CATEGORIES

Outfit of the day

10.8.2010


Loving my new pumps…


Niinkuin aikaisemmin varoitin, päivän asuja on tullut ja tuleekin aika tuvan täydeltä.

Ongelma on siinä, että en oikein tiedä mistä kirjoittaisin liikunnan ja terveyden saralla.
Olen aikaisemmin aikalailla kertonut omat niksini ruoan ja urheilun suhteen
Mentaliteettini kun on, että kun urheilet tarpeeksi, voit syödä lähes juuri sitä mitä haluatkin.
Mutta suosin sitä terveellisempää vaihtoehtoa, kuten vaalean leivän sijasta tummaa, sokerin sijasta hunajaa, vaalean pastan sijasta tummaa pastaa, karkin sijasta pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä jne.
Se kun ei ole minusta sen monimutkaisempaa.

Eli koittakaa kestää siellä kunnes inspiraatiot ja ideat taas valtaavat minut…;)
Sillä aikaa kurkatkaa vaikka te uudet lukijat (ja miksi ei vanhatkin) tuon terveys ja liikunta linkin antimia vanhoista postauksista.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  T,Huomenta!:) Ihanaa että olet seurassani aamuisin<3L,Kiitos kovasti kaunis kohteilaisuudesta!Noora,Paita on ostettu Zarasta viime talvena!:)Naana,jeeee! ihanaa että sä olet takaisin!:) Tottakai saat!:) Kiitos siitä!Citrua,Yritän tehdä asiasta postauksen asap:)Mun tavoite on 5 krt viikossa töiden ohessa:)Sofie,Ne on ostettu pari kk sitten sellaisesta nettiputiikista kuin luisa via roma!:)Nanna,noin 5 – 6 tuntia per viikko:) yritän tehdä aiheesta postauksen asap:)emilia,Vilasta löytyy hyviä!!:)Iida,Kiitos paljon. Olen itse ihan saman mittainen:) Eli 173cm ilman korkoja:) Eli korot jalkaan vaan:) Nauti pituudestasi! Se tuo näyttävyyttä!Haidi,Todella kiva kuulla:) Ihana että löysit takaisin!:)Lotta,I know!:DRebecca,Kiitos kovasti ja ihanaa että sinäkin olet löytänyt tiesi takaisin!:) Ikävä kyllä en koe oloani mukavaksi listata niitä täällä, mutta asiaan perehtyneet voivat tehdä omat laskelmansa.Samaa sinulle!:)

 • Rebecca

  Hei V! Ihanaa että olet tullut taas takaisin! :) Jään innolla seuraamaan uusia kirjoituksiasi. Silmääni on osunut joissakin Päivän asu- kuvassasi upeat Louis Vuittonin laukkusi. Kysyisinkin montako LVtä omistat ja mitä mallia ne ovat? Aurinkoista loppukesän jatkoa!Rebecca

 • Lotta

  huh, noi kengät on liian ihanat!

 • Haidi

  noi kengät on kyllä vaan hienot! Sulla on aina niin kivoja asuja, niistä sain jo viimekesänä vähän vaikutteita omaan tyyliin tai sen etsimiseen joten kiva taas nähdä millasta vaatetta sulla on (:

 • Iida

  Heippa!Sulla on tosi kiva blogi! Kuinka pitkä sä oot? Ite haluaisin käyttää korkoja, mutta oon pituudeltani 173 niin olisin ihan hirveän pitkä. :(((

 • emilia

  Oon ihan rakastunu noihin housuihisi, TÄYDELLISET!

 • Nanna

  Täytyypä kurkata noi sun terveys ja liikuntapostaukset. Itse löysin taas vähän aikaa sitten liikunnan ilon ja yritän nyt pitää siitä kiinni. Saako udella, että minkälaisia tuntimääriä itse liikut viikossa keskimäärin? :)

 • Sofie

  Mistä olet nuo jumalaiset kengät löytänyt? Muutenkin näytät superhyvältä :)

 • Citrua

  Moi ja vielä, voisko sulta sen verrankysyä liikunnasta, että kuinka paljon itse urheilet viikon aikana? Ärsyttää ku itse haluaisi ottaa kunnon spurtin, mut sit kun on työt, niin ehtii sen 2 krt käydä (no välil 3-4). Niin haluis vähä tietää miten muut tekee? Ja mitä kaikkea sä sit harrastat? Ite käyn salilla, kesällä uimassa, ja keväällä joogassa.

 • naana

  Jeeeeeee, oot takas!! <3Saanhan lisätä sinut blogini suosikkeihin?Mukavaa tiistaita! <3

 • Noora

  Kaunis tuo paita, oletko mistä ostanut?

 • L

  näytät aina niin ihana raikkaalta! :) jälleen kerran upea asu.

 • T

  Huomenta! Kuinka kiva taas juoda aamukahvit sun blogin ääressä :)