CATEGORIES

Aarre äidiltä

14.1.2015

Office inspiration -postauksessa ihastelin Olivia Palermon huivia, joka oli minusta kovin kaunis eläväisellä printillään ja huomiota herättävällä värillään. Postauksen jälkeisenä päivänä äitini tuli meille visiitille – tuliaisten kera. Hän oli lukenut postaukseni ja huvittuneena tajunnut, että hänen huiviarsenaalista löytyy hyvin samantyylinen huivi. Hänen huivinsa on yli 20 vuotta vanha, ja edelleen loistokunnossa. Nyt hän ojensi sen minulle lainaan. Upea yksilö – niin upea, ettei vielä tohtinut äitini siitä kokonaan luopua. Ei ole kyllä omena kauas puusta pudonnut. Melkoisen yksiin menee meidän makumme.

COZYCAMELTITLE cozycamelcollage asumammanhuivi-9441 asumammanhuivi-9517 TEXT asumammanhuivi-9488 asumammanhuivi-9511 COLLAGEcozycamel asumammanhuivi-9519 asumammanhuivi-9427photos by Kira Kosonen

TED BAKER coat
DIOR scarf
SUPERTRASH leather pants
CHRISTIAN LOUBOUTIN boots
SAINT LAURENT tassel bag
GINA TRICOT top

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anders Lundis

  World class!!!!! You are stunning in this outfit

 • Aivan upea toi huivi!!

  http://maijasblog.blogspot.co.uk

 • Jaana

  Huivi on ihan mielettömän nerokas väritykseltään :) Menee loistavasti yksiin harmaan viileisiin ja ruskean lämpimiin sävyihin :)

  Mahtava “syvyys” näissä tunnelikuvissa, joissa tunneli jatkuu takanasi pitkälle.

 • sonsaa

  OIh, niin samaa mieltä. Aivan mielettömän upea huivi! En lainkaan ihmettele että äitisi vielä epäröi huivista luopumista… :)

 • Äitien varastot ovat varsinaisia aarreaittoja. Sain äidiltäni viime vuonna Hermeksen huivin, jonka hän oli ostanut 80- luvulla ja huivi on kuin uusi :)
  Kaunis tuo äitisi huivi ja ihana asu muutenkin.

 • Upea asu ja miten ihana huivi! En ihmettele ettei äiti vielä kokonaan kärsinyt luopua ;D ihan mielettömän kaunis ja tuo kyllä sitä jotakin tähän asuun!

 • Heidi

  Ihana tuo sinun takki :), mistä oot sen ostanu ja milloin? Tää sopis hyvin mulle, koska ei oo liian tumman ruskea väriltään. Oon tuon mallisesta takista juuri haaveillu, pituuskin olisi mun tarpeisiin hyvä.

 • Minna

  Tuo sinun äitisi huivi on 1000 kertaa kauniimpi kuin tuo Olivian huivi…
  Juuri sellainen mikä on minun silmääni täydellinen <3 <3

 • Tuuli

  Siis aivan ihana tuo huivi, ottaisin heti omaankin kaappiini! Muutenkin näissä kuvissa on jotenkin todella hieno fiilis. <3