CATEGORIES

Nahkatakkinen tyttö

10.12.2014

Tämä asu oli päälläni muutama viikko sitten, kun kävin haastattelemassa Kimiä hänen uuden levynsä julkkaripäivänä. Viihdyn hyvin tässä mukavan rennossa asussa, joten puin sen uudestaan tänään, kun menen illalla tapaamaan toista artistia – nimittäin Enrique Iglesiasta! Olen miehen musiikin suuri fani (poppiprinsessa ilmoittautuu). Olin myös hänen edellisellä Suomen-keikallaan fiilistelemässä hittejä hittien perään. Hiljattain sain Universal levy-yhtiöltä mailin missä kysyttiin, josko haluaisin meet & greettiin Enriquen kanssa ennen hänen keikkaansa. Ööööh… Do I?! Joten tänään lähden fiilistelemään Enriqueta taas Hartwalille, mutta tällä kertaa bäkkärin kautta. Huikeeta… Bailmos! 

nahkatakkijoulukuussa-2155title nahkatakkijoulukuussa-2152 nahkatakkijoulukuussa-2206 nahkatakkijoulukuussa-2178 nahkatakkijoulukuussa-2186lammin nahkatakkijoulukuussa-2199pictures by Kira Kosonen

H&M beanie
BALENCIAGA biker
KATRI/N top
VILA pants
CHRISTIAN DIOR stilettos
LOUIS VUITTON bag
mother’s old scarf

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hemppe

  Aijai täällä yks kateellinen tosta Enriquen miittaamisesta !! Olin tosiaan samaisella keikalla parhaan ystäväni kanssa, tosin oltiin siinä ihan edessä joten ei sekään huono ollut. ;) Ja oon myös fanittanut tätä komistusta parhaan ystäväni kanssa jo pidemmän aikaa, oli taas ihanaa viettää hänen kanssaan laatuaikaa kun välimatkaa on kertynyt taas. :) Ollaan oltu jokasella sen Suomen keikalla ! :D

  Eksyin blogiisi aivan sattumalta, ja todellakin jään lukemaan ! Ihana <3

 • Melisa

  Täällä ilmoittautuu toinen Enrique -fani. Olin miehen edellisellä Suomen keikalla, mutta tänä syksynä on tullut käytyä niin monessa konsertissa, että päätin jättää tämän sydän verta vuotaen väliin. Siis, en kestä että pääsit bäkkärille… Mä pyörtyisin onnesta, jos moinen tilaisuus tulisi :) Haastista odotellessa!

 • Oi! Oli varmasti mahtava tavata Enrique Iglesias. :) Ihana asu. <3

 • bdig

  Tämäkö on se surullisenkuuluisa nahkatakki mistä jäi verot maksamatta? Toivon kyllä todella että keskustelupalstan kirjoitukset eivät pidä paikkaansa, perheelläsi on varmasti vara maksaa, kaikille pakolliset tullimaksut yms.

 • ii

  Ollaan kaverin kanssa meinattu ja yritetty päästä herran keikalle jo viimeiset 5 vuotta! Ja eilen vihdoin päästiin paikan päälle! Ja vielä tänäänkin ollaan fiiliksissä.

 • Aivan ihana asu! Toi laukku! <3

  Ja KÄÄÄÄK Enrique Iglesias!!??!! Täällä ilmottautuu miehen toinen fani! Olin hänen edelliselläkin keikalla täällä Suomessa, ja se oli ihan huikea! Harmittaa, kun en tänään pääse katsomaan häntä uudestaan :(

 • Mietin jo sunnuntaina kaveria nähdessäni että miten ihmeessä nahkatakilla pärjää, mutta kaipa sillä sitten pärjää? Jotenkin surullista että näin leudot talvet… Olisipa jälleen 2012/2013 talvi… Silloin oli lunta!

 • Ihanan rento asu ja näytät taas upealta! :) huikeaa keikkaa ja tapaamista, varmasti ikimuistoinen kokemus tulossa! Enjoy (: