CATEGORIES

Asut vuonna 2014 – Vauvavatsan kasvaessa.

5.1.2015

Sitten hän pihisi ja puhisi ja ähki ja sai vihdoin tämän videon tehtyä.

Käytettekö te muut iMovieta videoiden tekemiseen? Uuden vuoden lupaukseni myötä olen viettänyt sen parissa melkoisesti aikaa. Ohjelma on vain ajoittain niin tajuttoman hidas, että minulla meinaa leikkaa ketjut välillä kiinni. Muilla tätä ongelmaa? Ärräpäät suorastaan lentelivät, kun näytti siltä, että ohjelman jumituttua viisi tuntia työstämäni video olisi kadonnut taivaan tuuliin. Kyllä. Ärsyttävän hidasta hommaa, mutta eiköhän se nopeudu kun ohjelma ja sen käyttö käy tutummaksi.

Edelliseen postaukseen kokosin vaatevalinnat heinäkuulta joulukuuhun isoon kuvakollaasiin. Kaikki asut olivat siis raskauteni jälkeiseltä ajalta. Jätin pois ensimmäisen kolmanneksen asut, sillä ne eivät juurikaan poikenneet tavallisesta pukeutumisestani, (sekä se ajoittui vuoden 2013 loppupuolelle). Seuraavaksi näette videon muodossa 2014 alkuvuoden asut, joissa näkyy kasvava vauvavatsani.

Vielä on paljon opeteltavaa (esim. mukavasti tämän kaiken tappelun lopuksi huomasin, että en ollutkaan leikannut ylimääräistä musiikkia lopusta pois *ärsyyntynyt*), mutta hiljaa hyvä tulee.

Raskausajan pukeutumisesta on kovasti pyydetty postauksia. Tästä videosta voi poimia jo omat suosikkinsa, mutta minulla on aikeissa toteuttaa “Parhaat raskausajan vaatekappaleet”-postauksia, joihin kokoan käytännöllisimmät ja järkevimmät kappaleet, jotka palvelevat pitkään lapsen synnyttyäkin.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Tämä videon linkkikuvassakin näkyvä asu oli ihan mun pelastus yks aamu viime keväänä, kun pallomahan kanssa pohdin mitä laittaa päälle ja tajusin, että kaikki asun osaset löytyy omasta kaapista :) on siks mun lemppariasu, http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2014/05/arkiasu/. Muuten en kyllä ollut läheskään yhtä tyylikäs kuin sinä raskausaikana, mutta jospa sitä seuraavalla kierroksella jaksaisi paremmin.

 • Mimma

  Kivoja asuja! Mutta itse video oli vähän levoton, itse tulin ihan huonovointiseksi kun kuvat heilui ja zoomailtiin lähemmäs ja kauemmas. Ei ehtinyt oikein saada käsitystä asustakaan.

  • Mrs.V

   Kiitos! Ja kyllä – vähän samaa mieltä. Tuo iMovie on vähän harmillinen ohjelma, ettei siihen kuvien kanssa ole oikein muita toimivia ratkaisuja :/ Mutta yritän kovasti keksiä uusia ratkaisuja ja jos (ja kun!) tässä kehitytään niin pitänee tutkia maksullisia ja parempia video-ohjelmia :) Mutta jos jotkut asut jäivät vielä kiinnostamaan niin ne löytyvät kaikki vanhoista arkistoista! :)

 • meow

  Kivan videon sait aikaiseksi pienen taistelun jälkeen :) Ihailtavan tyylikkäästi oot osannut pukeutua raskausaikanakin!

 • Aivan ihana video! Ja upeita vaatteita, sulla on kyllä loistava tyylitaju ja mielikuvitusta pukeutumisen suhteen aivan mahdottomasti :)

 • eeeja

  Huikea video, kiitos että jaksoit väsätä! Asut koko raskauden ajalta olivat niin tyylikkäitä, ja sinä hehkeänä :)

  Bongasin muuten tästä videosta ainakin kolme samaa (vai lähes samanlaista?) asua kuin edellisestä raskausvatsan jälkeen-kollaasista (kukonaskeltakki keltaisella laukulla, farkkupaita+nahkatakki+valk.huivi-combo sekä teidän eteisessä kuvattu asu), varmaan huomaamatta mennyt molempiin? :) Luin postaukset peräjälkeen, ja mulla on valokuvamuisti :D Mietin vain kumpaanhan “aikakauteen” ne mahtoivat oikeasti kuulua? :) sitä kun ei vatsan olemassa olosta ainakaan pysty päättelemään, suurimmassa osassa asuistasi pientä raskausvatsaasi ei kunnolla ainakaan toisen kolmanneksen aikanakaan huomannut:)

 • Olet sä kyllä sellainen tyylilyyli – niin edellisen postauksen asuissa kuin näissäkin! Paras asuste jokaisessa asussasi on kyllä tuo aurinkoinen hymysi, ihana Hanna!

 • sanna

  Ihanan tunnelman saat näihin videoihin! Sun blogia lukiessa tulee aina hyvä mieli :) kiitos tästä blogista!

 • Mä oon myös taistellut viime aikoina ton iMovien kanssa. Aluks onnistu ihan hyvin kun teki todella lyhyitä pätkiä mutta heti kun alkaa lisää musiikkia yms. niin se hidastuu ihan älyttömästi. Ja viimesimmän kanssa kävi just niin että hetken luulin kadottaneeni koko tuntien työn kunnes sain se lopulta jotenkin ulos. …vain huomatakseni että kuvanlaatu oli mennyt ihan pilalle! No mutta, tekemällä oppii kai, eli tsemppiä, ymmärrän tuskan :D

  Mutta videot on aina kivoja ja on hauska huomata että niitä alkaa näkyä yhä useammassa blogissa :)

 • Piia

  Tiesithän että video kannattaa ensin tallentaa (skippaa iCloud sync) ja sitten selaimen kautta ladata tubeen. Huomattavasti nopeampaa!

 • Musta on jotenkin ihailtavaa miten sait pidettyä sun oman tyylin koko raskauden läpi. Asut ovat ihania ja tyylikkäitä ja niistä saa mielettömästi inspistä ihan jokapäiväiseen pukeutumiseen :) videon teko kuulostaa tuskaiselta, mutta lopputulos oli kyllä ihana!