CATEGORIES

Emirates Palace

8.2.2015

Emirates Palace. Abu Dhabin hienoin hotelli harvinaisella seitsemällä tähdellään. Sen rakennukseen upposi n.5 miljardia euroa, mikä tekee siitä toiseksi kalleimman hotellin, mitä on koskaan rakennettu. Alueelta löydät omat tennis-, jalkapallo-, rugby- ja krikettikentät sekä lastenmielisille myös hyvän määrän vesiliukumäkiä. Huoneiden sisustuksessa on käytetty mm. marmoria ja kultaa. Jep jep. Palatsi sijaitsi sopivasti toisella puolella katua hotellistamme, joten pitihän se käydä etupihalta kurkkaamassa.

asu emirates palace-5700title asu emirates palace-1-2 asu emirates palace-5835 asu emirates palace-5717 asu emirates palace-5771 asu emirates palace-1 asu emirates palace-5794 asu emirates palace-1-4 asu emirates palace-5880 asu emirates palace-5885 asu emirates palace-1-3 asu emirates palace-5888 asu emirates palace-5889 asu emirates palace-5791photos by Kira Kosonen @ Blond Rivets

blouse ZARA
pants PROENZA SHOULER
shoes GUESS
bracelets HERMÈS
bag MIU MIU
belt H&M

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hieno kokonaisuus, jossa on sellaista leikittelyä josta itse pidän, pukeutumisen ei pidä olla liian vakavaa sen kanssa saa pitää hauskaa ja tuoda persoonaansa esille. Ja täytyy kyllä sanoa, että olet mestari yhdistelemään huippumuotia ketjuliikkeiden tarjontaan. Vaikuttaa myös siltä, että on ollut hyvä fiilis kuvaa otettaessa, sekin on aina viehättävää. Hymy kun antaa asulle kuin asulle sen tarvittavan viime silauksen :-)

 • Rva Kepponen

  Tuolla Emirates Palacessa on muuten erinomainen buffet-lounas, jonne pääsee muutkin kuin hotellin vieraat. Kävin reilu vuosi sitten koestamassa :)

 • Oi ihana asu, hienosti sopii teemaan! :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Niina

  Tarkoittanet kuitenkin n. 5 miljardia euroa, viiden biljoonan sijasta (5000 miljardia)? :)

  • Mrs.V

   No tottakai :D Kiitos paljon huomiosta. Korjasin! :)

 • You look very beauty-how princess Jasmina ;-)

  • Mrs.V

   Thank you so much – its the pants ;) Love em. ;)

 • Ihana asu ja etenkin noi housut on tosi upeat! :) olet kyllä mielettömän kaunis näissä kuvissa! Ihania kuvia olettw kyllä taas saaneet nappailtua !

  • Mrs.V

   Kiitos aina niin kannustava ja aurinkoinen Haidi! Ja kyllä oli melkoinen tuli peffan alla näissä kuvaussessiossa :D