CATEGORIES

Juoksujalkaa

26.11.2014

Maailman metropolien sykkeseen on ilmestynyt uudet juoksijat – nimittäin pukunaiset. Toimistolta lähtiessä jalkaan vaihtuu lenkkarit ja korkkarit sujahtavat laukkuun. Hyvin käytännöllistä. Kyseinen trendi on viimeisten vuosien aikana vain yltynyt ja nykyään lenkkareita näkee yhdistettynä vaikka mihin. Korkkarityttönä en tästä trendistä liiemmin lämpene. Hyvät korot tuovat asuun, kuin asuun ryhtiä ja naisellisuutta. Rakastan korkokenkiä. En voi kuitenkaan kieltää, etteivätkö lenkkarit olisi usein se mukavempi valinta. Täten annoin juoksujalan hiljattain viedä, kun sujautin omat mustat adduni jalkaan kun piti ripeästi postissa kipaista.

runningerrands-7742TITLE runningerrands-7760 runningerrands-7786 runningerrands-7740photos by Kira Kosonen

my mothers old coat
PAUL & JOE knit
VILA pants
ADIDAS sneakers
YSL clutch
UGG gloves

Tälläiselle nopealle ja vähän pidemmälle kärräilyetäisyydelle lenkkarit olivat loistava ratkaisu. Tosin jos vain tilanne antaa myöten, kyllä minä silti ne korkkarit jalkaan sujautan.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenna

  Lenkkareissa ne nauhat kannattaa sujauttaa sinne sivulle piiloon. On tönkköä jättää ne näkyville.

 • S

  Hyvältä näyttää! Minun mielestä sopii oikein hyvin tuohon asuun lenkkarit kun ne ovat sävy sävyyn. Monilta kun ei löydy kun neon keltasia tai kirkkaan sinisiä lenkkareita ja päättävät yhdistää asuun ne ainoat uudet lenkkarit niin ei se hyvältä näytä :)

 • LL

  Hyvältä näyttää vaikka itsekin vierastan lenkkareiden käyttöä puvun kanssa. Tosin tästä lipsuin edellisessä matkatyössä; lentokentällä vaihtui korkkarit parin terminaalin vaihtokerran jälkeen lenkkareihin… Mutta tuli mieleen, meillä Suomessa ei varmaan oikein “osata” vaihtaa ulko- ja sisäkenkiä? Toimistoissa ollaan pitkät saappaat jalassa koko päivä ja harvalla lienee esim. vierailuja varten ainoastaan sisäkäyttöön olevia kenkiä. Näinhän ainakin käsittääkseni suositellaan toimittavaksi noin yleisesti. Ulkokengät säästyy jne.

 • Hyvältähän tuo combo näyttää. Itse muista vuosia vuosia sitten jenkkilässä ihmetelleeni tuota bisnesnaisten tapaa todellakin kipaista lenkkarit jalassa työmatka ja sitten töissä vasta korkokengät sujahtivat jalkaan. Nytkö se trendi on vasta täällä?

  • Mrs.V

   Hahah – kyllä – me ollaan kyllä näissä asioissa hyvin hyvin hyvin jäljessä. Tosin, meillä varmaan on vaihtokenkinä pidempään palvelleet jotkut paremmin talvea sietävät? :D

 • Hanna, näytät UPEALTA! <3

  • Mrs.V

   Says the absolutely gorgeous Julia Toivola <3

 • Paula

  Mageet lenkkarit – tykkään sun yhdistelmästä kovasti! Mulla muuten iski iski silmään tuo “on ilmestynyt”, koska vaikka tämä on nyt viimeiset pari vuotta ollut pinnalla, niin oman kokemukseni mukaan tämä lenkkarit-puku tyyli on esim. Briteissä ollut jo pian parikymmentä vuotta, jo 90-luvun lopulta! Itse olin ensin vähän vastaan, mutta entisessä työelämässä huomasin käyttäjäystävällisyyden ja sitä myöten lopulta salakavalasti myyty – joskin Suomessa vielä muutama vuosi sitten lenkkareiden yhdistämistä ihan mihin muuhun kuin urheiluvaatteisiin sai hyvin nihkeää palautetta, mut onneksi tilanne täälläkin muuttunut vähän avarakatseisempaan suuntaan :)

  • Mrs.V

   Aivan varmasti on ollut pidempään jo pinnalla kaeumpana. Olisi ehkä pitänyt kirjoittaa, että on viime vuosina erityisen vahvasti näkynyt Street Style -kuvissa. Mutta kyllä – ehkä tässä oma silmäkin pehmenee lookille kun tarpeeksi katselee! :)

 • Hanna

  Hei,

  Kiitos ihanasta blogista! :) Olen itse ajatellut hankkivani kyseisen Saint Laurentin laukun. Mitä olet pitänyt laukusta ja sen laadusta? Onko esimerkiksi laukun tupsu menettänyt väriään? Näyttää kuvassa hieman siltä…

  • Mrs.V

   Kiitos Hanna kun käyt! Itse olen ollut hyvin tyytyväinen, mutta melkoisen “nuori”han se vielä on. Itse en ole ainakaan huomannut tupsun muuttaneen väriä? Ehkä näiden kuvien valaistus on outo?

 • Hanna-Mari

  Voiko noilla hanskoilla käyttää älypuhelinta?! Olen pitkään etsinyt tyylikkäitä nahkahanskoja joilla se onnistuisi :)

  • Mrs.V

   Itseasiassa yllätyin, että pystyin. Tosin hieman vaihtelevalla menestyksellä, mutta tuon etusormen kohdalta vuori on sisältä hieman revennyt, niin suostui ajoittain ottaa sormen lämmön! :D

 • Itse en jotenkin osaa lnkkareita yhdistää normi asuun vaikka varmasti mukavat olisikin! Jalassa on yleensä matalat kengät ja juhlissa korkkarit. Jorkkarit ovat ihania ja mielelläni niitä käyttäiain, mutta en vain niillä pitkään kärsi kävellä joten usein lähtee helpommin matalilla :D

  • Mrs.V

   Minullakin on vaikeuksia lenkkareiden kanssa. Ehkä pitäisi yrittää vähän enemmän? :)