CATEGORIES

Mekko housuilla

27.2.2015

Koneelle oli unohtunut vielä yksi asukuva Abu Dhabin-matkalta. Nyt siis viimeinen setti uunista ulos! Päälläni on Gaudin valkoinen mekko, jonka normaalisti pukisin päälle ihan sellaisenaan. Mutta koska olimme arabiemiraateissa, halusin kunnioittaa paikallisia pukeutumissuosituksia pukemalla mekon alle vielä valkoiset farkut. Tuo mekkopahanen olisi nimittäin näyttänyt ihan liikaa reittä ja polvea. Tässä asussa kävin mieheni kanssa illallisella japanilaisessa Zuma-ravintolassa. Vanhemmat saivat ihanaa kahdenkeskeistä aikaa, kun pienet miehet jäivät hotellille leikkimään rakkaan tädin ja isoisänsä kanssa. Luksusta.

kokovalkoinen asu abu dhabi-6570 kokovalkoinen asu abu dhabi-6585 kokovalkoinen asu abu dhabi-6592pictures by Kira Kosonen

dress GAUDI (ss15 laina)
jeans SUPERTRASH (ss15 laina)
bag MIU MIU
shoes GIUSEPPE ZANOTTI

Ja jos teille (kuten minullekin vielä hetki sitten oli) Gaudi on vieras merkki, kerrottakoon, että sen ainoa jälleenmyyjä pk-seudulla on Sokos-tavaratalot. Todella paljon ihania kesähepeneitä raikkaissa väreissä. Suosittelen kurkkaamaan!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jennifer

  Vau olet kyllä upea <3

  • Mrs.V

   Upeus on katsojassa :)

 • Taru

  Täällä Porvoossa Gaudin tuotteita myy vanhassa kaupungissa Cisar. Ihana paikka ihanille myyjillä! :)

 • Todella kaunis asu. Gaudi on itsellenikin aivan tuntematon merkki. Pitää tutustua. :)

 • Emmi L.

  Aivan ihana asu ja tuli juuri mieleen nuo arabimaiden naiset :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Laura

  Upeana jälleen! :) Tosi kivan näköinen asu ja rennon oloinen jotenkin. :) :D hihii.
  Btw Mä näin susta unta viime yönä, oltiin jossain kahvilassa ulkomailla, jotenkin mieleen tulee amsterdam ja sulle tatuoitiin siellä kahvilassa tulppaani käsivarteen ja mä olin siinä sun kanssa henkisenä tukena pitämässä kädestä ja mietin siinä unessa ääneen sulle, hassua että Hanna ottaa tatuointia kun oot miehelles sanonut sen tatuointien ottamisesta :D sä vaan hymyilit.

 • Anniina

  Todella kiva asu!
  Bongasin instastasi kuvan harmaasta piposta valkoisella tupsulla, voitko kertoa pipon merkkiä?:)

 • Tennarityttö

  Kerrotko vinkkisi korkokenkien käyttöön! Milloin olet ns. opetellut arkikorkoihin? Kuinka paljon kävelet päivittäin?Minulla on kauniita saappaita ym, mutta aina vaan päädyn tennareihin ja jopa uggeihin, kun jalkoja alkaa kolottaa jo ratikkapysäkille kävellessä, saati sitten seisomatyössäni! En vaan koskaan jaksa nähdä sitä vaivaa että tottuisin korkokenkiin, ja talvella on niin liukastakin. Olisi kivaa olla tyylikäs, mutta mukavuudenhalu voittaa :)

 • Kivaa katseltavaa ollu nää teidän matkakuvat! Ihanat pojat teillä siellä kasvamassa! Terkkuja!

 • Tämähän on tosi raikas ja käyttökelpoinen kokonaisuus. Tykkään!

 • rosa

  Niin kauniina ja sädehtivänä että<3
  Ja mikä rusketus! On sitä ihminen aina kauneimmillaan hieman päivettyneenä, onneksi mullekin tarttuu rusketus nopeaa :) Terveisin. loman tarpeessa

 • Onpa kaunis asu ja kokovalkoinen näyttää kyllä niin hyvältä ja ihanan kesäiseltä! ihana kun olette lomalla päässeet viettämään myös kahden keskeist laatuaikaa :)