CATEGORIES

Asut 2014 – ilman vauvavatsaa

4.1.2015

Meillä vuosi on alkanut ikävästi sairastellen. Lomalta palattuamme kuopuksemme sairastui jälleen flunssaan ja sen jälkeen olemme kaikki kärsineet samoista tavanomaisista oireista. Minulla äityi kunnon kuumeflunssaksi. Dubain koettelemuksen jälkeen kroppa, kuin pääkoppa, on poikkeuksellisen uupunut. Nyt kun todella tarvitsisi vähän unta, sitä ei mm.kuopuksen hyvin ilkeän kuuloisen yskän takia ole toviin saanut. Lääkäreissä on ravattu, joten toivottavasti tähän tulisi pian helpotusta.

Minulla olisi kasapäin ideoita toteuttaa vaikka mitä postauksia, mutta ikävä kyllä tilanne täällä kotona ei ole antanut sille myöten. Blogia lukee moni lapsiperheellinen, joten uskon, että tiedätte hyvin tämän tuskan. Mutta toivo elää!

Tässä seuraavaksi vuoden 2014 asut koottuna – ilman vauvamahaa. Koneelta löytyy vähintään yhtä paljon auskuvia painavan pallomahan kanssa, joten kunhan vaan pystyn, on toiveissa toteuttaa “Parhaat raskausvaateet” -postauksia, missä vanhojen asujeni kautta pohdin, mitkä olivat minun mielestäni toimivimmat ja järkevimmät vaatekappaleet raskaana ollessa.

ASUT2014

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nina

  Vau! Sinulla on kyllä upea, klassinen tyyli! Sain tästä inspiraatiota omaankin pukeutumiseeni :)

  • Mrs.V

   Suuret kiitokset Nina! Ihana kuulla! :)

 • Lämpimät tsemppihalit, menisipä flunssailut nopeasti ohi! Isoäidin vinkit kehiin ellette ole kokeilleet jo: silppua sipulia lautaselle etenkin yöksi makuuhuoneisiin – se pitää hengitystiet auki ja karkoittaa pöpöt! Pienille meillä on ollut apua myös Physiomer Baby Mististä, se auttaa tukkoisuuteen luonnollisella tavalla!

  • Mrs.V

   Meillä ollut myös sipuli käytössä! :D Roikkuu sukassa kehdossa kiinni :D Tsemppiä teille sinne myös <3

 • aura

  Paranemisia sinne! Jälleen kerran pakkoa sano, että voisin vetää kaiken yllä olevan iha suoraan päälle, niin ihania asuja :D

 • Tsempit

  Usean lapsen äitinä lähetän myötätuntoiset tsempit! Nyt omat 5 ja 4 vuotiaat sairastaa jo vähemmän, kaikki ei enää tartu, nyt n. 2-3 flunssaa enää vuodessa kuten aikuisillakin, eli toivo todella elää sinullakin. Älä anna työmurheiden stressata, ehdit kyllä blogata vaikka ja kuinka kun minimiehiin tulee vähän mittaa ja jengi on terveenä! Kevättä kohti, pöpöt pelkää auringonpaistetta :-)

 • Sara

  Onpa tylsää tuo sairastelu! Tottakai me lukijat ymmärrämme, että nyt blogi saa ja pitääkin saada kakkossija parantumiseen verrattuna. Palataan blogiasioihin, kun olette koko perhe kunnossa! Voimia ja paranemisia sinne sairastuvan keskelle. :-)

 • Hanna

  Meillä oltu kans sairaana paljon, niin
  Kurjaa. Tsemppiä kovasti sinne! Siitä tulee inhottava kierre :/
  Tulee ikävä kesää, kun sun ihania asukuvia katselee.. Noh pian se on taas edessä :)

 • Merja

  Hei! Odotan innolla postaustasi äitiysvaatteista, nimittäin sain tietää jouluna, että odotan esikoistani. Yksi, mitä pohdin nyt kovasti, on kemikaalit. Vähensitkö meikkaamista, muutitko pesuaineita tai shampoota? Mitä tuotteita välttelit? Olisi kiva saada tästä aiheesta postaus, sillä itseäni vähän kauhistuttaa nämä ristiriitaiset keskustelut.

 • Nelliina
 • Toi on kyllä mieletöntä miten nopeasti palauduit synnytyksestä! Ihania asuja, nuo viininpunaiset housut lienevät suosikkini. Tsemppiä sinne ihan tuhannesti, sairastelukierre on todella tuskaista!

 • Kuulostaa ihan kurjalta toi teidän perheen sairastelu :( toivotaan, että pian alkaisi kaikilla helpottamaan ja saisitte itsenne kuntoon :) Asut ovat ihan mielettömän ihania, mutta vitsi noi vihreät housut on vaan upeat! Sun tyyliä jaksaa vain ihailla :>