CATEGORIES

Outfit in the lobby

2.2.2015

Hotellimme Abu Dhabissa oli nimeltään Khalidiya Palace. Valitsin sen lokaation, poolialueen suuruuden ja oman rannan takia. Se toimi loistavasti siihen, mitä me tältä lomalta halusimmekin: rentouttavaa yhteistä aikaa perheen kanssa auringossa. Kaikin puolin oikein kiva hotelli, jota voin suositella lasten kanssa matkustaville. Lensimme Dubaihin, mistä meillä oli hotellin oma kuljetus Abu Dhabissa sijaitsevaan Khalidiya Palaceen. Matka kesti 2 tuntia, mutta meni todella rattoisasti tilavan auton mukavuudessa, missä esikoinen sai katsoa DVD-ruuduilta Disney-piirrettyjä ja me saimme tehdä töitä auton loistavasti toimivan Wifi-yhteyden ansiosta. Saapuessamme perille jo hotellin aula teki väsyneeseen matkailijaan vaikutuksen.

lanvin lobby-4874TEXT lanvin lobby-4824 lanvin lobby-4826 lanvin lobby-4885 lanvin lobby-4908 lanvin lobby-4972 lanvin lobby-4968 lanvin lobby-4919 lanvin lobby-4975 lanvin lobby-4920 lanvin lobby-4974 lanvin lobby-4977 lanvin lobby-4871photos by Kira Kosonen @ Blond Rivets

ZARA top
LANVIN pants
GIUSEPPE ZANOTTI sandals
HERMÉS bracelets
YVES SAIN LAURENT medium tassel shoulder bag

24 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Onpa ihanan näköinen hotelli. Meillä oli ihan samat kriteerit hotellin valinnassa ensi kuun lomalle Arabiemiraateissa. Toivottavasti tuli yhtä nappivalinta.

  Olen kyllä ihan mielettömän kaunis ja upea!

 • sofian sohva

  Lääkkeistä ei hätää, maassa on vain tarkka laki huumeiden ja niiksi luokiteltavien aineiden kohdalla, joten jos sinulla on mukana esim vahvoja kipulääkkeitä niin kannattaa otta lääkärin resepti mukaan niin ei tule ongelmia :)

 • Mrs.V

  Itseasiassa pitää paikkansa, että maahan saapuvilta jotkut otetaan ihan summan mutikassa sivuun ja läpivalaistaan. Minäkin olen mennyt niistä pari kertaa (ennen joka toinen niihin joutui – nykyään harvempi) ja ei niissä ollut sen kummoisempaa, kuin laukut läpi ja sillä selvä. Minulla ei ole juurikana lääkkeitä ollut mukana, joten en osaa sanoa. Nyt oli kyllä tullessa buranaa ja vastaavia, mutta mitään ei kukaan niistä sanonut. Turvatoimista sne verran, että valokuvata ei lentokentällä saa. Muuten ihan mukava kenttä, vaikka kävelyä onkin paljon :)

 • Annie

  Aivan mahtavan näköinen hotelli ja upeat housut – rakastan vahvoja värejä kesäpukeutumisessa. Voi kun löytyisi joku hyvin istuva budjettiversio noista. Ja näytät muuten todella kauniilta ja hyvinvoivalta niinkuin joku sanoi, tsemppiä vauva-arkeen!

 • Upeita kuvia! Niin sinusta kuin hotellistakin :)

 • Näytät upealta! Ja tosiaan asukokonaisuus on mieletön.
  Kiva kuulla, että teillä oli rentouttava loma. Tässä loskassa vaeltaessa aurinko on vain hämärä muisto. ;)

 • Melisa

  Hotelli näyttää todella ihanalta ainakin aulan perusteella ja sehän useasti on hotellin käyntikortti. Teetkö siitä vielä oman postauksen? Kaunis asu, vihreät housut tuovat mukavasti väriä. Kyllä se aurinko olisi tervetullutta taas näillekin leveysasteille.. ;)

 • Hellu

  upean näköistä! Minkä hintatason hotellista on kyse?

