CATEGORIES

Vedensinistä

4.3.2015

Viime viikolla kävin Biothermin järjestämässä aamutilaisuudessa kuuntelemassa suosikkipuhdistustuotteitteni kokemista uudistuksista. Tilaisuus järjestettiin Yrjönkadun uimahallissa ja voihan vaude. Miten en tiennyt, että kaupungissamme piilee tuollainen helmi? Upea paikka, joka suorastaan huokui Helsingin historiaa. Kyseessä on Suomen ensimmäinen ja näin myös vanhin julkinen uimahalli. Arvokkuutta henkivä halli oli ideaali lokaatio Biothermin hemmottelevaan aamuun.

biotherm aamu ja sininen takki asu-9975text biotherm aamu ja sininen takki asu-9913 biotherm aamu ja sininen takki asu-9901 biotherm aamu ja sininen takki asu-9899 biotherm aamu ja sininen takki asu-9889

Hallissa on perinteisesti uitu alasti, mutta nykyään uimapuvutkin ovat sallittu (huh). Mainittakoon tähän loppuun vielä, että miehillä ja naisilla on omat uintivuoronsa. Naisille on varattu maanantait, keskiviikot ja perjantait, kun miehille taas tiistait, torstait ja lauantait.

Meillä kaikilla pysyi kuitenkin vaatteet tiukasti päällä. Hieman reunalla ollessa jännitti, että lentäisin altaaseen vielä järkkäreineni. Kuivana selvisin ulos, vaikkakin iho sai Biothermin tuotteilta aimon annoksen lisäkosteutusta. Suosimani Aquasource-linja on nimittäin uudistunut. Nyt kokeilussa on edellistä yögeeliä runsaampi geelivoide sekä paranneltu silmänympärysvoide. Molemmat lupaavat auttaa unettoman äidin taistelua väsymyksenmerkkejä vastaan. Niitä hyvin nukuttuja öitä odotellessa…

biotherm aamu ja sininen takki asu-9977 biotherm aamu ja sininen takki asu-9967 biotherm aamu ja sininen takki asu-9962 biotherm aamu ja sininen takki asu-9955 biotherm aamu ja sininen takki asu-9973 biotherm aamu ja sininen takki asu-9948pictures by Kira Kosonen

beanie POLO RALPH LAUREN
scarf DIOR
coat GINA TRICOT (ss15 / saatu)
jeans GINA TRICOT (ss15 / saatu)
sneakers ADIDAS
bag CÉLINE

30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Henna

  Aina jokin jakaa mielipiteitä. Puhun nyt, kun joku mainitsi lenkkareista. Minusta ne kuitenkin tuovat kivaa rentoutta asuun, kuten piposikin!
  Kirjoitusvirheistä; kuka niistä oikeasti jaksaa marmattaa? Eikö pääasia kuitenkin ole, että kirjoituksesta saa selvää. Sinulla kuitenkin on hyvin hyvin vähän niitä teksteissäsi.
  Olet kyllä niin kaunis äiti ja blogisi sisältää aina niin laadukkaat kuvat.

  Hyvää kevään jatkoa ! : )

  – Henna

 • Mari

  Miten sä oot voinnu missaa tän uimahallin!!!? Etkös sä kuitenki oo stadilainen? ;D

 • aila

  En kai ole ainoa, joka piti noista kengistä tuohon asuun yhdistettynä : ) Minusta ne toivat siihen nuorekkuutta ja särmää, yhdessä tuon pipon kanssa. Korkkareilla kokonaisuus olisi ollut jotenkin liian, no aikuismainen. Ei aina tarvitse olla niin yksi yhteen : ) Ihana tuo umahalli : ))

 • susann

  Samaa mieltä, että tuo vaaleansininen on kyllä ihan sinun värisi. Näyttää hyvältä. Toinen asia, miksi halusin kommentoida on nämä kirjoitusvirheasiat. En tiedä olenko väärässä, mutta oletan sinun olevan ihan täyspäiväinen 24/7 lastesi kanssa oleva kahden lapsen äiti, joka siinä arjen pyörittämisen sivussa vielä pitää erittäin laadukasta blogia. Itse en edes huomannut näitä “virheitä”, mistä huomautettiin, tekstisi on ihan sujuvaa ja mukavalukuista. Älä siis niistä huoli, jotkut lukee blogeja kuin piru raamattua. Itseäni ei ainakaan haittaa muutamat virheet siis, ei niistä blogin laatu kärsi. Paljon tärkeämpää on se sinun toinen työsi, eli äitiys. Tsemppiä ja toivottavasti pian taas saat nukuttua kunnolla! :) Ihanaa kevättä!

