CATEGORIES

KALIFORNIALAINEN VAPPUASU

2.5.2015

Meidän perhe vietti ensimmäisen vappunsa rannalla juoksennellen, mutta sitä ennen kävimme Manhattan Beachin keskustassa hoitamassa asioita sekä nauttimassa jädet. Oma vappuasuni oli varsin valkoinen ja hempeän pitsinen. Toivottavasti säiden salliessa Suomessakin päästään pian nauttimaan tästä romanttisesta trendistä. Itse rakastan pitsiä. Oli se sitten muodissa tai ei, odotan aina innolla lämpimempiä kelejä, milloin se näyttää parhaalta päällä. Kunhan Suomessa vähän vielä lämpenee (ensi viikolle ennustettu +15 etelässä?) asun sortsit voi vaihtaa valkoisiin housuihin ja lämmikkeeksi voi pukea vaikkapa rennon bleiserin.

pitsipaita-0682TEKSTI pitsipaita-0658 pitsipaita-0686 pitsipaita-0722 pitsipaita-0681 pitsipaita-0715 PITSIPAITA1collagepitsipaita-0740pitsipaita-0690

hat J.CREW
lace top BANANA REPUBLIC
shorts ZARA
flats TORY BURCH
bag YSL

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mari

  Ihanan kesäinen ja lämminhenkinen fiilis välittyy kuvistasi <3
  Laukku on upea!!

 • Nannaemilia

  Ihana asu! Valkoinen pitsi on kyllä ihanan kesäinen! Ja tuo hattu sopii sinulle hurjan hyvin- kävin itsekin sitä J. Crewssa sovittamassa, mutta näytin enemmän maatalon emännältä kuin fashionistalta se päässä, joten sinne kaupan hyllylle se jäi :D Ihanaa kevättä sinulle Hanna!
  Xoxo

 • Viivi

  Ihana, kun nyt on pikkumiehiä vilahdellut blogin kuvissa usein. Niin rakkaudentäyteinen fiilis välittyy niistä! Upea äiti.

 • tiia

  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta mikä malli sinun Marja Kurjen laukku on? :)

  • Mrs.V

   Apua! en muista nimeä! :/ Mutta jos käyt liikkeessä niin toivottavasti bongaat sieltä oikean! Tai nettikaupsta! :)

 • Kaunis asu! Itsehän tein juuri päinvastoin ja pukeuduin kokonaan mustaan ^__^

  http://tinjaemiliaaa.blogspot.fi/2015/04/outfit-musta-vappu.html

 • Saaramaria

  Voi hyvänen aika, miten on kunnon auringonpaahdetta ikävä, tuo valo! Mieletön hymy ja niin onnellisen kaunis ilme virassa kuvassa. Kokovalkoinen todella toimii, mulla tosin yleensä käy niin, että jos itse en onnistu sohlaamaan vaatteelle jotain, jostain ilmestyvät pient tahmaiset pojankädet, jotka viimeistelevät homman ☺️ Kaunista viikonloppunjatkoa!

 • Aivan ihana kesäasu ja vitsi miten ihana laukku! :) valkoinen pitsi uppoaa kyllä itsellenikin kesällä parhaiten oli muodissa tai ei ;> ja ihanan söpöt kuvat nuo missä pikkumies on kanssasi <3

 • LeAnn

  Aivan upea ja ihana asu. ♡ Voisin hyvin itse pukea samanlaisen päälle. :)

 • sasha

  Aivan mielettömiä kuvia! Näytät muuten ihan äidiltäsi näissä kuvissa, sen verran mitä olemme häntä täällä blogin kuvissa joskus päässeet näkemään :)

 • Laura

  Minäkin rakastan pitsiä, niitä yrittää tarpeen mukaan hamstrata :D H&M:lle oli tullut tosi kauniita pitsi paitoja, mekkoja :) <3

 • aura

  Oletpa saanut jo paljon väriä! Toivottavasti se kesä tännekin rantautuu jossain vaiheessa :D Muutenkin kiva, kun vähän erilaisia kuvia ja asu iskee ainakin minuun :)