CATEGORIES

Punainen haalariasu

13.8.2010
Minähän hehkutin Filippa K:n mallistoa tänä kesänä.
Tässä Filippa K:n haalari, josta hankin saman myös mustana, sekä mustana shortsiasuna.
Käyttöä tälle on löytynyt vaikka kuinka.
Materiaalinsa ja leikkauksensa vuoksi se on äärimmäisen mukava päällä.
Korkokengillä ja bleiserillä sen saa toimistokäyttöönkin.
Yksi lempivaatteitani tänä kesänä – ehdottomasti!
Niin – ja myös punaiseen väriin olen toivottoman ihastunut tänä kesänä…
Rannekorut: River Island
Kaulakoru: River Island
Sandaalit: River Island

Rannekoru: H&M
17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elena

  Olen vasta itse opetellut hiljattain kaulakorujen käyttöä, kun sain lahjaksi kauniin riipuksen. Olenkin nyt ihan ihastunut kaikkiin erikoisiin kaulakoruihin ja tuo on kyllä tosi makea! Täytyy myös tunnustaa, että ensin ajattelin sen ihan olevan kiinni tuossa asussa. Sopii siihen, kuin nenä silmään!

 • Mrs. V

  T,Kiitos kauniista sanoista!:) Mun muutamalla ystävällä on samainen haalari ja on näyttnyt kyllä minusta hyvältä kaikkien päällä!:)Maija,Ihana että oot löytänyt takaisin!:) En muistakaan sellaista haalaria! Pitää ihan kurkata!:) Helteillä mahtava asu toimistossa! Sopivasti ilmava!Heli,Ihan kaulakoru!:) Et ole muuten eka joka kysyy;):)ELena, Mulla harvoin on noin "statement making" koruja, mutta tuosta tykkään jotenkin kovasti.Jamelia,Hei ihanaa että säkin oot taas täällä:)Nantsu,Tottakai saa!:) Ja mielellään otankin vastaan kun ei vaan koske mitään henk. kohtaista!:)Jenni,Kiitos kaunis!:) Mullakin vasta tullu viimeaikoina… Mutta eikös syksyn yksi hitti olekin punaisen ja kamelin yhistäminen…?:)Lotta,Niin totta:D Niin ihanan hellpo rotkaisu aamulla!:) Kiitos kaunis kauniista sanoistasi!antsu,Ihanaa että löysit takaisin!:)kellohameappelsiini,Kiitos ihana!Ella,Voi miten kiva että kerroit tämän minulle <3Ihana! Jos haluat laittaa kuvan H&M vastaavasta ja sen hinnan, niin voisin tehdä siitä Style Stealin?:)Laura,Ihana olet!Tanja,Musta on monelle se helpompi ja mukavempi vaihtoehto. Todella kiva että sä olet myös löytänyt tiesi takaisin tänne!Tea,Voi miten ihana että JOhanna kautta moni on löytänyt tänne takaisin!:) Ja kiitos kauniista kommentista!:)

 • Tea

  Punainen sopii sulle aivan mahdottoman hyvin! :)Ja voi kuinka riemastuinkaan kun luin Johannan blogia ja sieltä bongasin, että olet palannut tämän blogin pariin. Ihanaa! Olen todella kaivannut kirjoituksiasi, tervetuloa takaisin. :)

 • Tanja

  Upea haalari! Tuollaista voisi itsekkin pitää, ehkä mustana kuitenkin, kun punaisen ystävä en ole. Mukava nähdä, että olet palannut bloggaamaan!todellajossain.blogspot.com

 • Laura

  IHANA asu !

 • Ella

  Olipa kiva että tulit takas! Viime kesänä jäin ihan koukkuun sun tyyliin ja blogiin :)Mulla on Hennesiltä hieman vastaava jumpsuit ja sekin on aika ihana, tosi hyvä kesävaate! :)Ella Kouvolasta

 • kellohameappelsiini

  Ihana haalari <3

 • antsu

  Huomasin vasta äsken sun palanneen blogisi pariin! Ihanaa, että pääsee taas lukemaan sun kirjoituksia ja katsomaan ihania kuvia! :)

 • Lotta

  tuollaiset haalarit on kyllä tosi helppoja, kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen :) itselläni on vastaavanlainen mustana, tykkään siitä tosipaljon!upealta näytät, taas :)

 • Jenni

  Upea haalari ja väri passaa sulle paremmin kuin hyvin! Itsekin oon ihastunut punaiseen, vaikka sitä aika vähän vaatekaapissani vielä onkin… :)

 • Nantsu

  Nättejä päivän asuja täällä on ollut esittelyssä. Miten on, saako sinulle esittää juttutoiveita? :) Jotka siis eivät koske henkilökohtaista elämääsi..

 • Nantsu

  Nättejä päivän asuja täällä on ollut esittelyssä. Miten on, saako sinulle esittää juttutoiveita? :) Jotka siis eivät koske henkilökohtaista elämääsi..

 • Follow your dreams

  Aivan upea haalarija tuo väri vaikken itse punaisestatykkää;).Itsekin ostin valkoisen haalarin kesällä.Vaaleanpunainen ois aika kiva kans ostaa.Jamssi

 • Elena

  Toi kaulakoru on kyllä aika mahtava!Oikeilla asusteilla saa kyllä niin paljon aikaan :)

 • Heli

  Toi kultainen kaula-asia; kuuluuko se haalariin vai onko se kaulakoru? Tykkään tosi paljon! :)

 • Maija

  Tosi ihana yllätys, että sun blogi löytyy täältä taas! :) Viime kesänä sitä tuli säännöllisesti luettua.Haalariasu on tosi kaunis! Carriella oli SATC 2:ssa vastaavanlainen haalari, mut vaaleanpunaisena. Olenkin miettinyt, mistä löytäisin itelleni samantyyppisen. Helteillä se on varmasti täydellinen asu! :)

 • T

  Näyttää hyvältä! Mutta mun mielestä vain pitkien ihmisten päällä ja oikein asustettuna, kuten sulla nyt :) Ja jotenkin matalien kenkien kans miellyttää omaa silmääni eniten.