutta ei välttämättä. No jaa, kumminkin oli mukavaa saada vähän erilainen postaus sinulta nyt tuon terveys – hössötyksen jälkeen :D