CATEGORIES

All Blue Gaudi

13.2.2015

Tässä asussa kävin syömässä hotellimme vieressä sijaitsevassa Etihad Towersissa. Korkeat tornit koostuvat asunnoista, hotellista, high fashion ostarista ja ravintoloista. Lomamme suosikiksi muodostui ostarilla sijaitseva pieni italialainen Al Gusto-ravintola, jonka maukkaat pastat ja paikan päällä puristetut tuoreat mehut tekivät kaikkiin vaikutuksen. Valtava plussa oli myös paikan helppous lasten kanssa.

blueabudhabugaudi gaudi asu-5509 gaudi asu-5227 gaudi asu-5510 gaudi asu-5262 gaudi asu-5508 gaudi asu-5247 pictures of me by Kira Kosonen

blue top GAUDI (ss15 borrowed)
blue pants GAUDI (ss15 borrowed)
shoes GIUSEPPE ZANOTTI
bag YSL

Tutustuin hiljattain minulle ihan uuteen vaatemerkkiin – nimittäin Gaudiin. Todella upeita kappaleita – erityisesti kesäksi! Klassisen kauniita vaatteita, jotka erottuvat edukseen raikkailla väreillä, hienostuneilla yksityiskohdilla ja kauniilla leikkauksillaan. Merkin ainoa jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla lienee Soksos-tavaratalot. By the way: Suosittelen myös kurkkaamaan merkin kenkävalikoiman – erityisesti sandaalit ovat upeita!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Herttileeri nainen, sä oikein hehkut. ♥

  Gaudihan on aivan huippu merkki, harmi että se on vielä vähän pimennossa suomenkamaralla. :)
  Omat lempparipökäni on Gaudilta. Välillä tuntuu, ettei sitä malttaisi töissä muita käyttäkään!

  • Ainiin, muita jälleenmyyjiä pääkaupunkiseudulla on Hali, kauniaisissa ja Mrs Jones Espoossa. :)

 • Sairaan upeita kuvia!! Jotenkin suloinen asu kokonaisuus :)

  http://sonvas.blogspot.fi

 • näköjään koko sininen asukin voi näyttää hyvältä ja ihanat hiukset sulla näissä kuvissa :) pitääkin käydä kurkkimassanpita sandaaleja!

 • Taija

  Voi apua, tuosta yhdistelmästä minulle tulee auttamatta mieleen työasuni, tummansininen hoitajan asu :D

 • Avesta

  Olet säteilevän kaunis kuvassa ja yleensä ihailen tyyliäsi. On hienoa, että olet osannut ottaa pukeutumisessasi huomioon maan tavat ja uskonnon. Nyt on kuitenkin sanottava, että tällä kertaa vaateet ovat omasta mielestäni “vikatikki” (sininen väri on täsmälleen sama, kuin joidenkin kirurgisten sairaaloiden leikkaussali – ja sairaalavaatteissa) ja housujen lahkeet saavat lyhyydessään aikaan vaikutelman, että sinulla olisi aivan huomattavan paljon lyhyemmälle naiselle suunnatut, vääränkokoiset, “kittanat” housut jalassa.
  Kritiikkini kohdistuu kokonaan ko. vaatteille ja niiden suunnittelijalle, ei kauniille naiselle, joka kuvassa hymyilee. :)

 • Marianne

  Todella kaunis asu! :) itseni päälle ei ehkä sopisi, mut sulla näyttää hyvältä (mikäpä ei) :)

 • milja

  Yllättävän hyvältä näyttää tuo vaateyhdistelmä! Jos joku olisi mulle vaan kuvaillut tollasen yhdistelmän, niin en olisi ollut niin vakuuttunut :D Ota tämä siis todellakin kohteliaisuutena :)

 • Venla

  En ole koskaan blogiisi kommentoinut mitään, mutta pakkoa nyt sanoa, että olet superkaunis! Ulkonäön lisäksi sinusta paistaa sisäinen kauneus! Vaikutat todella hyväsydämelliseltä ihmiseltä. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi :)