CATEGORIES

Marraskuun lookbook

4.12.2014

Marraskuu hurahti ohi vauhdilla niin että silmissä vilisi. Okei, silmien vilinä saattoi johtua myös periksiantamattomasta flunssakierteestä, mutta onpahan se harmaa kuukausi ohi. Taidettiin tehdä myös jonkinmoisia ennätyksiä sään suhteen? Mikäs se 50 shades of grey oli? Eroottinen kirjapahanen vai kuvaus marraskuisesta Suomesta? Helsinki oli nimittäin jopa kolminkertaisesti harmaampi, kuin kyseisen kuun keskiarvo yleensä. Vaan harmaata kaupunkia päivästä toiseen. Tänään se kuitenkin ilmestyi piilostaan. Tuo iso hehkuva valoilmiö, jota muistaakseni auringoksi kutsutaan? Kylläpä tuntuu hyvältä ihan luissa asti. Sinua on ollut ikävä!

Vaikka sää olikin melkoisen yksitoikkoinen, tarjosi se kuitenkin mukavat puitteet asuvaihtoehdoille. Ei ollut liian kylmä, mutta kerrospukeutuminen oli silti lämpimästi tervetullutta. Tässä kuussa minä viihdyin klassisissa kappaleissa, neutraaleissä sävyissä ja pehmeissä kerroksissa. Nyt odotetaan jo valkoista joulua!

NOVEMBER LOOKBOOK

Mikäli joku näistä kokonaisuuksista on mennyt sinulta ohi ja kaipailet lisätietoa, alta löytyy linkit jokaiseen postaukseen.

Kuvat vasemmalta oikealle, rivi riviltä.
1. Heinän helinää
2. Kerroksia kerrakseen
3. Harmaita kerroksia
4. Vanhat kunnon farkut
5. Klassisen mukavaa
6. Poncho 
7. Merlot
8. Running errands

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jotenkin tosi samantapaien sää ollut suomessa kun täälläkin, vaikka ehkä muutaman asteen lämpimämpää ollut täällä :) ihania syksyisiä asuja ollut marraskuu täynnä!

  • Joulukuu ei onneksi tunnu ikinä niin harmaalta kuin loka- tai marraskuu! Ihania asuja Hanna. Erityisesti tykkään asusta nro 3, LV:n huivi on ikiklassikko, johon en varmasti ikinä tule kyllästymään.

    http://www.arcticvanilla.com/

  • Milla

    50 shades of grey, tosiaan. Täällä Kuopiossa saatiin nauttia auringosta 12 minuuttia koko marraskuun aikana (enkä itse nähnyt niistä kyllä minuuttiakaan :D).