CATEGORIES

Raitaa ja niittejä

31.3.2015

Väsynyt jetlagilainen täällä hei! Viikko uusissa maisemissa on nyt takana, mutta aikaero painaa vieläkin hieman. Luomet painuvat kiinni ihan viimeistään yhdeksän aikaan ja hereillä ollaan ennen kukkoa. Ilmastonmuutoksesta johtuva flunssakin verottaa, mutta silti täällä ollaan hymyissä suin. Viikko on ollut mahtava. Kiitos täällä ennestään asuvien suomalaisien, kotiutuminen on alkanut erittäin ihanissa merkeissä. Pienet pojatkin ovat ehtineet saamaan täältä ikäisiään leikkikavereita <3 Niin iso asia. Jenkit ovat hyvin avointa ja positiivista sakkia, mutta niin ovat täällä asuvat suomalaisetkin. Meidät on otettu niin ihanasti vastaan, että olen ollut ihan liikuttunut.

Tässä asussa kävin perheeni, siskojen sekä toisen suomalaisperheen kanssa pyörähtämässä The Grove-ostarilla viikonloppuna.

asu losista -9117TITLE asu losista -9107 asu losista -9088 asu losista -9105 asu losista -9103pictures by Kira Kosonen

blouse GINA TRICOT (ss15)
jeans GINA TRICOT (ss15)
pull over GINA TRICOT (ss15)
shoes VALENTINO
bag MARJA KURKI

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aivan ihana asu! Tykkään! Ja kuvat kauniit. Tammikuussa oltiin meksikossa, sinne päin mennessä en kokenut aikaerorasitusta juurikaan, mutta kotona olin ihan pihalla melkein kaksi viikkoa! Tsempit :)

 • Ankka

  Ihanan on kesäistä:) Mahti värejä :) Katselin noita samaisia , kauniita kenkiä blogeissa jo viime kesänä. Ehkä pahin innostus on jo ohi(:

 • Laura

  Hyvä juttu, että kotiutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. :)
  Noita kenkiä ei voi hehkuttaa liikaa, aivan mahtavat <3<3

 • Tintti

  Jetlagista viis kun on tuollainen vihreys ympärillä! ♡

 • Jestas miten upea nainen! Ja miten upeita kuvauspaikkoja sieltä löytyykään. Aavistuksen katkerana täällä loskakelin keskellä ihastelen sinun ja Kiran kuvia :) Nauttikaa <3

  Ps. Sait minut ihan totisesti haaveilemaan uudesta reissusta rapakon taakse! Edellisestä kerrasta on jo liian pitkä aika…

  Kaisa / Si Moda

 • saaraemilia

  kivat että olette kotiutuneet hyvin! ootko muuten tekemässä jotain asuntopostausta? ois kiva nähdä vähän ulkoapäin sekä sisältä :)

 • u

  etkö ollenkaan pelkää, että palaaminen Suomeen tulee olemaan todella vaikeaa? Voisitko kuvitella teidän jäävän sinne pysyvästi? itse en varmasti pystyisi jättämään kaliforniaa jos siellä asuisin

 • meow

  Tsemppiä jetlagiin ja flunssaan!
  Kiva asu; Erityisesti paita kiinnitti huomioni. Ja voi että nuo kaikki kukat ym taustalla…. Tulispa tännekin se kesä joskus :)

 • Ihana kuulla, että olette kotiutuneet sinne jo noin hyvin huolimatta jetlagista ja flunssasta :) hitsit nyt saa noita rockstudeja kyllä ihastella koko ajan, kivan asun olet saanut luotua!