CATEGORIES

Poncho perfect weather

22.2.2015

Vasta muutama päivä sitten ihastelin Eadie Blairin päällä värikkään kuviollista ponchoa, joka saa kokomustastakin asusta katseita kääntävän. Kommenttiboksissa kuitenkin yksi lukijani harmitteli, miten Suomen säihin poncho ei ole kovin käytännöllinen. Nyt kun eletään melkoisen leutoa talvea halusin muistuttaa, että vaikka on helmikuu, ei sitä untsikkaa tarvitse tottumuksesta päälle vetää. Muutamassa plussa-asteessa tarkenet loistavasti kun puet lämpimän neuleen, nahkatakin pitämään viiman loitolla ja niiden päälle vielä sen ihanan ponchon tuomaan mielenkiintoa ja lämpöä. Nythän on kerrassaan poncho perfect kelit!

marja kurki poncho musta biker asu-9361TEXT marja kurki poncho musta biker asu-9372 marja kurki poncho musta biker asu-9367pics Kira Kosonen

poncho cape MARJA KURKI
biker jacket BALENCIAGA
sweater DKNY
pants VILA
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
beanie CARLINGS

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • aura

  En ole taas vähään aikaan kommentoinut, mutta nyt on pakko, koska toi asu on niin napakymppI! Jos itseltä löytyisi poncho niin matkisin ja pukisin sen just noin :)

 • Todistit kyllä minun olevan väärässä koska en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että ponchon alle voisi laittaa nahkatakin! Fiksu keksintö! Ensi viikoksi on luvattu plussa-asteita, joten olet oikeassa: poncho perfect sää. Itse odotan sitä, että saan laittaa päälleni pastellinvärisen kevättakin!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Voi kuule – kiitos paljon ideasta! :) Ja tuonne alle voi laikka vaikkapa villakangastakin tai jos haluaa jotain huomaamattomampaa niin pieni kevyt untsikka (unclo tyylinen) bleiserinkin alla toimii! Ja hei – kylläpä mennään samalla ajatuksenjuoksulla – mulla oli tänään pastellinsininen takki päällä :D

 • LeAnn

  Todella kivalta näyttää. Taitavasti olet kyllä ponchon yhdistänyt. :)
  Ja ihanan keväisiä kuvia.

 • susann

  On kyllä totta, että talviaikaan tulee tottumuksesta vedettyä se paksuin takki niskaan vaikka ulkona olisikin plussaa. Toi sun lookki on mahtava, kaivoin inspiroituneena oman nahkatakin vaatekaapista, mutta jotenkin mun poncho ei toiminut sen kanssa.. Täytyypä vielä mallailla.

 • Miia

  Valitettavasti ei täällä Pohjois-Suomessa kuitenkaan… :) Toisaalta, jos oman talvitakin päälle kykenee pukemaan ponchon, niin mikäs siinä ;)

 • Niin kaunis asu ja tosiaan tuolla on aika poncho perfect sää! Oma poncho on liian ohut näihin säihin, mutta pitäisi panostaa ja ostaa tuollainen paksumpi poncho ;>