CATEGORIES

More Filippa K S/S 2010

17.8.2010


5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • E.E

  Mun täytyy kompata M: ää.Seurasin myös blogiasi päivittäin viime vuonna ja olin niin innoissani palaamisestasi, että päätin tehdä tilinkin :)Kiitos elämänmyönteisestä blogista!

 • Mrs. V

  T,Sitä samaa sulle ihana!Nadja,Joo, näin +35 asteen kuumuudessa menee mutta ehkä ei muuten:) M,Voi miten ihanaa että olet tehnyt tilin ihan sitä varten että minäkin saan palasen sinusta! Kiitos siitä kauheasti! Arvostan sitä suuresti!:)Jos en nyt ihan sua johda metsään niin sanoisin sen olevan viskoosia. Tsekkaan vielä kun olen puvun lähellä ja jos olin ihan väärässä niin tulen vielä korjaamaan tänne infon:)Ja vitsi miten kauniisti sanoit:) Kiitos sulle kovasti, nyt pistit mun syyn hymyyn:)Samoin sulle M!:)

 • M

  Heissan Mrs. V. Mun oli aivan pakko tehdä tällainen tili, jotta voisin kommentoida :) Seurasin sun blogia viime vuonna tiuhaan tahtiin, ja suureksi ilokseni olet palannut taas tämän pariin ! Tuo jumpsuit on aivan mahtava ! Siitä on niin moneksi ! :) Mitä materiaalia se mahtaa olla ? Mä niin tykkään sun hymystä, se pistää munkin suun hymyyn :)Ihanaa alkanutta viikkoa sulle ! :))

 • Nadja

  Jännää että samasta vaatteesta saa sopivan rannalta syömään niin pienillä muutoksilla :)

 • T

  Ei vitsi kuin kiva asu, niin sitä pienellä säädöllä saa isoja muutoksia, rantakamoista fiinimpään :) Kivaa tiistai päivää!