 • Melisa

  Yrjönkadun uimahallista olen kuullut, mutta en ole siellä koskaan käynyt. Täytyy myöntää, että luulin paikan olevan “rähjäisempi”. En tiedä, mistä moinen mielikuva, mutta tuohan on todella upea. Budapestin kylpylät minullekin tulivat mieleen. Vaaleansininen väri sopii sinulle hyvin ja kaunis takki on muutenkin :)

 • S

  Mitä kauniille geelikynsille on tapahtunut?

 • rosa

  TOSI nätisti sopii toi vaaleansininen sulle! Käytä ihmeessä jatkossakin :)
  Hei semmoinen kysymys jos ehdit vastailla, että oletko käyttänyt sitä kasvoharjaa (vai mikä laite onkaan) säännöllisesti? Sun iho näyttää tosi tasaiselta, ja muistelen että sinäkin kehuit sitä kasvojenpuhdistajaa:? Minä ostin vasta kasvosienen ja sekin on ollut loistava lisä puhdistus rutiineihin :D

  • Mrs.V

   Kiitos paljon. Itsekin pidän sen raikkaudesta! Ja käytän päivittäin Clarisonicia. On ihan mieletön laite. Jäänyt suorastaan koukkuun :/

 • Anonymous

  Mitkä nuo sun adidakset ovat? Tunnistan mallin fluxiksi, mutta toi nude(?) pohjs on taivaallinen mustan kanssa!!! Pakko saada, osaatko neuvoa mistä moiset voisi löytyä? :)

  Terkuin, Hulda

  • Mrs.V

   Kuule on vaan ajan myötä näissä vanhoissa kengissä valkoinen muuntunut nudeksi :D Ikävä kyllä en osaa suoralta kädeltä sanoa mistä löytyisi.

 • Minna

  Blogisi on ihana ja kuvat kauniita, mutta jokaisessa postauksessa olevat kirjoitusvirheet ärsyttävät nykyään todella paljon!

  • Mrs.V

   Olen kovin pahoillani. Nukun tätä nykyä todella vähän (kokonaista yötä ei ole tullut nukuttua 7 kuukauteen) niin silmät ovat poikkeuksellisen ristissä. Täten sattuu entistä herkemmin. Mutta arvostaisin kovasti, jos niistä huomautetaan niin yritän toki korjata. Itse kun on niin sokea tekstilleen. Varsinkin kun on niin väsynyt ettei näe kunnolla :/

   • Mrs.V

    Nopeasti silmäilin läpi, enkä huomannut muuta kuin tuon kirjaimien paikan vaihdon kuvan otsikossa? #unetonhelsingissä #sokea

    • Anonymous

     Täältä herui teetä ja sympatiaa kirjoitusvirheille, joita btw en edes huomannut ennenkuin palasin etsimällä etsimään. Olen itsekin 7kk ikäisen pojan äiti, joka kaipaisi edes yhtä yötä, jolloin ei tarvitsisi herätä kertaakaan. Maisteriopintoja yritän tässä kotiäitiyden ohella tehdä ja voin sanoa, ettei minun tuottama teksti tenteissä ja tehtävissä ole läheskään sujuvaa kuin sinun! Ihminen sitä paitsi pystyy lukemaan sanan oikein vaikka vain ensimäinen ja viimeinen kirjain ovat oikeilla paikoillaan, turhaa nillittämistä siis yksittäisistä virheistä :)

     • Anonymous

      En tainnut puhua gradusta vaan tenteistä ja tehtävistä. Tenteissä, kun tunnetusti ei ole mahdottomasti aikaa hioa tekstiä muutenkaan saati 7kk univajeisilla aivoilla. Tosiasia on, että nyt pienen lapsen äitinä saan tehdä kaksinkertaisen työn sujuvan tekstin tuottamiseksi kuin pelkkänä opiskelijana. Onneksi gradun ollessa ajankohtainen, on sen hiomiseen aikaa kuukausia :)

      Kommenttini ei siis ollut sarkasmia vaan äidiltä toiselle äidille osoitettua armeliaisuutta pieniä virheitä kohtaan.

     • Mrs.V

      En ehtinytkään tulla vielä kommentoimaan, mutta halusin tulla sanomaan saman asian. Kommentin pääpaino ei todellakaan ollut virheissä eikä sitä niin kirjaimellisesti tulisi ottaakaan. Kommentti oli lähinnä myötätuntoa ja vertaistukea äidiltä toiselle, jotka ymmärtävät mitä nämä yön vähät tunnit tekevät mielelle ja jaksamiselle. Iso kiitos myötätunnostasi ja vertaistuesta <3

     • Heini

      Jo on huonosti asiat, jos gradun teksti on huonompaa kuin blogitekstit? :)
      Anteeksi Hanna, alkoi vaan huvittaa tää kommentoijan kehu vai lieneekö sarkasmia? Tehdään jokainen parhaamme! Tsemppiä ja onnea uudelle alulle!

