CATEGORIES

Sormet marjassa

12.12.2014

Jippikai jee. Sain mieheni kotiin työmatkalta ja nyt hänellä alkaakin loma. Viimeksi hänellä oli lomaa vuosi sitten marraskuussa, joten tätä on odotettu. Siitä syystä suuntaamme aurinkorannalle poikiemme kanssa ensi viikolla. Kävin alkuviikosta Simonalla hoidatuttamassa sormet ja varpaat lähtövalmiuteen. Nyt on marjaiset geelilakat pitämässä huolta kynsistä niin, ettei minun tarvitse. Ihanaa. Kohta mennään!

sormet marjassa gucci coat-2062 gucci coat-1965 gucci coat-2070 sormetmarjassa gucci coat-2058 gucci coat-1996 gucci coat-2011pics by Kira Kosonen

ACNE scarf
GUCCI coat
ZARA pants
UGG boots
SAUSO gloves
ACNE knit
MARJA KURKI bag

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kyllä on kaunis valo ja tunnelma näissä kuvissa. Tykkään tosi paljon. Ja hei, ihanaa matkaa! Nauttikaa :)

 • Anna

  Juu en minäkään tiedä, mitä Hannan mies tekee työkseen! Enkä oikeastaan niin välitäkään tietää, mitäpä väliä sillä on? (Varsinkin kun olen itse anti-penkkiurheilija ja inhoan kaikkia pelijuttuja!) Blogista on tosin helppo huomata, että aika hyvätuloinen hän taitaa olla… Mutta blogia luen ihan Hannan ja hänen kauniiden asujen takia, en miehen töiden, joten miksi sitä pitäisikään täällä mainostaa?!?;)

 • sarinna

  Vai kaikki tietävät?! Minä en ainakaan tiedä mitä Hannan mies tekee työkseen :)

 • Marja

  Hei! Onko se potkuauto jo arvottu? Mukavaa lomaa!

  …toi otsikko…… :D

 • Ihanat kuvat taas sinusta ja ompa kivan sävyinen lakka! :) ihanaa, että miehesikin on nyt lomalla ja pääsette yhdessä rentoutumaan. Ihanaa lonaa teille! (:

 • Mrs.V

  Saa toki tietää! :) Ei se mikään salaisuus ole. Minä vaan jätän hänen asiansa pois blogistani. Hienommin, kuin asiat oikeasti ovat? Hän pelaa työkseen ja on siitä syystä matkalla = työmatka? :) Eikai tuossa nyt mitään erityisen hienoa ole? Arkea vain. En vain mielelläni mene yksityiskohtiin. Tätä blogia luetaan muodin ja tyylin takia – ei mieheni työn :) Mutta tervetuloa toki sivulleni! :)

 • Late

  Kaikki tietävät oikeasti kuka sun mies on, ja mikä hän tekee ammatikseen. Ihmettelinkin sitä, miksi sun pitää yrittää sanoa asiat hienommin kuin ne oikeasti ovat. Työmatka = pelimatka = vieraspeli?

  Miksi et samalla kertonut kertoessasi miehesi työmatkasta jotenkin seuraavasti: “Mieheni lensi charter-koneella Keski-Eurooppaan suuntautuneelta raskaalta työmatkaltaan takaisin kotiin. Helsinkiläisessä osakeyhtiössä, jossa mieheni työskentelee, on kulunut tilikausi on ollut loistava. Mieheni ja muiden työntekijöiden yhteinen työpanos ja ammattitaito kasvattivatkin yhtiön liikevaihtoa huomattavasti edellisestä vuodesta, ja näin tuovatkin yhtiölle
  tältä vuodelta usean miljoonan euron liikevoiton.”

  • Ester-i

   Mun mielestä kyllä pelimatka kuulostaa vähän jännemmältä kuin työmatka, joita kaikki tavallisetkin pulliaiset tekevät – minäkin :) Mutta jos olen oikein päätellyt, kuka miehesi on, olisi tosi kiinnostavaa nähdä teistä yhteinen tyylijuttu vaikka Oliviassa. Hän taisi kommentoida viime kesällä MM-kisoja, oli vallan tyylikäs ja snygi tyyppi!

 • Ihanaa lomaa teille, nauttikaa auringosta :)

  • Mrs.V

   Kiitos – niin aiomme tehdä :)

 • Karoliina

  Aivan ihana sävy näissä kuvissa! :) Mukavaa lomaa!

  • Mrs.V

   KIITOS! :) Sitä odotellessa :)