CATEGORIES

The Hanna Hat

18.12.2014

Treffasin hiljattain herttaisen ja lahjakkaan Karoliinan, jonka tunnen serkkuni ja Juholan Lindan kautta. Karoliina asuu Tukholmassa ja monet teistä saattavat tunnistaa hänen nimensä Lindan kuvien takaa. Lokakuussa hän käväisi Suomessa viikon visiitillä ja ehdotti, jos otettaisiin muutamat asukuvat yhdessä sinä aikana. Olin käsi ojossa mukana, sillä on aina mukava työskennellä uusien ihmisien kanssa. Kaikilla on niin omat tapansa kuvata, että sitä oppii aina jotain uutta. Tämäkään kerta ei pettänyt. Kiitos Karoliina kivasta ja inspiroivasta kuvaushetkestä!

IMG_7821mTITLE IMG_7781mm IMG_7846m IMG_7899mm IMG_7881mm IMG_7910m IMG_7742mpics by Karoliina Rasi

hat: KN Collection
leather biker: Balenciaga
jeans: DSquared
shoes: Gucci
scarf: Acne
knit: Paul & Joe

Hattu on ystävättäreni Katin hattukokoelmasta. Katilla on oma hattufirma nimeltä KN Collection ja ihanuus päätti nimetä yhden syyshatuistaan minun mukaani. Kati – oot huikea! <3 KN Collectionin hattuja voit ostaa mm. Stockmannilta tai Kluuvin Showroomista, sekä merkin omilta verkkosivuilta. 

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mielettömän upeita kuvia ja ihana klassinen asu sulla <3 :)

 • meow

  Huomaa heti, että on erilaisia kuvia, kun on eri kuvaaja; ihastuttavia! Ja tykkään asustasi ja punaisista huulista:)

 • Upeita kuvia! Hattu ja huulipuna tuovat kivasti särmää perustyylikkääseen asuun :)

  • riitta

   Hyvät kuvakulmat ja asu täydellinen.

 • Mimi

  Onpas upeita kuvia! Karoliina tuntuu ottavan kuvia kaikkiin lempiblogeihini: Alexalle, sinulle ja Lindalle :D Olisi kiinnostavaa kuulla Karoliinan tarina ja tavoitteista; opiskeleeko hän valokuvausta ja tähtääkö hän ammattilaiseksi! :)

 • Karoliinalla on kyllä ihana tapa kuvata ja Lindan blogissa tuleekin hänen kuviaan ihasteltua :) nämäkin ihan mielettömän upeat kuvat sinusta ja juurikin erilaiset kun yleensä. Hattu on ihana ja ihana ystävä kun sinun mukaasi nimesi. Muutenkin kiva asukokonaisuus jälleen kerran :)

 • Madde

  Hei Hanna! Mahtavia kuvia. Mulle tuli mieleen, että etkö käytä sitä sun toista (onko se sitten kihla- vai vihki)sormusta enää ollenkaan? Etkö sanonut jossain vaiheessa että sen materiaalin kanssa tuli jotain ongelmia? Jotenkin muistelisin että sulla olisi ollut toinen sormus tossa kädessä myös :D Tulevaisuutta ajatellen, suosittelisitko esim. platinaa valkokullan sijaan, jos sulla oli sen kullan kanssa ongelmia?