CATEGORIES

South Bay Galleria

7.4.2015

Kun siskoni Kira oli vielä luonamme Losissa, kävimme kurkistamassa lyhyen ajomatkan päässää sijaitsevan South Bay Galleria -ostoskeskuksen. Kaunis ja valoisa ostari, mutta liikevalikoimaltaan ei mikään kummoinen. Listalta löytyi mm. maineikkaat Macy’s ja Nordstrom, mutta heidän repertuaarinsa näissä yksiköissä eivät säväyttäneet. Lapsille sen sijaan löytyi muutama kiva liike. Isommalle pojalle löysimme sortsit Gapista ja molemmat sankarit saivat uudet tennarit lasten Footlockerista. Joten ihan kiva ostari, mutta en missään nimessä suosittelisi tänne varta vasten suuntaamaan.

south bay galleria-9208 copytext south bay galleria-9214 south bay galleria-9266 south bay galleria-9244 south bay galleria-9282 south bay galleria-9236 south bay galleria-9268 south bay galleria-9232 south bay galleria-9295 south bay galleria-9300 south bay galleria-9310 south bay galleria-9252pics Kira Kosonen

shirt MANGO
white jeans SUPERTRASH
bag MARJA KURKI
shoes ADIDAS
sweat shirt ZOE KARSSEN

boys’ white shoes ADIDAS

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana asu ja voi kuinka lapsesi ovat söpöjä :) <3

 • Taas niin upeita ja hauskoja kuvia:) Ja nuo vaatteet on kivat, kun matchaa keskenään:D

 • LeAnn

  Kivoja kuvia ja mukavan näköinen ostari kuitenkin. Siellä niitä kuitenkin taitaa riittää. :) Ihana tuo tennarikuva. :)

 • mari W

  Superkiva ja jättikokoinen shoppailutaivas South Coast Plaza löytyy Costa Mesasta. Ihan huippu valikoima kauppoja, suosittelen!

 • aura

  Super ihania kuvia ja mätshäävät kengät vielä! <3

 • napin

  Ihana family look nuo valkoiset tennarit. Onpa sinulla suloiset lapset :)

 • Ihanan näköinen ostari ja harmi jos kauppojen valikoima jäi vähän pliisuksi! Onneksi kuitenkin pojille tarttui sitten kuitenkin ostoksia matkaan ;> ihanan vaalea ja kesäinen asu, ehkä täälläkin kohta voisi siirtyä vaaleampiin vaatteisiin :)