CATEGORIES

Viitta ja klassikot

12.11.2014

Vielä nautitaan suhteellisen leudosta ilmasta. Poncho käy pitkälle talveen kun alle pukee takin, mutta +10 asteilla viitta menee vielä alus- ja kauluspaidankin kanssa. Tässä hyvin tavanomainen arkiasu kaupungille, mikä sisältää listan klassikoita: valkoinen kauluspaita, farkut, musta pipo (uutta etsiessä…), mustat nilkkurit ja musta laukku. Klassista ja helppoa. Taipuu varmasti monen vaatekaappiin.

greyponchoasu-9153TITLE
greyponchoasu-9174
greyponchoasu-9204pics:Kira Kosonen @ Blond Rivets

H&M beanie
MASSIMO DUTTI poncho
H&M shirt
DSQUARED jeans
GUCCI shoes
MARJA KURKI bag
RIVER ISLAND bracelets

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katariina

  Vaikka en minäkään tuosta nykyisestäkään siis valitettavaa löydä :)

 • Katariina

  Sokoksella oli kanta-asiakastarjouksessa Kaiion varsin budjettiystävällisiä kasmirpipoja. Oli rento malliltaan ja hyvin samantyylinen kuin tuo kuvassa näkyvä piposi!

 • susann

  Huomasin, kun joku oli aikaisemmassa postauksessa kehottanut etsimään uuden hatun. Mielestäni tuo sinun piposi ensinnäkin sopii sinulle, mutta sen lisäksi se tuo asuihisi rentoutta ja särmää. Että minun mielestäni uuden pipon etsinnälle ei ole kiire :) Sitä paitsi, olen ihan varma, että näyttäisit upealta vaatteissa kuin vaatteissa tai pipossa kuin pipossa. Hehkut onnea :)

 • Pipo sopii kasvoillesi tosi kivasti ja tekee asusta mukavan rennon! Pitäisi ehkä itsekin kaivaa päähineet jo ennen pakkasia esiin :)

 • TainaK

  Mukavan näköinen asu, toivottavasti näillä pärjätään vielä hetki. Uuden pipon etsimisestä tuli heti mieleen Balmuirin ihanat kasmirbeaniet, ostin omani nyt syksyllä ja se on elämäni paras pipo! Se on lämmin ja samalla niin pehmeä ja kevyt, ettei lattaa työllä föönattuja hiuksiakaan ;) Suosittelen!
  http://www.balmuir.com/index.php/shop/fashion/beanies/helsinki-classic-beanie-100-cashmere-black.html

 • Eevi

  Ompas hauskaa nähdä hiuksesi suorana! Tuo kivaa vaihtelua tyylikkäälle ilmeellesi;)

 • Ihana rento arkiasu! :) etenkin tosta harmaasta ponchosta tykkään tosi paljon. Onasta kaapidta löytyykin jo suurinosa mitä tähän tarvitsisi ni voisi tehä copycatin ;>