    • Minna

     No mulla ainakin pisti silmään tuo kuvateksti :)

 • Saikku

  Onpa upean näköinen tuo uimahalli! Olisi varmasti vielä vaikuttavampi livenä. Asu on minusta muuten todella kaunis (olen aivan rakastunut tuohon takkiin), mutta olisi ehkä kaivannut minun mielestäni kaverikseen neutraalimman väriset kengät. Tai sitten “kaunislinjaisemmat?” Yksi vinkki muuten: kun käyttää tennareita tai lenkkareita, niin kannattaa vetää rusettia tehdessään rusetin korvat ihan loppuun asti ja laittaa ne piiloon kengän ulkosyrjän sisään :) Kengät näyttävät nätimmältä kun nauhat eivät roiku päällä! :)

  • Mrs.V

   Eikö olekin! :) Pitää pitää mielessä. Ja kyllä. EHdottomasti asu näyttäisi paremmalta kaunislinjaisemmilla kengillä. Tuli aamulla niin kiire, että korkkarit oli laukussa vaihtoa varten ja juoksin paikalle lenkkareissa. Ehdottoman hyvä vinkki. Pitää hankkia vähän siistimmät lenkkarit kesäksi ja tehdä näin nauhojen kanssa :)

 • J

  Kiva asu, jonka sävyt sopivat hyvin kevättalveen!
  Mutta “ideaali lokaatio” vähän särähti tekstissä, olisiko suomeksi kuitenkin “ihanteellinen sijainti” :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Pidän itsekin tuosta vaaleansinisestä. Ja ihan totta. Ihanteellinen sijainti on toki se oikeaoppinen termi. Lokaatiota käytetään kuitenkin nykykielessä niin paljon, että käytän sitä huomaamattani todella paljon.

   • sonja

    Heh tuntuu että lokaatiota käytetään lähinnä vain muutamassa finglishiä viljelevässä blogissa :) Enpä mä ainakaan ole kenenkään koskaan kuullut sanovan vaikka että “tän kämpän lokaatio on kyllä tosi ideaali” jos vaikka jonkun asunnosta puhutaan.

    • Mrs.V

     Näinkö? :O Miksi ihmeessä mä kuulen sitä puhekielessä koko ajan? Onko tää joku stadin slangi juttu?

 • Ihana asu ja vitsi miten hyvin toi huivi sopii tohon takkiin! Kauniina olet ollut liikenteessä kuten aina :) ja upea toi uimahalli.

  • Mrs.V

   Olet Haidi aina yhtä ihana ja positiivinen! <3 Ja minustakin tuo huivi on mieletön. Poimii kuin ihmeen lailla kaikki sinisen, harmaan ja ruskean sävyt! :)

 • inni

  Ihanan näköistä tuolla hallissa ja ihana asu. Sinulle sopii ihanasti tuo vedensininen. Oma ihoni on tuon värinen ja silmän ympärykset yön siniset, joten pyrin välttämään sinistä kasvojen lähellä :D Tämä lenkkarimuoti on vaan asia, johon silmäni ei meinaa tottua, ei sitten millään.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon – minäkin olen väriin kovin ihastunut. Ja kuule – ymmärrän enemmän kuin hyvin, ettei silmäsi pidä. Ihan suoraan sanottuna, ei minustakaan nuo lenkkarit ole tähän asuun ideaalit. Laukusta löytyi korkkarit sitä varten, että olisin vaihtanut ne asuun paikalle saavuttuani, mutta siellä pidettiinkin kaikki kylpylätossuja päällä! :) Kotoa tuli lähdettyä kauhealla kiireellä juoksujalkaa – siitä syystä päällä nämä “muotikengät” :D Mutta oma silmä alkaa kyllä lämmetä lenkkarimuodille ja tarkoitus olisi itsekin paremman näköiset lenkkarit hankkia. Tästä on tulossa postausta! :)

 • Julia Toivolan blogista ihastelin näitä uimahallikuvia pari päivää sitten, ja pakko todeta taas: tosi kaunis, suorastaan huikea paikka ja toi jotenkin mieleen Budapestin kylpylät :)

  • Mrs.V

   On kyllä todella upea paikka! Pitää pitää mielessä. Jostain kuulin, että paikan arkkitehtuuri on saanut mallia Tukholman Centralbadetista. Ei siis ihme, että mieleen tulee muut upeat Keski-Euroopan kylpylät.