CATEGORIES

Syksyn pikkuhame kulmabaarissa

26.9.2014

kulmabaari asu-1308title

Alkuviikosta kävin piipahtamassa siskon kanssa Lumenen kulmabaarin avajaisissa. Ja kun kyseessä on kulmakarvat ja niiden huolittelu, niin kukapa olisi parempi seuralainen, kuin siskoni. Kulmakarvat toimivat kehyksinä kasvoille ja kun ne ovat kunnossa, on koko ilme raikkaampi. Kesäkuukausina vältän oikeastaan kaikkia meikkivoiteita ja tekoripsien ansiosta arkimeikkiini kuuluu pitkälti vain kulmien siistiminen. Koska luonnolliset ja huolitellut kulmat ovat minusta arkimeikin perusta, innoissani menin kuulemaan ammattilaisten vinkit niiden ylläpitoon.

kulmabaari asu-1233 kulmabaari asu-1253

Siskolla on melkoisen upeat mittarimadot! Ei mikään ihme, että hän saa paljon Kira “Kara” Kosonen huomautuksia. Kieltämättä mieleen hiipii huippumalli Cara Delavignen upeat tummat kulmat.

kulmabaari asu-1261

Upea sielunsiskoni Hertta saa tässä kulmilleen meikkivinkkejä. Itse poimin Mariela Sarkiman suusta toimivan vinkin kulmameikkiin: Levitä puuterimainen ja vaalea kulmaväri pienellä siveltimellä kulmakarvojen pohjalle ja viimeistelee look kulmakynällä, jolla vedä pieniä ohuita karvanomaisia viivoja tarpeellisiin kohtiin. Toimii! Ryhdikästä, mutta luonnollista! Kaikki tarvikkeet toki saatavilla Lumenen Blueberry-kulmatuotteista.

Ja iloisena uutisena kaikille:

Lumene pop-up-kulmabaari on pystyssä kaksi viikkoa (eli tämän ja seuraavan viikon arkipäivinä) kello 13-19. Kulmakarvojen meikkivinkit ja niiden stailaus on kaikille ilmaista – joten mene kuulemaan toimivat vinkit juuri sinulle luonnollisiin ja kauniisiin kulmakarvoihin, jotka minusta ovat arkimeikin kulmakivi. Kulmabaarin löydät osoitteesta Unioninkatu 25.

Pikkuhameessa lähdin uhmaamaan sateista syyspäivää, mutta oikein toimiva asu oli. Minusta on ihanaa pidentää mekkojen ja hameiden käyttöaikaa mustilla sukkahousuilla syksyn tullen.

kulmabaari asu-1283 kulmabaari asu-1302 kulmabaari asu-1286 kulmabaari asu-1317 kulmabaari asu-1299pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

coat: Burberry
jumper: Acne
tights: Wolford
shoes: Hunter
bag: Céline
bracelets: Hermès
skirt: Gina Tricot (saatu)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenni

  Mä niin tykkään tosta sun trenssistä! Kun joskus kyllästyt, niin ostan sen sulta pois :)

 • Irkku81

  Hei!
  Instagramin puolella kysäisin Marielalta tuosta kulmabaarista ja hän kertoi sen olevan auki lauantainakin. Sama aika kuin arkenakin. Instassa #kulmabaari kivasti kuvia ja nuo aukioloajatkin :)
  Sinne olisi itsellä suunta jos suinkin ehdin huomisella Helsinki-reissulla.

 • Salla

  Tyylikkäänä sateista huolimatta :) Pitää mennä silmät auki ja etsiä vähän siistimmät saappaat sadepäiviin.. Niitä kun kummasti on nyt viime päivinä ollut! :D Katsoin Kiran kuvaa ja ensimmäisenä tuli mieleen Cara Delevingne! Kulmat joo, mutta muutenkin kasvonpiirteet, luonnonkaunis, upea! Mulla on aina ollut kans vähän paksummat ja tummemmat kulmakarvat, joten tää pieni trendivillitys on mulle vaan mieleen. Täytyy poiketa tuolla kulmabaarissa, Lumenen kulmatuotteet on mulle ihan uusia tuttavuuksia mutta niitä on kehuttu paljon. Eikä olisi pahitteeksi päivittää vähän tekniikkaa ja kulmatuotteita, kiitos siis vinkistä! :)

 • Salla

  Onnistutkin aina näyttämään niin freesiltä. Itse joudun turvautumaan siihen mikä kasvavan vauvamahan ympärille mahtuu, eli niihin kollareihin :D

  Tapasimmekin silloin kesällä Sokoksen tapahtumassa kun uskaltauduin moikkailemaan, en tiedä muistatko enää.

  Ja niinhän siinä kävi, että mekin jouduimme pari viikkoa tuon jälkeen luopumaan vanhemmasta koirastamme ikuisiksi ajoiksi. Mutta niinhän sitä sanotaan, että kun joku saapuu on myös jonkun mentävä. Nimittäin heinäkuun ensimmäisinä päivinä saimme tietää odottavamme esikoistamme. Pelon ja ilon sekaisin tuntein odotan tulevaa, koska en yhtään tiedä mitä on tulevan. Toivottavasti edes mahtuisin vielä vanhoihin vaatteisiin taas joku päivä :D

  • Mrs.V

   Muistan toki!!! Niin kauniisti otit osaa omaan silloin niin kovin pinnalla olevaan suruuni. Ja ai kamala :( Olen niin hyvin hyvin pahoillani. Nuo koirat kun ovat perheettä – omia karvaisia vauvoja. Vaikka tässä on aikaa mennyt jo tapahtumasta melkein 6kk niin täällä edelleen vähän väliä nousee kyyneleet virtana pintaan. Olen niin kovin pahoillani, että teilläkin jouduttiin luopumaan rakkaasta. Niin vaikea paikka. Minua auttoi itseasiassa paljon monet todella hyvin kauniit runot – mitä te lukijat jätitte kommenttiboksiini rakkaan Benin poismentyä. Toivottavasti ne voivat auttaa sinuakin. Otan osaa. Ja tosiaan – meilläin syntyi heinäkuussa tuo toka, joka sai tämän takia toiseksi nimekseen Benjamin <3 Aina se meidän karvakuono laski päänsä mun raskausmahalle ja kun tuli mun kainalooni sohvalle viettämään mun ja hänen aikaa <3 Ihan kuin se olisi jo silloin viestinyt, että hän tulee aina suojelemaan, vaikka hänen aikansa olikin lopussa, enkä tiennyt sitä. Ai kamala, Taas täällä vollotetaan.

   Valtavan isot onnittelut raskaudesta ja tulevasta! <3 Hän huolehtii, että elämä jatkuu ja edessänne on maailman upeimpia hetkiä joita todella osaa arvostaa noiden synkkien hetkien jälkeen.

   Iloa ja onnea!! <3

 • Ihana asu ja etenki hame! :) itsekkin tykkään pidentää käyttöaikaa mustilla sukkiksilla. Varsinkin nyt uudessa ilmastossa taidan päästä pitkälle sukkiksilla ja hameilla ;>

 • Aivan ihana ja tyttömäinen asu, tästä tykkäsin tosi paljon :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Kiva että pidit! :) Todella mukava ja toimiva vielä näille märille syyssäille! :)