CATEGORIES

Syksyn värit asussa

9.10.2014

Kamelia, oliviia ja kullanhohtoa. Siitä on minun syksyni tehty. Rakastan näiden maanläheisten sävyjen harmonista sulosointua. Kun ne vielä esiintyvät muhkeissa vaatekappaleissa, on syyskausi yhtä pehmeä, kuin miltä se näyttää.

batman asu kunnolla-8194TITLE batman asu kunnolla-8139 batman asu kunnolla-8157 batman asu kunnolla-8119 batman asu kunnolla-8133 batman asu kunnolla-8113 batman asu kunnolla-8161 batman asu kunnolla-8108 batman asu kunnolla-8097 batman asu kunnolla-8125pics:Kira@Blond Rivets

SUPERTRASH hat
MARJA KURKI poncho
RALPH LAUREN knit
ZARA pants
UGG boots
HERMÈS bracelets
CÉLINE bag
necklace souvenir from Shanghai

Enpä tiedä muista blogittarista, mutta henk.koht ajoittain tuntuu vaan niin samperin hölmöltä ottaa näitä asukuvia. Se samanlainen pönötys kameraa kohti alkaa vaan niin kyllästyttämään. Niinpä otettiin tästä lookista vielä toisenlaiset asukuvat, mitkä oli vaan niin paljon hauskempi ottaa… Niitä seuraavaksi.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Viper

  Mistä tuo ihanainen huivi on? :) puuttuuko sen tiedot tuosta listauksesta vai olenko vaan liian väsynyt tajutakseni sen maininnan? :D

  • Sofia

   Huivi taitaa olla Lindexin vuoden-kahden (?) takaisesta Missoni-yhteistyömallistosta. :)

   • Mrs.V

    On!! :) Hyvin muistat! :) Kiitos kun autat toista eteenpäin kun en ehtinyt ajoissa! :)

 • Neelia

  Hieno hattu! Olin viikko sitten matkoilla Prahassa ja olin suunnitellut ostavani sieltä sitten sen täydellisen lierihatun. Mutta en löytänytkään lierihattuja sieltä mistään kaupoista ja näin ehkä vain yhdellä naisella hatun koko matkani aikana! Sama koski Amsterdamin taannoista matkaani. Taitanee siis olla suomalainen (tai pohjoismaalainen) trendi tämä hattuvillitys..?

 • Ihana asu ja toi poncho! Itse löysin halpis version täältä Dublinista ja pidän siitä sen verran, että suomeen palatessa täytyy kipaista hakemaan tuollainen laatukappale ;> innolla odottelen erilaisia asukuvia!

 • emilia

  Hanna oot niin kaunis ja tyylikäs aina ja tää asu jotenkin kolahti erityisesti, näyttää niin ihanan pehmeältä mutta silti niin tyylikkäältä.
  Kiitos ihanasta blogista, täällä jo pidemmän aikaa seurailtu mut aina se kommentointi vaan unohtuu :/
  Täällä pari viikkoa nuorempi tyttö kun sinun kuopuksesi pitää tämän naisen arjen melko kiireisenä mutta silti elämäni ihaninta aikaa. Ihanaa syksyä teidän perheelle!

 • mirja

  Hyvin toimivat nämä kuvat! ja kokonaiskuva-asusta tulee ehkä jopa paremmin esiin kuin perinteisissä kuvissa!

 • Goldie

  Saanko kysyä minkä koruvalmistajan nuo kihla/vihkisormuksetsi ovat? Olen etsimässä samantyyppistä valkokultaista sormusta, missä kivet menevät koko sormuksen ympäri. Niin ja saa olla näyttävä :)

 • No tiedän todellakin tunteen! Pönöttämiseltä tuntuu tosiaan välillä, vaikka kuvausten lopputulos olisikin hyvä kuten sinulla jälleen kerran <3 Odottelen innolla erilaisia asukuvia! Ihanan lämpimän ja pehmoisen näköinen tämäkin kokonaisuus.

 • Aivan ihana tuo hattu! :)