CATEGORIES

Punahilkka sushilla

5.5.2015

Hiljattain kävin perheineni syömässä Izaka-ya by Katsu-ya ravintolassa, josta on lyhyessä ajassa muodostunut suosikkimme. Onneksi yksi sijaitsee tässä lähellämme Manhattan Beachillä. Olemme melkoisen nirsoja, mitä sushiin tulee. Tämän japanilaisen herkun suurina ystävinä vaadimme paketilta paljon. Helsingissä parhaat sushi-ravintolat ovat mielestämme ehdottomasti Sushi Bar sekä Umeshu. Mutta ai herttinen miten erilaisia ja makuhermoja hemmotteleviä annoksia Izaka-yalla on tarjota! Kokonaisuuksien harmonia ja raaka-aineiden tuoreus on ihan omaa luokkaansa. Todella, todella hyvää. Jos teille joskus tulee mahdollisuus joissakin Katsu-yan ravintoloista käydä syömässä – suosittelen lämpimästi. Vinkki: Baked crab handroll is to die for.

flaredjeans-1652text flaredjeans-1656 flaredjeansa flaredjeans-1671a

knit BANANA REPUBLIC
top BANANA REPUBLIC
jeans DSQUARED
shoes GIVENCHY
bag YSL

Ja ai että miten hyvältä tuntuu vetää nuo reilu seitsemän vuotta vanhat farkut jalkaan! Niinkuin sanotaan, what goes around comes around. Leveät lahkeet tuovat mukavaa vaihtelua skinny-maniaan. Pitkäaikainen skinny-fanaatikko kiittää ja kuittaa.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • rosa

  Sushi on kyllä ihanaa, meidän pikku-Kuopiossa ei tosin mtn loistavaa tarjontaa ole :D Voi että kuinka ihana on ollut lukea näitä postauksia losista! Kiitos, että jaat meille lukijoille teidän alusta siellä toisessa maassa<3 Olen about kaikessa samoilla linjoilla aina kanssasi, mutta Se että Suomen neljä vuoden aikaa olisi rikkaus – no way :D Mutta kevät ja kesä on kyllä kaunista ja ihanaa aikaa täällä<3

 • mimmi

  Olet todella kaunis ja näyttävä! Täytyy kyllä kaivaa omatkin leveälahkeiset housut kaapista! toimii!!

 • Sinä se näytät aina niin säteilevän kauniille! :) Rusketustakin on selkeästi tarttunut pintaan. Voi kun täälläkin tarkenisi olla pian noin ohuesti!

 • Kaisa

  Täydellinen asu! Näytät aivan uskomattoman kauniilta :) oikein mukavaa viikkoa teidän perheelle.

 • Emmi

  Terveisiä harmaasta Helsingistä, mikä ihana aamunavaus tää postaus olikaan! Tuolla mustan ja punaisen yhdistelmällä ei kyllä voi mennä pieleen :) looking good, as always! x