 • rosa

  Ihania kuvia, aurinkoon tekisi niiin mieli itsekin :D<3

  Mielestäni on enemmän kuin ymmärrettävää, että englanninkieliset sanat ja fraasit "eksyvät" puheeseesi edelleen, ja se on VAIN rikkaus. Olin lukion jälkeen aupairina Briteissä ja voi että kun kaipaan sitä tunnetta kun sieltä tulin ja tuntui, että ihan mahdotonta sanoa joitain asioita suomen kielellä! Olin niin ylpeä et olin oppinut sen englannin vahvaksi kieleksi ja niin mielestäni kaikkien kuuluisi olla. Omille lapsille joskus hamassa tulevaisuudessa tulen opettamaan, että kielitaito on nykymaailmassa ihan ehdoton ja siihen on pakko panostaa:D

  Menipäs aiheen vierestä, mutta harmitti vain tuollainen "kritiikki" aiheesta joka ainakin itselleni ei ole lainkaan negatiivinen.

  • Maija

   Pidän blogistasi kovasti, mutta kyllä minä olen edellä olevan kommentoijan kanssa samaa mieltä siitä, että anglismien viljely ei ole kaunista kieltä. Jos tämän toteaminen on negatiivisuutta, niin olkoon.

   Olen myös toisen kommentoijan kanssa samaa mieltä siitä, että kielten osaaminen avaa ovia. Itse osaan äidinkieleni suomen lisäksi lähes täydellisesti ruotsia ja englantia, ja lisäksi osaan kohtalaisesti myös saksaa, ranskaa ja espanjaa. Ja silti pidän suurimpana kielipääomanani sitä, että osaan kirjoittaa hyvää suomea.

   Lukekaa esimerkiksi Eeva Kolun blogia – siinä vasta taitava sanankäyttäjä! Tämäkin blogi on kyllä kiva, mutta painotus onkin enemmän kameran kuin kynän tuotoksissa.

   • Mrs.V

    Ymmärrän oikein hyvin tämän pointin. Ei se mielestäni ole negatiivisuutta, vaan yksinkertaisesti haluaa eri asioita blogilta. Minun vahvuuteni ei ole kynä vaan kuvat, siksi panostan niihin :)

    • Maija

     Niin halusin vielä lisätä sen – jottei asia jäänyt epäselväksi – että tämä blogi on visuaalisesti hienoimpia, mitä tiedän! Ja omien vahvuuksien tunnistaminen ja korostaminen on vain hyvä juttu – jos osaa valokuvata, niin se voi olla blogin “se” juttu.

     Mutta siinä mielessä olen Rosan kanssa eri mieltä, että ei se vieraan kielen viljeleminen rikasta kieltä, vaan pikemminkin köyhdyttää. Tuskin engelsmanni olisi hänen kanssaan samaa mieltä, jos alkaisin viljellä englanniksi puhuessani suomen kielen sanoja.

     Mutta mutta – kiitos Hanna tuottamastasi ajanviihdykkeestä

 • M

  Tosi kauniita kuvia ja nuo housut on niin ihanan väriset <3

  Teksti ainoastaan vähän sattuu silmiin ja sydämeen – mua niin kauhistuttavat nuo anglismit (hotellin sijainti vai lokaatio, allasalue vai pooli), koska tällä tahdilla ei mene kauaakaan, kun meidän ihana suomen kieli on vaan kaukainen muisto. Ja me luovutaan siitä ihan vapaaehtoisesti :(

  • Mrs.V

   Kiitos – niin minustakin. :)

   Meillä asui pienenä englanninkielisiä au paireja kotona ja ylioppilastutkinnon jälkeen opiskellut englanniksi kun asuin 7,5vuotta poissa Suomesta :/ Yritän kirjoittaa mahdollisimman monimuotoisesti – eli joskus käytän sanaa allas-alue, ja joskus pooli. Puhuessa – sanon lähestulkoon aina pooli. Joten pahoitteluni, mutta minun blogissani näitä tulee näkymään jatkossakin. Kieli elää ja kehittyy, mutta en usko, että kielemme minnekään katoaa. Ymmärrän kuitenkin harmituksesi. Nykyään jopa aloitetaan tekemään :/

 • Jenny

  Upealta tosiaan näytät, ja niin hyvinvoivalta!
  Nyt mun on ehkä pakko saada toi laukku..:D

  • Mrs.V

   Kiitos <3 Ja on se ihme mitä pieni auringonpaiste voi saada aikaan, vaikka alla onkin reilu 3kk univajetta :D Ja että mä pidän tuosta laukusta. Olin tosin ällikällä lyöty, kun huomasin sen hinnan nousseen n.300e siitä kun minä sen aikoinaan ostin :O #robbery

 • aa

  Hanna! Wow! Oot kyllä upea ilmestys… Rupesi itseänikin houkuttelemaan jotkut värikkäät vähän löysemmät housut kesäksi!

  Sinä+perheesi ja Forsellin perhe olette kyllä molemmat upeita tyylillä eläviä nuoria perheitä. Blogistasi ja elämästäsi huokuu tietty luksus, vaikka vauva-arki ei välttämättä sitä aina olekaan… :)

  • Mrs.V

   Kiitos kauniista sanoista. Kauneus on katsojassa – vaikka kliseistä onkin. Ja nuo housut ovat mahtavat. Viime vuoden suosikkiostos vaatteiden osalta.
   Ja fiksut osaavat lukea rivien välistä :) Kuten sanoit – vauva-arki ei “luksusta” aina ole, mutta todella kiitollisia saamme kaikesta olla. Tämäkin blogi kun on vain harkitusti pelkkää pintaa.

 • Henrika

  Kaunis asu ja kauniita kuvia jälleen kerran sekä upea malli ennen kaikkea! Minua kiinnostaisi tietää, kuinka helposti löydät vaatekaapistasi Arabiemiraattien pukeutumiskoodiin sopivia kesävaatteita? Sinulla on mielestäni mm. upeita pitkiä housuja lämpimiin säihin :) Oletko hankkinut niitä ihan pukeutumiskoodia ajatellen, vai käytätkö samoja vaatteita myös Suomen kesässä?

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Henriikka! IHanaa, että pidät :) Todella helposti löydän. Kaikki ovat vanhoja vaatteita, eli mitään en ole sinne varta vasten ostanut. Esim noita vihreitä housuja käytin esimerkiksi synttäreillänikin viime lokakuussa (ja itseasiassa toedlla usein, mutta ei välttämättä ole blogissa näkynyt).

   Tosin seuraavissa asukuvissa tullaan näkemään joitakin lainattuja vaatteita (ne merkitsen selvästi vaattetietoihin). Ajattelimme siskon kanssa, että halusimme antaa teille asukuviltamme vähän lisää. Koska täällä SUomessa on kaamea loskasää ja Abu DHabi asuista ei nyt heti pysty liiaksi inspiraatiota ottaa, niin päätimme kuvata vähän keväällä kauppaan tulevia hienouksia. Joten jos joku vaate ihastuttaa, niin voitte tod. näk. hankkia sen itsellenne keväällä! :)

 • Voi Hanna, sä oot kyllä niin kaunis <3 Ihanat kuvat ja vitsi noi housut on kyllä mega kivat :)

  • Mrs.V

   Kuule right back at you! <3 Ja että.. niistä on tullut munkin lempparit!

 • Ihanan asun olet kasannut ja upean näköinen hotelli teillä ollut jo aulan perusteella! :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Haidi! Ja aula oli kyllä kaunis ja muutenkin oli todella toimiva hotelli meidän kokoonpanolle :)